reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
POLA To jutro już mężatką będziesz? Udanej zabawy. I żeby trema Cie nie zjadła.
DOMICKW Ja z przepisu z pewnością też skorzystam.

pola997 ok. Tylko trochę daleko siebie mieszkamy. ;)

Tu fotka z dziś jak mała spała. ;)

20090523018800x600.jpg

ta też z dzisiejszego dnia , z tatusiem. ;)

20090523014800x600.jpg

Asheara Mam syneczka 6 lat, córcię 3,5 roku a teraz jestem w 8 tyg. ciąży od poczęcia:-) Witam również bardzo, bardzo serdecznie:-)

Maagda_ to drugie jest genialne!!

ja tez nie uwazam ze jest mały,cesarka przy dzecku ponad 4 kg mi sie nie usmiechała,ale teraz ludzie wychodza za załozenia ze jak nie wazy 4 kg to mały,a mówiłam Wam jak sie martwiłam ze 3 kg nie dobije:)

Eh witajcie brak czasu mi doskwiera i mały daje mi popalić. Mój mały kochany rozwrzeszczany rudzielec:-p Wczoraj bylismy na USG nerek i niestety ta jedna nerka jest za duza i musimy jechac do poradni w rzeszowie ale najpierw badania musimy porobić:-(

Black Bardzo sie ciesze ze juz jest lepiej a współzyciem sie nie przejmuj na nastepnej wizycie okarze sie ze wszystko jest super i moz lekarz pozwoli przerwac abstnęcję. Najwazniejsze ze jest juz lepiej.
Maagda_ Tak patrze na zdjecia twojej małej i nie wiem do kogo jest podobna raz mi siewydaje ze do ciebie a raz ze do swojego tatusia:-) sliczna jest i kochana.
Layla dokladnie teraz jak dziecko nie wazy po urodzeniu 4 kg to wszyscy uwazaja ze jest mały. A ja chciałam zeby mój kacper miał 3 kg zeby mi łatwiej było go urodzic ale nie wyszło ani edno ani drugie:-)
pola997 Eh super szkoda ze nie mieszkam blizej to nawet bez zaproszenie bym przyszła nie no zartuje ale zdjecia rób i powstawiaj to moze tak bedziemy obecne. świetnej zabawy zycze.

Witam wszystkie młode mamy. Ja mam 17 lat i spodziewam się dziecka. Nie wstydzę się tego bo to przecież nasze powołanie, być mamusiami i to nie ważne w jakim wieku.

KINIA ARUS Witaj. Zapoznaj się z regulaminem i udzielaj się. A co ma być? Wiesz już?
Ostatnio wysyp nowych mamus widzę.
MAGDA ŁADNIE CI CÓRKA ŚPI. Taka słodka jest.

reklama
Makunga - Również witam ciebie, pozdrawiam i musze napisac, że podziwiam Cię, bo z jednym Dzieckiem jest sporo zajęcia a co dopiero z 3.

Uwierz mi narazie z tą dwójeczką można dać sobie radę, ale zastanawiam się jak dojdzie trzecie? Ale wiesz ja chciałam mieć więcej jak dwoje dzieci i te już są dość spore:-) więc mam nadzieję, że będą się cieszyć z rodzeństwa. Synek mi idzie do zerówki więc też mi się troszkę syt. zmieni bo przez kilka godz. go nie będzie w domu.
Zastanawiam się tylko jak to wpłynie na jego myślenie, bo we wrześniu szkoła, a potem za kilka mies. dzidziuś. Mam nadz., że będzie o.k. To mądry chłopiec.:tak: Pozdrawiam serdecznie.

Do góry