reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mamaola wybacz ale ja jestem tylko czlowiekiem a nie pisalam bo maz wrocil z Niemiec i chyba logiczne ze wolalam z Nim siedziec niz przed kompem a na pisanie postow poprostu nie mialam czasu !!Aczkolwiek caly czas bylam na watku MM i mialam na wszystko oko no a nie moja wina ze kilku osobom buzuja hormony :no::sorry:

Justysia1a heh swietnych masz rodzcow skoro pozwalaja Ci tak swobodnie sie kochac z chlopakiem i ten text ze nic z tego nie wychodzi :-D:sorry:
Po co masz czekac na zakonczenie roku ? pewnie i tak wczesniej dostaniesz @ bo watpie zebys byla w ciazy :no:
no chyba ze Ty juz wiesz ze Jestes i cos krecisz !! bez urazy oczywiscie :tak:;-)
mnostwo bylo takich dziewczyn co pisaly podobne texty a tak na serio nabijaly sie z Nas !!

Spoko to jest forum dla kazdego a watek MM jest dla Mlodych Mam wiec nie wiem po co to cale halllo ? :sorry: Asheara mimo ze ma 16 lat zostanie matko i co z tego ? jej zycie a nam nic do tego i powinnysmy to uszanowac i wspierac przed takimi docinkami jak wyzej niektore pisaly :no:
Kazdy wyraza swoje zdanie i inna osoba powinna Je uszanowac a nie walkowac ciagle to samo bo sie nigdy nie skonczycie klocic :angry::no:

Zreszta napisze cos jeszcze niektore dziewczyny maja gdzies ogolny regulamin BB bo trzaskaja postami a mnie takie cos wqrza i chyba inne tez bo jak widac mnostwo mam zniknelo z pola widzenia :confused2:

mamamadzia Umi nie chciala Cie urazic !! poprostu jest tak przyjete na forum ze nie piszemy posta pod postem , jezeli chcemy cos dopisac to wciskamy EDYTUJ !! no chyba ze ktos juz napisal pod Nami posta to wtedy piszesz normalnie :tak:
No i Witam w Gronie Mlodych Mam ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
mamamadzia Kto niby nie przepada za nowymi uzytkownikami? Odniosłas mylne wrazenie... Udzielaj sie na forum pisz czesto a bedzie ok tylko sa tu przyjete reguly których nalezy przestrzegac jak w kazdym nowym miejscu:-)

No wiem wiem, sorry, ale poważnie czytam ten wątek od jakiegoś czasu i widze że niektóre dziewczyny już sie dobrze znają i za bardzo nie obchodzi juz ich ktoś nowy, i na prawde nie chce sie kłucic:tak: a co do pisania postów pod postem to nie wiedziałam że sie tak nie robi bo rzadko korzystam z komputera, i nie udzielam sie zbyt często.
może przydałby sie nowy wątek dla świeżaków???

mamamadzia ..watek dla swiezakow... to zly pomysl :no:
zreszta popatrz z tej strony ze kazda z nas kiedys byla poczatkujaca :tak:
napewno sie wbijesz tylko potrzebujesz czasu ;-)

No i juz wiesz ze istnieje edycja :-):tak:

No i juz wiem ze istnieje edycja:-)

Ostre z Was Kobietki, no ale to dobrze bo Matki jesteśmy;-)
Mam nadzieje że sie szybko wdroże i bedzie dobrze.
Może któraś ma jakiś fajny temat bo mi myślenie jak widać jakoś nie wychodzi:baffled:

mamamadzia witaj :) mi tez sie myslenie wylaczylo...chcialam jakis fajny film obejrzec ale w tv nic kompletnie nie ma... :| chyba do wypozyczalni dvd sie wybiore...wakacje juz czuc...

a wlasnie, wybieracie sie gdzies na wakacje z maluchami?

nie wiem o co ta cała sprzeczka...:confused:
Asheara przecież nikt Cię tu nie oceniał i nie potępiał za to, że matką zostałaś!!

z tego co ja załapałam to dziewczyny przekazywały swoje zdanie również o sobie, że w tym wieku były niedojrzała i również się przyznawały do tego oż teraz też nie były gotowe na dziecko....spokojnie dziewczyny!!
Umi2 co do kursów to są one z dziedziny kosmetycznej. znalazła je moja koleżanka więc skorzystałam bo są darmowe!!(UE sponsoruje:-p). nie martw się Kochana bo z Kacperkiem i jego nereczkami napewno bedzie wszystko OK;-)
Layla to zaszalałaś z fryzurą, pierwsze mamaola, teraz Ty....ej dziewczyny co wy na jakiś nowy podryw się wybieracie:-p:rofl2: aaaa i chciałąm Ci pogratulować kierunku studiów! Kobieto Ty to masz głowe!!:tak:pierwszy raz o czymś takim słysze:szok:
Justysia1a ale się uśmiałam po przeczytaniu tego co Twój tato powiedział:-D dobre to było. chyba masz tolerancyjnych rodziców?
mamamadzia witaj i gratuluje pociechy...nie stresuj się i nie zrażaj odrazu:tak: tutaj są naprawde sympatyczne kobietki i z miłą chęcią z Tobą popiszemy:-)

KingaMZ My sie wybieramy do rodziców mojego chlopaka, z Lublina do Braniewa strasznie długa podróż i to do tego pociągiem, mam mnadzieje ze damy z Małą rade bo dziadkowie jeszcze jej nie widzieli no i już trzeba żeby ją poznali:-)
A tam jeziorka fajne, może sie pływać naucze:-)

Ostatnia edycja:
reklama
ech dziewczyny strasznie sie klocicie na temat tego posta nie rozumiem co komu przeszkadza to ze ktos wpadnie i raz na jakis czas cos napisze?

mamamadzia zgodze sie z toba tez mialam kilka podejsc i raczej malo kto sie interesuje tym co sie pisze :)
a my lecimy samolotem w jakies cieple kraje we wrzesniu - prezent slubny od mojej siorki :)
no i wlansie czekamy an paszport mlodej :p

Do góry