reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KingaMZ włosy obciełam i zafarbowałam,pewnie na nk sie niedługo pokazę;) a egzamin inżyniera bioprocesowa, za tydzień inżynieria genetyczna. a tak mnie dziś głowa boli:(mój maluch czuje kiedy chce wyjsc i wisi wtedy przy piersi tyle,ze sie spozniam! stad wzielismy mieszanke

reklama
Witajcie Ostre Kobitki;-)
Mam na imie Magda i jestem tu nowa, mam nadzieje że przyjmiecie mnie do siebie:tak:
Może napisze kilka słów o sobie, tak dla rozładowania atmosfery:-)
Niedawno zostałam mamą (niestety nie planowałam mojej niuni, ale i tak sie ciesze), mam 21 lat i chyba sie jeszcze pisze do tego wątku:-) jak na razie z chlopakiem nie wzieliśmy ślubu ale już o tym myślimy, może coś nam z tego wyjdzie.
A teraz kilka słów o mojej Majce, jest normalnie świetna, ma 3 miechy i niedawno zaczeła sie śmiac tak w głos, normalnie zawaliście:-D
Jeżeli chcecie zobaczyć nasze zdjęcia to chyba najszybciej bedzie na nk Logowanie do nasza-klasa.pl zapraszam

alex2339tez sobie Ciebie oglądnełam:tak: fajną masz rodzinke

Mam jeszcze do Was Dziewczyny pytanie, macie mooże pomysł na jakąś zaoczna szkołe, jakiś fajny kierunek, jak urodziłam Maje rzuciłam studia i teraz chciałabym zacząć coś od października???

Może napiszcie czego i gdzie wy sie uczycie, a nóż cos mnie sie spodoba:tak: bo z pewnościa większość z was nadal sie edukuje:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mamamadzia Witaj. Jesli chodzi o kurs to cóz musisz sama sie na cos zdecydowac bo nikt za ciebie chodzic na to nie bedzie moze zastanów sie co cie interesuje lub przegladnij oferty szkół w twojej miejscowosci lub poblizu. A i jesli mozesz nie pisz posta pod postem tylko edytuj bedzie sie lepiej czytalo

reklama
umi2 dzięki za rade

Widze że macie tu stałych użytkowników i nie przepadacie za nowymi:zawstydzona/y: ja chciałam tylko jakoś zaczać, siedze ciagle w domu i mało widuje sie ze znajomymi, nie ma za bardzo z kim pogadać, no ale trudno:sorry:

Do góry