reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Padam na cyce normalnie już nie mogę ... mała od 17 jak nie wcześniej nie spała dopiero teraz zasnęła ... nie wiem co jej odwaliło ... :dry: jeszcze sobie żygła bez sensu jak ja dzisiaj jedyne co zjadłam to parę kanapek z szynką ... tak se myślę że może na nią źle podróże wpływają ? ostatnio po takim wypadzie też były problemy ... jest taka opcja ?

Ja uciekam spać ... pewnie i tak se za długo nie pośpie bo jednak pokarmu dalej mało i mała się nie najada i co często trzeba ją przystawiać ...eh :-( wykończona jestem ... dobranoc

Witam z rana ;-) noc spokojna u NAS ,Ala dopiero przed 6 sie przebudzila ale wzielam Ja do lozka i razem polezalysmy !!
oczywiwscie jak tylko sie obudzila to zaczela szukac P po lozku bo jak zawsze wstawala to On sie chowal pod koldra i sie wyglupiali a tu ZONK bo taty nie ma :-(
dzis wybieram sie do banku po pieniadze i pasuje kupic zapas pampersow i chusteczek bo 27 sie zbliza a nie chce zeby rodzice pod moja nieobecnosc kupowali Ali np. mleko za swoje pieniadze czy innne pierdolki !!

Oliwka no pewnie ze sie nacieszylam :zawstydzona/y::-)
A wogole jaka to lalke kupilas Oliwce ?? znaczy babcia :-)

Femme uuuu Ninka daje Ci popalic :-D ale calkiem mozliwe ze podroz tak dziala na Nia :sorry2: chodziaz moim zdaniem nie ma co unikac i ograniczac bo pozniej moze byc gorzej :dry:

Mika A gdzie pojechaliscie bo chyba cos mi umknelo przy czytaniu :sorry2: do tego domku ? fajnie ze wypad sie udal ;-)

Elli a my to sie chyba nie znam :sorry2: ..... witam ;-)
i nie ma na co czekac tylko powiedz rodzicom ze beda mieli wnuka albo wnuczke :tak: Trzymam kciuki :happy:

witam sie i ja.... pierwszy raz od momentu wyjscia ze szpitala o tak wczesnej porze:-D wyspalam sie w nocy:szok::szok::szok::-D

polna oj wspolczuje ci, znowu samiutka ale on wroci...:-) a nacieszylas sie choc troche???

umi gratuluje synka.... widze kolejny Kacper bedzie.... to juz chyba 3 w naszym gronie:-)

a ja dzis musze jechec do miasta, odebrac buty od szewca....a tak mi sie nie chce bo zimno i sniegu pelno:-( a ja nie lubie sniegu, tzn zimy

oleńka19 to prześlij ten cały śnieg do nas i niech sobie leży ile mu się podoba a ty przynajmniej sie pozbedziesz czegos czego nie lubisz
a ja już zaczynam mieć dość pierdoczenia i marudzenia moich rodziców

Olenka u Was juz jest snieg :szok::szok::szok:
ja kiedys uwielbialam zime i snieg ale teraz jakos mi sie odwidzialo :sorry2: zaniedlugo bedzie trzeba sie zaopatrzyc w sanki dla Ali :rofl2:
a nacieszyc sie nacieszylam :zawstydzona/y::-p chodziaz musze Ci powiedziec ze dopiero dzis sie wyspalam odmomentu kiedy On przyjechal na urlop , przynajmniej znowu mam cale lozko dla siebie :-):-D

kitty a wez go sobie:-D

polna no sniegu u nas w cholere....wszedzie bialo, cala noc sypalo:crazy:
cale lozko dla siebie masz???no z jednej strony to fajnie ale z drugiej juz nie...a kiedy wraca do domu???

Olenka heh to wspolczuje :sorry2:u nas pewnie zaniedlugo sypnie i zacznie sie odgarnianie :dry:
fajnie nie fajnie ale jednak troche brakuje mi Jego łapanek pod koldra za posladki ale inne czesci ciala :zawstydzona/y::-):-D:-D:-D
a wraca poczatkiem kwietnia - chyba 15 bo dotad ma miec przedluzona umowe a przeciez 5 beda urodzinki Ali :sorry2:

reklama
Kaska19, co do szczepionek to nie polecam tych płatnych. Jestem przykładem naciągania lekarzy na dużą kasę za nic :wściekła/y: Niby mniej kłuć [tylko trochę mniej, a dziecka to wcale tak nie boli i nie cierpi, więc to nie problem] ,niby te szczepionki są oczyszczone, i nie powodują skutków ubocznych u dziecka - rozdrażnienia, gorączki, itp.. bzdura! mały po każdej gorączkuje, ma zielone rozwolnienie, miejsce ukłucia mocno puchnie.. słowem ***** za 800 zł w sumie :angry:
Angel501, pytałaś czemu nie mogę mieszkać u mamy.. po prostu nie ma tu miejsca ani warunków.. cała rodzina na dwóch pokojach, juz teraz się ledwie mieścimy, a jak przyjeżdża na weekend czy urlop brat, to nie mieścimy się wcale.. zawsze są kłótnie z tego powodu, bo brat musi spać w kuchni, mama wciaż musi spać w łóżku z 10 letnią siostrą.. Jest ciężko i nie wyobrażam sobie jakby było z jeszcze jednym dzieckiem, zresztą mama mi powiedziała wyraźnie, że mam wypier*** jeszcze zanim się urodzi bo z dwójką tu mnie nie chce widzieć

Do góry