reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Czesc mamusie:tak:

Tatus pojechał do pracy wiec ja zagladam do was:tak: mała dzis wywaliła nas z łózka przed 6:zawstydzona/y:, znow jakas niewyspana jestem, mimo tego, ze ostatnio o 9 leze juz w łózku!

Pona... moim zdaniem lepsze sa naramienne ciesnieniomierze, sa dokładniejsze..., doskonale widziałam to jak byłam w ciazy... na nadgarstkowym mialam nadcisnienie, a na na 2-óch innych naramiennych było wszystko ok:tak:

Mam nadzieje, ze Olenka szybko do nas wróci z małym...

A M. wczoraj przyniosl jeszcze ten kombinezonik i 2 dresiki... i fajny jest:tak: Kombinezonik taki jasny, ecru... podoba mi sie, bo nie rózowy, bo nie chce takiej całej rózowej landrynki:-p ciesze sie, bo zawsze zaoszczedzone na paczke pampersów:-p
Narazie zamówiłam fotelik, taki jak Polna mi proponowała..., a krzesełko chce kupic babcia Paulinki wiec podesłałam jej tylko linki:-)

reklama
I ja sie Witam :tak:
Ala mnie wystraszyla :-( przeczyscilo Ja - polecialo prze spodnie,podloga cala w mazi a jak sciagalam pampersa to musialam wolac o miske bo pelno bylo w Niej brazowej wody :-(
a wczoraj babcia dala Jej cukierka z orzeszkiem i pewnie przez takie male cholerstwo takie swinstwo :no:

Asiowo taaaaa tylko zeby pozniej nie bylo ze cos zle doradzilam i bedziesz mi wypominac :-p:-)
a krzeselko to jakie wreszcie kupujesz ?
a kombinezonik widze ze pasuje to super ;-) i faktycznie duzo zaoszczedziliscie :tak:

Chwilami dziekuje :* :tak:
mi sie bardziej podobaja nadgarstkowe ale jak juz naramienny to automat :-)

ja myslalam o takim CIŚNIENIOMIERZ AUTOMAT ACCUMED MT 150f GW. 3 LATA (468749470) - Aukcje internetowe Allegro
ale te co pokazywalas tez sa fajne :tak:
No nic jak we wtorek pojade do Futymy to sie spytam jaki lepiej kupic dla siebie :nerd:

krzesełko kupie to co ja sobie upatrzyłam, bo stwiedziłam, ze jak mała urosnie dostanie nowy stoliczek i krzesełka, a jej braciszek odziedziczy krzesełko:-D no... moze siostrzyczka:-p
moja ostatnio robi kupki codziennie i to takie, ze nigdy w pieluszce sie nie miesci... :zawstydzona/y: sprobuje jeszcze pozniej pampersów 4+ bo one sa wyzsze, to moze z tych nie bedzie wyciekac:-p bo narazie to całe plecki ma z reguły brazowe! fle..

Nie no Ala miala zalozonego pampersa 6 a i tak sie nie zmiescilo :sorry2::-D
mam nadzieje ze taka rewolucja byla tylko jednorazowa :tak:
narazie wlaczylam Jej bajke to mam chwile spokoju .....

Widze ze intensywnie myslisz o drugim dziecku ,znaczy synku :-p:-):-):-)

Ano:tak: Jak tylko policzymy, ze stac nas na 2 dziecko to bedziemy sie starac:tak: juz trwaja intensywne rozmowy na ten temat i pewnie niebawem rozmowy sie zakonczą:-p:-p:-p
wiecie co... blizniaki to ja tez bym chciała!!!:-) najlepiej parke albo 2-óch chłopców:-p

Cześc Lasencje... Dzisiaj mam doła....wczoraj pobudka o 5 i na tę zasraną giełdę kwiatową...potem do roboty i po 10 wróciłam do chaty...M. miał o coś wonty i sę kłóciliśmy do kij wie której i oczywiście jestem niewyspana...mam dość jeszcze mój dzieciorek mi zawodzi...tak więc mam ochotę wyjść z siebie i stanąć obok...:zawstydzona/y:

Wiecie co moja mała obudziła się z temp. 39 i okazało się że ma zapalenia gardła i grype jelitowa bo wymiotuje i wymiotuje.Wlasnie wrocilam od lekarza i najblizszy tydzien zapowiada sie w domu ehhh

Mikuś... moja mała tez czesto daje mi w kość..., ale ja i tak bym juz chciała syna:-) chce teraz sie pomeczyc, a kiedy bede miec 30 lat, dzieci do babci, a my bedziemy szalec:-D:-D:-D

Firanka... nie daj sie! Duuuzo sił zycze i faceci takjuz niestety mają...

A giełda kwiatowa, moja mama teraz przez 1.11 jest nieobecna... ok 21-22 jedzie po kwiaty, nad ranem wraca, drzemnie sie na 2h, o 5 jedzie juz do kwiaciarni robic wiązanki, palmu, itp... wraca do domu o 17:30, znów robi te pierdoły i jedzie na giełde... i tak w kółko...:zawstydzona/y:jak ona to wytrzymuje... ale wyglada jak chodzący trup! Z mama sie nie da w ogole teraz gadac, az jej współczuje... ale dzieki temu, raz w roku kwiaciarnia przynosi zyski, ale ile przy tym roboty...:-( dobrze, ze juz jutro to swieto i odzyskamy mame i babcie:-D

reklama
Witam i ja.
Kurcze jeszcze się okaże że jak wszystkie co mają w najbliższym czasie się rozdzielić zrobia to, to na forum kolejne będą zaczynać fasolkowanie.

No i gratuluję kolejnej co się rozdzieliła.

a ja dzisiaj straszny sen miałam. Przyłąpałam S na zdradzie z koleżanką w której kochał się [arę lat temu. Nawyzywałam go od ch**** i sk********* i spakowałam dzieci i chciałam odejść, ale wtedy wpadła teściowa i zabrała mi dzieci z rąk. Normalnie to czego się boję przychodzi do mnie w snach. A ostatnio to w ogóle to ta kolężanka miała dość często jakieś sprawy do S a ten z checią [omagał jej. Echchch...

Basia No widzisz... Czasem mała rzecz, taka niepozorna a zaszkodzić może.

Do góry