reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

AdiLea bóle podbrzusza jak na okres to mam już chyba od 2 tyg, no i żebra na maksa obolałe :baffled: Trochę męcząca jest już ta końcówka, ale pocieszajmy się faktem, że to ostatnie dni :-).

reklama
EWI - najlepsze życzenia dla Justynki :-)

MIKUSA - ta czerwona lepsza :-)

ASIOWO - no Twoja sukieneczka jest zdecydowanie w moim guście :-) i zgadzam się że na wiosnę najlepiej rodzić ... następne będę tak na kwiecień-maj planować :-)

A nam się całe łóżko rozwaliło :dry: żebyście widziały jak my dzisiaj spaliśmy :laugh2: ale Kuba właśnie naprawia :-)

Asiowo yhy ja bym chciala znowu rodzic w kwietniu - najlepszy czas ale jak kazdy wie My mozemy sobie planowac a matka natura i tak na swoim postawi :rofl2: no i tez zeby nie bylo wszystko zalezy od naszych wspanialomyslnych plemnikow :-D:-):-D:-)

Umi to Ty do psa z fryzjerem chodzisz ? :szok: jaka rasa ??
jak dla mnie strata pieniedzy :sorry2:

Black ja to sie Tobie dziwie ze jeszcze nie zwariowalas od tego czekania :confused:

Femme to co robiliscie ze sie lozko rozwalilo ? :-):-D

Femme to jest jak dla mnie idealny okres na rodzenie.. fajnie zachodzi sie w ciaze, bow czasie wakacji - wiec wszytko jest super.. :tak:drugiego dzieciaczka chce urodzic tak samo kwiecien-maj:tak:
o matko jaka ja jestem g.. Femme ja przeczytalam, ze to Nina rozwalila lozeczko:-D masakra.. to ponawiam pyt dziewczyn - co wy tam wyprawiacie??:p
Polna to niezla ta Twoja Ala:-)a ile ona ma kg i cm?? co do brzuszka to Lena tez ma tylko, ze wydaje mi sie, ze jest mniejszy niz wiekszosc dzieciaczkow ma:-)

Basia wiesz ze nawet nie wiem ile ma wrozstu ,ja ostatnio mierzylam Ja jakies pol roku temu :-D a co do wagi to potem Ja zwarze i specjalnie dla Ciebie napisze:-p

Black niby tak ale moim zdaniem Ty powinnas lezec w szpitalu albo miec juz dawno wywolany porod :sorry2::tak:

No właśnie nic bo mam okres i leje się ze mnie jak z fontanny więc nie mamy ochoty się w tym bazgrać :-p to łóżko wcześniej było katowane przez nas a teraz to jak w 3 się położyliśmy na 1 połowie po prostu się połamało :-p ...Kuba mówi że to przeze mnie bo grubas jestem :-p wredota jedna :-p (oczywiście w żartach ... mam nadzieje :-p ) ... idę zrobię mu zdjęcie jak naprawia i wam zaraz pokaże o co chodzi :-p :-)

No właśnie BLACK na kiedy ty miałaś termin ?

o proszę ...
9564c6895bee1fb2.jpg

My spaliśmy tam z tyłu gdzie w miarę się trzymało :-p a to było takie zawalone :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Black niby tak ale moim zdaniem Ty powinnas lezec w szpitalu albo miec juz dawno wywolany porod :sorry2::tak:

Cóż... Polska służba zdrowia jaka jest, każdy doskonale wie. W poniedziałek mam ostatnią wizytę u mojej ginki, usg, ktg i te sprawy. Kurcze, wiecie co, będzie mi brakować tych wizyt, możliwości zobaczenia maluszka na USG i całej ciąży :-)
Jak tak sobie pomyślę, że za 6 dni mała będzie już obok mnie, a nie we mnie, to aż mi się wierzyć nie chce :-)

femme hehe zabawnie to wygląda :D

Femme :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
swoja droga dlaczego jak faceci cos naprawiaja to sciagaja koszulki ? :-) i szkoda ze tak malo widac Jego cialka z przodu :zawstydzona/y::-p

reklama
Do góry