reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A no pustki... Mi mały sie obudził nakarmiłam i spać i sie odechciało... A on śpi... M ogląda tv więc mi komp zostaje...
A ty femka uważaj bo u mnie podły humor tu w sumie można uznać za pierwszy objaw że zaczne rodzić... bo przekłakałam cały wieczór w dzień przed porodem ;-):-p a wcześniej tak sie nie zdażało :-D

uff... obiad juz zrobiony, teraz tylko posprzatac i placki upiec
polna_N robie sernik zapiekany, tylko wczesniej musze upiec biszkopty do niego
femme fatal u Ciebie leje, a u mnie swieci slonce. Heh widze ze mam tak samo jak Ty, wczoraj tez przyspieszalismy mala i nic, zero skurczy, wiec chyba sobie sama wyjdzie kiedy bedzie chciala, a kupilas ta herbatke z lisci malin???

hehe ja tam już w to nie wierze :-p nie urodzę nigdy :-p

Olenka napisała : "jednak nie wyjdę w sobotę. Z małym coś jest nie tak. Jakaś infekcja w organizmie. ale dokładnie nie wiedzą co" ... :-(

MADZIK - nie kupiłam ale dzisiaj pojadę kupić już nie tyle żeby przyśpieszyć czy coś ale czytałam że on ułatwia poród i lepiej się goi po porodzie ;-) więc nie zaszkodzi pić :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam w końcu mam chcilę na pisanie............
mnie wciągneło w porzątki,umyłam okno,zmieniłam firanki i zasłonki ,te co zdjełam poprałam....potem zmienilam w lóżeczku Oliwce,posprzątałam i zrobiłam pranie(upierdoliłam się jak osioł bo u teściowej pierze się we frani) a i byłam z dzieciakami na dworku bo super pogoda u nas

ONA_MIKA wiem co czujesz!!!!J adziś ze swoim też się porzarłam...operdoliłam go o dzieci i o to że jak ma wolne to niech może i on się nimi zajmie ,a jak nie zareagował to pierdolłam go kanapką w ryj i wyszłam z domu...poszłam do siostry i teraz przyszłam to on wsiadł w somochód i pojechał!!!ech czasem mamy dość ,to zrozumiałe ,tym bardziej że za cholere zrozumieć ich nie można !!trzymaj się kochana ,może zrozumie w końcu...

CHWILA ode mnie masz ogromnego kopniaka na szczęscie ,oby wszystko poszło po twojwj myśli....

FEMMKA ty jeszcze tu ...ech teraz to zaciskaj nogi żeby ninka się w 1 nie urodziła!!!

No więc...ćwiczenia zaliczyłam :-) ale z egzaminem lipa...oblałam na łuku (nadal nie wiem jakim cudem źle mi samochód pojechał) no ale trudno sie mówi to nie koniec świata, tlyko szkoda kasy :tak::baffled:

Eeee mam pytanko. Dzisiaj mam ostatni dzień ważności testów. Jutro muszę się zapisać na nie. Testy byłby około 10 listopada. A czy mogę zapisać się jutro na egz. praktyczny, który byłby pewnie koło 30 listopada. Czy mogę to zrobić dopiero jak już będę miała ważne testy? (i byłby dopiero gdzieś w połowie grudnia :baffled:)

CHWILAMI - mi na 99% się wydaję że musisz mieć ważne testy teoretyczne ... no ale jeszcze się dopytaj

OLIWKA - ty to aktywna babeczka jesteś :-p :-)

A ja czuje się dobrze ... chyba aż za dobrze :-p ... przed chwilą tylko za szybki ruch wykonałam chyba bo jak mnie coś złapało w miednicy to myślałam że posram się z bólu :-p ale przeszło już ;-) a tak to leże cały dzień w łóżku i nic nie robie :-p nic mi się nie chce jestem zawiedziona troszkę że Nina jednak z listopada będzie :-( no ale trudno ... jej problem :-p

reklama
femka a co masz do listopada? :dry: uroczy miesiąc a dokładniej 3 listopada jest the best ;-)joke :-D

No a tak jak patrzę, to na forum siedzą same mamuśki i babeczki co się mają zaraz rozpakować :szok: Nie ma świeżej krwi...no jedynie to Netgirl ratuje sytuację :-D. No i zostaje biedna Chwilka chcąca mieś już rodzinkę a zamiast tego ma problemy natury studencko-emigracyjnio-dylematowej.

Kurna teraz się doczytałam, że zapisując się na praktykę muszę pokazać zaświadczenie o dodatkowych 5 godzinach jazdy :baffled:. Paranoja! Czyli teraz ładuję kasę w 5 godz. jazdy (zajmuje to jakieś dwa dni) jadę zapisać się na egzamin (termin na za miesiąc) i jak przychodzi egzamin to te 5 godz sprzed miesiąca Ci gó*no da :angry:
ehhh...bedę musiała jutro zadzwonić do instruktora, żeby wydał mi zaświadczenie, zapiszę się na egzamin a te 5 godz. wykorzystam przed egzaminem. Mam nadzieję, że tak się da :tak:. Kurna chciałabym mieć to prawko ale ja robie takie głupie błędy, że szkoda gadać :(

Do góry