anetka551 dziękuję za życzonka urodzinowe:-) też mam nadzieję, że takich rocznic bedzie więcej;-)
panistepelek Tobie również dziękuję za życzonka. pochwaliłabym się pierścionkiem, ale jak już kiedyś pisałam to zdjęć nie potrafie tu wstawić

eh....czasem ciemna jestem..... a torcik Klaudusi smakowicie wyglądał<mniam> Klaudia chyba zadowolona była??
Asiowo ojjjj biedna jesteś......że też Cię tak ciągle męczysz....:-(
BlackWizard piękne to zdjęcie:-) zawsze mi się podobały takie ujęcia. masz talęt
mamaola brrrr......dętysta....oj jak ja się boje ich....stara baba jestem a nie znoszę tam chodzic..... Tobie również dziękuję:-) hehehe zdarza się zapomnieć. ważne, że sobie przypomnieliście

to gratuluje tej 10 jeżeli dobrze zrozumiałam

?
madzia90 no widzisz też fakt....ja to mam skleroze!! przecież mówiłaś że jedziesz na wystawy psów. gratuluje zdobycia złota

:-) i również dziękuję
natalka90 to gratuluję dziewczynki. w końcu tu jakaś dziewuszka się narodzi bo nalot chłopców ostatnio był

a imię już macie?? nie mam dzidzi i jak narazie jest daleko w planach....no ale wiesz....

niczego się nie wypieram
kolia u mnie pogoda ładna, ale jak jest tak jak u Ciebie to też mi się spać chce. nie dziwie się małemu, że śpi;-)
adddaaa witaj. pewnie, że Cię tutaj przyjmiemy

zapoznaj się z regulaminem i pisz jak najczęściej. opowiedz nam coś o sobie gratuluje syneczka:-) chyba każda kobieta boi się porodu....i wydaje mi się, że ważne jest pozytywne nastawienie do tego momętu