reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
lenka87 ja co prawda nie mialam wywolywanego, ale moja kolezanka w dniu terminu odwiedzial swoja pania ginekolozke ktora polozyla ja w szpitalu i powiem ci ze to chyba nienajlepsze rozwiazanie, ja bym w domku poczekala, bo oni raczej tak odrazu nie beda ci wywolywac, troche poczekaja a po co masz lezec gdzies na patologii czy gdzie byc ie tam umiescili jak lepiej w domu, uwierz wiem co mowie sama tuz przed porodem trzy dni lezalam i to byl najgorszy koszmr w moim zyciu

polna_n noo siostra to z ta niespodzianka wyskoczyla, az w szoku bylam :) a to super ze juz macie tylko wykonczeniowke :) a domek duzy?

polna_N - wiem że mam fajnych rodziców :p Ale czasem myślę że tylko tak gadają a gdyby naprawdę coś to była by ogromna afera:p Nie wiem czy jestem w ciąży czy nie. Wiem że gumka pękła nam 1 dzień po okresie ale jedni mówią mi że to na 100% niemożliwe żebym doszło do zapłodnienia a inni że są spore szanse więc sama nie wiem:(
Z jednej strony bardzo chciała bym już mieć dzieciaczka ale z drugiej też chciała bym zapewnić mu wszystko.. żeby nic maleństwu nie brakowało... I żeby tatuś miał prace bo to ważne.
Myślę że zrobienie testu może się okazać konieczne do tego żebym wiedziała jak jest:)
I piszę serio:) Nie jestem z tych osób które się nabijają z kogoś:) Buźka;*

Olena no pewnie ze jest ok ;-)

Lenka zrob tak jak piszesz :tak:idz w poniedzialek do lekarki i tam Ci wszystko powie ale moim zdaniem lepiej lezec w szpitalu po terminie - przykladem jest np Umi !! lepiej polezec te pare dni w szpitalu niz potem obwiniac sie gdyby cos sie stalo :no:

matosia nom zawsze blizej koncowi niz dopiero co zaczynac budowe !! a to zalezy - niektorzy mowia ze malutki domek jest ,inni ze duzy a dla Nas jest taki sredni :-) na parterze salon,kuchnia,wc spizarka,kotlownia i garaz a na pietrze duza lazienka ,Nasza sypialnia ,obok garderoba i sa jeszcze 2 pokoje - jeden zajmie Ala a drugi dla braciszka albo siostrzyczki :rofl2:

Justysia wiem czytalam Twoje posty !! Ja obstawiam ze w ciazy nie Jestes :no:
zreszta zawsze mozna zrobic badanie krwi HCG ale to musi minac chyba tydzien czy nawet wiecej !!

Ala wlasnie usnela wiec mam luzik :-) mama wlasnie przyniosla kosz pelen kwiatow to Ala moze bezproblemowo sypac kwiatki :tak::-)

Dziekuje za rady. Wiem już jak to jest lezec w szpitalu. 2 tyg temu byłam 5 dni- i trauma dopiero niedawno puściła. Boje się o dzidziusia i chyba nie będe czekac w nieskończoność. Wiem,ze jutro tam paniki nie zrobię- bo znów mi powiedzą, coś w stylu,ze udaje,że mnie boli. Pojde w pt na KTG i pogadam z lekarzami- oni juz bedą wiedzieli czy mnie zatrzymać.
A jak narazie trzymajcie kciuki,abym nie rodziła dziś w nocy- bo nie chce byc sama. Jutro mój S ma wolne i niech sie dzieje co chce. Tym bardziej,ze jutro TEN dzień.
Śmieje się,ze zrobię procesje-ale do szpitala-że na kolanach tam podreptam.

Nie wiem czy pisze na odpowiednim wątku, ale wątku regionalnego Katowic niestety nie znalazłam. Czy któraś z Was rodziła lub będzie rodzić w Katowicach w Klinice - Ligota?

deli80- ja jestem z Katowic. Bede rodzić w Szpitalu Leszczyńskiego na Raciborskiej. Co do Ligoty słyszałam rózne opinie. Sama nie mam doświadczeń z tym szpitalem. A na Raciborskiej spędziłam niedawno prawie tydzień- i jest nienajgorzej.

reklama
Deli to jakas prowokacja ?:szok::sorry: wybacz ale cos nie chce mi sie wierzyc ze osoba ktora ma prawie 3 tys postow nie moze odszukac odpowiedniego watku na BB :sorry::no:

Lenka dla dziecka mozna i pol ciazy przelezec w szpitalu :tak::baffled:
ja lezalam prawie miesiac zanim urodzilam i tez mi sie to nie usmiechalo mimo ze wszystko bylo ok - poprostu lekarz powiedzial mi ze woli mnie miec na miejscu gdybym tak zaczela rodzic a i tak mialam wywolany porod przed terminem :-)
i nie opowiadaj bzdur ze zaczniesz rodzic na procesji :-p najlepiej to siedz w domu :tak:

Do góry