reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
No Oliwka wyprzedziłaś mnie :-p właśnie OLENKA mi odpisała ale już wszystko napisałaś :-p ... kurde jak mnie ta głowa boli :dry: może z głodu bo obiad dopiero się robi :-p

FEMMKA ty teraz to się najadaj bo nie będziesz miała w razie co sił aby Ninke urodzić!!!
A jak zadzwoniłam do niej to pytała się oleńka o ciebie!!Możliwe że cię z głowu głowencja boli.......mnie w ciąży nom stop bolała !!!!

A tak poza to ciekawe co z sheppy?????

No właśnie już kotlety smażę :-p więc zaraz się najem :-p ale też nie za dużo bo jakoś tak się czuje jak bym miała hafta puścić :-p

a no długo się nie odzywa ... bidulka ciekawe czy u niej lepiej ...

hej hej:-)ale tu porodów :-D
a ja się posypię dopiero za pół roku :-D:-(
a co do przyspieszenia porodu, to ostatnio jedna mama na majówkach napisała, że najlepszy na wywołanie porodu jest olejek rycynowy :baffled:ale to jest na rozwolnienie:baffled:

o widze że za gotowanie się wziełaś.....ja w ciazy z olka to jadłam ciemne bułki i piłam kefir i kakao i tony cipsów solonych porzarłam(a ja ich nie nawidze) noi nabiał ogolnie...zero miecha,a z bartkiem to same miecho i czekolade....

ooo sheepy ...dopiero o tobie myśłałam chyba moje my śli cię przyciągneły...pisz kochana co tam u ciebie?????

a tak nie za ciekawie, ale mam za sobą wizytę u lekarza, z dzidzią wszystko w porządku, rośnie zdrowo, mam filmik na dvd nagrany jak fika :-)
a w domu coraz gorzej, atmosfera jak na wojnie, cały dzień słucham krzyku i przekleństw :wściekła/y:

Ech nie wiem co mam ci poradzić ciężko czytać takie rzeczy tym bardziej jak jesteś w ciąży!!!przynajmniej dobrze że z dzieckiem wszystko dobrze!!1A on niewiem co mu odbija może nie jest gotowy na dziecko????i dlatego tak się zachowuje lub boi się odpowiedzialności

OLIWKA - a no obiadki to my wspólnie robimy Kuba obiera ziemniaki a ja resztę ;-) ja to na początku na mięso nie mogłam patrzeć tak do 7 miesiąca a później ochota mi wróciła :-) teraz to mam na nabiał jazdę ostatnio :-)

SHEEPPY - jak na zawołanie się pokazałaś :-p ... dobrze że z dzidzią wszystko ok ...a co do sytuacji w domu to współczuje i najlepsze co mi przychodzi do głowy żeby Ci poradzić to żebyś starała się nie zwracać na to wszystko uwagi i po prostu cieszyć się obecnym stanem :-)

... dobra ja uciekam do łóżeczka :-) do usłyszenia ! :-)

reklama
Do góry