reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kurcze, nie wiem co się z Adasiem dzieje.. Wymiotuje mi codziennie prawie.. Po troszku, ale wymiotuje..

polna_N wiesz, jak coś 'zmajstruję' przy zdjęciach to wtedy ładniejsze są..
A co do snu Adasia to w sumie on wczoraj kąpany nie był więc może dlatego tak nie chciał spać.. Bo on przez cały dzień czeka na tatusia i na wieczorne pluskanie się.

umi2 co inna miejscowość to i inny zwyczaj..

KasiaF87 no to w takim razie życzę ujrzenia dwóch kreseczek na teściku.
No i cieszę się że jesteś tak zapatrzona w synka i że macierzyństwo Ci tak służy..

reklama
`gitmajonez` witam Cię kochana ;*
Tak jak już wcześniej pisałam, jestem w dość podobnej sytuacji. Nie ma na co czekać. Trzeba jak najszybciej zrobić test ciążowy, a jeszcze lepiej to iść do lekarza. Gdy to okaże się pewne, koniecznie powiedz rodzicą. Uwierz mi, ze może to być dla Ciebie cholernie trudne, ale nie taki diabeł straszny jak go malują. Dobrze że Twój chłopak stara się, chcę znaleźć prace itp.
Trzymam kciuki ;*:* Gdbyś chciala porozmawiać, pisz na pw ... podam Ci gg ;))

Ale wy tu plodzicie:-p

Oliwka sliczna fotka - a dzieciaczki rosna jak na drozdzach:tak:

Kasiu chyba czegos nie doczytalam:-pczy podejrzewasz, ze jestes w ciazy czy to tylko takie gdybania;-):-)??

no i jak zwykle skleroza mnie dotknela:-D:-D

Bylismy dzis na dworze - o matko ale mnie wymrozilo :-Da Lena nie chciala z sanek schodzic - tylko co chwile moiwla, ze z gorki chce zjerzdzac:-D:-p
a i pojechalismy sobie dzis na zakupy i kupilam w koncu cos dla siebie:tak::-)juz nie pamietam kiedy oststanio:-)odrazu czuje sie lepiej:-p

Polna a no był taki prubny nie dokończony seksik i mogło się trafić... od jakiegoś czasu mam mdłości ale w zeszłym tyg test był neg chociaż byłby to 8tydzień...
Galareciu a dziękuje, dziękuje... co do macierzyństwa to nie wiem czy służy bo chodze wymęczona ale mimo zmęczenia i kłótni z M to nigdy szczęśliwsza nie byłam...

Właśnie dziewczynyod kiedymogą sie pojawić mdłości? bo może to jakieś długotrwałe zatrucie pokarmowe a ja tu sobie nadzieje robie, a szczerze nie pamiętam kiedy miałam mdłości w tamtej ciąży bo wystąpiły one 2 razy...

dziewczyny nie martwice sie waga ja przytyłam 12 kg , po porodzie ubyło 7 kg jestem 19 dni po cesarce i zostało mi 0,5 kg:-) chociaż przed porodem miałam nie dowagę... mam pytanko ile czasu krwawi się po porodzie???

Kasiu u mnie pojawily sie dokladnie w 6 tyg:tak:nyly straszne.. tak mnie mdlilo, ze wstac rano z lozka nie moglma..
Ja Cie podziwiam.. ja sama nie wiem juz czy bym chciala juz teraz czy jeszcze poczekac..:-p
alew idac, ze macierzynstwo Ci sluzy wiec korzystaj:-)a jak teraz nic nie ma to probujecie jak macie taka ochote:tak::-)

hej hej ! jestem z jeleniej gory mam 20 lat i 2 miesecznego synka! moj skarbek byl planowany i starania nam zajely 3 miesiace. oczywiscie na poczatku ustalony slub i dzidzia. Wlasnie z mezem rozpoczynamy starnia o braciszka dla naszego kochanego Sebastianka. Zalezy nam aby roznica byla mala i zeby szybko pojsc do pracy stadtez decyzja o dzieciatkach mimo mlodego wieku

pozdrawiam wszystkie mamusie

:-):-):-):-):-);-);-)

Częśc Czarnuszko.

Kaha ja hmm pęknięcie kości środkowo udowej w dwóch miejscach z podejrzeniem złamania,zerwane więzadło, i skręcona kostka.

Ojj dziewoje moje dzisiaj pojechałam na wyprzedaże...kupiłam sobie spodnie,sweterek,nowe poduszki,kołdrę, Nicole 4 bluzeczki,dla mojej chrześnicy wielką lalkę metrową i malutką siostrzyczkę z wózkiem w komplecie,pochłaniacz wilgoci. Byłam dzisiaj prywatnie u alergologa i okazało się,że to nie AZS tylko silne alergie...na marchewkę,ziemniaki,jajko,soje,seler,mandarynki,banany i gruszki,no i super alergię na wilgoć...miała robione jakieś testy...w sumie 22 nakłucia każde za 5 złotych + 100 za wizytę,ale to zapłacił M.

Po przyjeździe do domu okazało się no nóżkę mam jak banię...masakra...

reklama
Hej dziewczyny:)
ja jestem teraz w 24 tc a mam 19 lat( w marcu skoncze 20) i jestem bardzo szczesliwa, chociaz na poczatku trudno mi bylo uwierzyc ze bede miala dziecko;-) ale w polowie czulam sie juz na to gotowa:) ze swoim narzeczonym jestem juz 2,5 roku i wiem ze on chcial bardzo tego dziecka:tak: najbardziej balam sie reakcji rodzicow a w szczegolnosci mamy:p powiedzielismy jak bylam w 10 tc, najpierw jego rodzicom. Jego mama byla na poczatku troche obrazona ale na drugi dzien bylo ok, a jego tata zaczal snuc plany "jak to bedzie w przyszlosci" :-) moja mama dowiedziala sie dzien pozniej, jak jej powiedzialam ze zostanie babcia to sie poplakala bo nie wiedziala czy damy sobie rade :) ale po jakiejs godzinie wspolnie to opijalismy:-)tata przyjal to spokojnie, jak gdyby nigdy nic:-) za miesiac bierzemy slub a po slubie bierzemy sie za kupowanie wszystkich rzeczy dla dzieciaczka;-) podrowionka dla wszystkich mlodych mamus, dla tych mniej i bardziej szczesliwych;-);-):*

Do góry