reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja juz wrocilam od lekarza. Dostalam skierowanie do szpitala i umowilam sie z lekarzem ze stawie sie w srode, chyba ze wczesniej cos wyskoczy. Rozwarcia nie ma, ale lekarz powiedzial ze w kazdej chwili i tak moge rodzic, wiec dzisiaj wykorzystam jeszcze mojego P:-)
Chwilami a juz myslalam ze bedziemy mialy kolejna ciezaroweczke:-)

reklama
EWI - ja właśnie dlatego małej nie pozwalam zasypiać przy cycu żeby później nie była od niego uzależniona ...bo to problem teraz masz :/

MIKUSA - Kuba zajebiście się spisuje bez problemu małą bierze wczoraj sam ją przewinął kąpaliśmy ją też wspólnie :-) aż się dziwie że tak sam się do wszystkiego chętnie kwapi :-)

MADZIK - ja też strasznie niezadowolona z lekarza byłam ... ciesze się że już nie muszę do niego iść

MIKA - mi mała od razu po porodzie ładnie ssała ... to w sumie jej zasługa bo ja tylko nauczyłam się przystawiać a ona już później daje rade :-p
No a z tą wagą to zdziwiłam się strasznie :-p a jeszcze bardziej z długością !:-p 58cm :-p większość ciuszków za mała :-p

OLENKA - znalazłam ciekawa byłam i od razu poszłam szukać :-p śliczny jest :-)

CHWILAMI - a już myślałam że będzie kolejna fasolka :-p

A ja dzisiaj załatwiłam sobie termin zdjęcia szwów (czwartek) zarejestrowałam małą w przychodni itp itd :-) moja mama z nią została :-p ona to zajarana jak bąk jest :-p :-)

A co do szwów to w ogóle mi jeden wypadł :confused: to źle ? no chyba nie będę miała przez to dziury co :laugh2: ?

madzik no jak tak troche przyspieszysz to moze dzis w nocy cos sie ruszy.A co do srody to masz racje tak bys lezala i czekala pewnie nic by nie robili przez te dwa dni

witam!
Femme... ta Twoja mała sliczna:tak: jak mama:tak: fajnie, ze Kuba Ci pomaga, ja z tym tez nie mialam problemu i nie mam:-D a 58 cm... tyle co moja, tylko ja miałam wiekszy brzusio, a ciuszki to niektore raz załozyla i juz miala male...:-p

Chwilami... fajnie, ze @ Cie odwiedzila, przynajmniej jestes spokojniesza:tak:

Madzik... powodzenia zycze! Oby mała szybko sama wyskoczyła:tak:

A ja jestem wykonczona... cały dzien w trasie:zawstydzona/y: najpierw musielismy sie wybrac małej karte wyrobic chipowa z NFZ (dziewczyny ze slaska wiedza o co chodzi:tak:), pozniej do dziadkow po opony zimowe, dalej do urzedu w sprawie mieszkania, potem obiad u tesciow, dalej mechanik i wymiana opon (na wiosne musimy kupic 2 opony, bo jedna była przecieta, a druga z gwozdziem:-p), a na koniec spacerek z mała i padam...

ona mika mi lekarz w szpitalu powiedzial ze dziecko ma byc 0przez pol roku na samym mleku....

femme to fajnie ze znalazlas...:-) a jak tak twoj brzunio, masz jakis?? ja mam maly...tylko taki sflaczaly troche:-(

kaska ja sie przed chwila wazylam i mam 10 kg mniej, jeszcze 3,albo 4 mi zostaly...mam nadzieje ze jak karmie to mi spadnie....:tak:

madzik mam nadzieje ze sie szybko rozpakujesz....:-)

a ja sie ciesze bo przeszlam ciaze bez rozstepow na brzuchu...:-):-):-) myslalam ze to nie mozliwe a jednak.... ale za to tylek mam w szlaczkach, ale tego to akurat nikt nie widzi:-D

madzik pociesze cie u nas w szpitalu przynajmniej w moim przypadku dali oksy w 43 tyg mam nadzieje ze u ciebie bedzie inaczaj

reklama
Witam wszystkich to dobrze że niektórzy chłopacy nie boja się zostac tatą i potrzymują swją dziewczyne na duchu a szczegulnie jak ma 16 lat ja nic nie mam przeciwko młodym mamom znam kilka takich i różnie z nimi jest ,,,:-)trzymam za wszystkie młode mamy kciuki ,, ja już mam synka chociąż to wcześniak ale bardzo się ciesze że go mam super jest zobaczyc swoje malęństwo które się nosiło w sobie :tak: ja nie mam 16 lat ale wiencej troche ale trzymam kciuki za młode mamy bendzie dobrze i zawsze jakoś sie uloży pozdrawiam.
:-D

Moj maz nie jest juz chlopcem jest doroslym mezczyzna ja tez musialam szybko doronac bo teraz wychowuje mojego 2 letniego braciszka na szczescie mam juz prawo byc opiekunem prawnym. I nie mam juz 16 lat!:wściekła/y:

Do góry