reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja mam 20 lat, i po rozmowie z kolezankami w moim wieku ktore juz sa mamami wiem ze lekarz moze nie stwierdzic czy jest ciaza:(a co do testow to tez mam mieszane uczucia bo tez sa wątpliwe:(ze nie wykazuja nawet jesli ciąża jest:(a z moich wnioskowan bylabym w 3 tygodniu także nie wiem czy to jest wczesnie czy nie?

reklama
Cześć dziewczyny. Moja Zuzka dzisiaj znowu co chwile się budziła:-(a o 5:00 już na stałe wstała. Marudzi okropnie:zawstydzona/y: Chyba wpadam w depresje albo co bo normalnie już mam wszystkiego dość:zawstydzona/y:

. Teraz dól pleców i pachwina boli mnie tak,ze ledwo wstaję do łazienki. Trochę mnie to martwi. Miesiąc do porodu a ja nie moge funkcjonować to chyba nie jest normalne?? Taki stres teraz czuje,ze nie wiem co robić. Najlepiej chyba położyć się i czekać- a przecież tak nie można.

chyba cie nie pociesze ze ja tak mialam przez ostatni miesiac ciazy.....:dry: a jak doszly jeszcze pozniej skurcze przepowiadajace (i to takie konkretne) to w ogole myslalam ze umre zanim urodze....:dry:

Olena a twoja nic innego nie je? zadnych sloiczkow? bo ja to jak chce wyjsc na jakies 3-4 godizny to robie tak ze karmie mala piersia..klade spac (wychodze od razu)..ona spi z godzine-poltorej...wstaje i po tym jak wstanie dopiero po godzinie czasami 1,5 dostaje sloiczek wiec akurat mam ten czas zanim wroce zeby obylo sie bez krzyku :tak:

Witamz rana, za mną spokojna nocka, oprócz tego że mój mąrdy mąż oglądał w sypialni jakieś filmy do 3 w nocy ( tak jest odkąd komputer jest w sypialni :dry: ) i przez to się nie bardzo wyspałam.
A my za 6 dni kończymy 4 miesiące, aż się wierzyć nie chce ;-)

Layla, Anormalna
jeśli czujecie się na siłach to jedźcie na wakacje, jednak Wasze dzidziusie będą jeszcze dość małe i szczerze mówiąc ja na dłuższą metę bym sie bała. My też jedziemy na wakacje, pod koniec sierpnia, Julka będzie miała 7.5 miesiąca a i tak się boję.

Magda
śliczny ten Twój aniołeczek! Jak na moje to do mamy podobna, oczka ma Twoje ;-)

Mamaola ja też się stałam śpiochem pod koniec pierwszej ciąży. Mogłam spać i spać. Później jak Julka się urodziła to już tym bardziej, bo jednak wstawanie do niej co 3 godz w nocy nie pozwalało mi sie wyspać. A teraz to chyba podwójnie chce mi się spać i przez ciąże i przez Julkę :-D

Anetka gratuluję!

KingaMZ moja zuzka je już po trochu bardzo dużo rzeczy chlebek z masełkiem, paróweczkę, jogurcik, banany jabłka, chrupki, paluszki, biszkopty, słoiczki kaszki kleiki.....itd oczywiście po troszku:tak: Tylko że ona śpi w dzień 3 razy po pół godzinki i jak się obudzi to szybko cycuś musi być bo płacze:wściekła/y:
anetka551 GRATULUJE:-D:tak: Moja córeczka też ma na imię Zuzanna:tak:
BlackWizard my za 8 dni 8 miesiączków:tak: Leci ten czas:tak:

Witam:tak:

Anetaka- Gratulacje:tak:

Olena262-Ja mojemu podaję pierś rano jak się budzi i potem jeszcze tak z 3 razy,ale dla niego to taki deserek, bo naprawdę naje się butlą:-D Po niej śpi jak suseł od 19 do 6 rano:-p Ale tez chce zacząć podawać inne specjały jak oczywiście będę mogła...

BLACK- my tez chcemy jechać pod koniec sierpnia jakoś..Ale Ludwik będzie miał 8 miesięcy więc myślę że będzie oki;-)

Magda- Łucja już tak urosła,a pamiętam jak Ty urodziłaś:tak: śliczniutka :*

Magda Lusia przesliczna jest:-) i jak tam na imprezie bylo?:happy2:
Mamaola a ja odwortnie wstawalm rano imialam duzo sily ale za to chodzilamspac wczesnie jak dziecko:sorry2:
anetka551 Grtauluje coreczki;-)

A jadzisaj on nie pamietam kiedy mialam nie przespana noc. Miki budzil sie tak co pol, maksymalnie co godzinechyba brzuszek go meczl bo rano sie pozadnie wyproznil i teraz znowu energi ma za dwoch. Dopiero co zaczal siedziec a nie moze w jednym miejscu usiedziec. A teraz lezy i baw2i sie czym tylko mozna i spiewa tym swoim sposobem:-)

reklama
Cześć Wam!
Za mną straszna noc. Mareczkowi wychodzą 3 ząbki na raz i ostatnie noce są ciężkie. Non stóp budzi się z płaczem. A najgorsze że nic nie pomaga.
Co do problemów z facetami to nic tylko współczuć. Mam to samo z moim. W ciąży się kłóciłam z nim i po ciąży jeszcze gorzej jest a już prawie rok. No i myślę że lepiej byłoby gdyby lekarze mówili takim przyszłym tatusiom że zdenerwowanie u Ciężarnej szkodzi dziecku itp. To pewnie byłby spokój przez te 9 miesięcy.
Wybaczcie ale tyle napisałyscie że tylko wybiórczo przeglądałam i odpisuje na to co mi się w oczy rzuciło.
ANETKA Gratuluję córeczki. A czemu cc było?
DOROOM Synek śliczny.
MAGDA Łucja też słodka.
POla Super że z bioderkami wszystko ok. No i dobrze że na te bakterie w kupie jest sposób.
No i więcej nie pamiętam co miałam napisać. Miłego dnia życzę.

Do góry