reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

madzia90 no napewno odetchnełaś z ulga:) ale naprawde coś nieciekawie się z Tobą dzieje....dziwne, że cię tak boli...i te wymioty....trzymaj się cieplusio:* aaa i zazdroszcze Ci, że możesz zamieszkać ze swoim ukochanym:)
Justynka1a i jak wyniki??

reklama
madzia90 no napewno odetchnełaś z ulga:) ale naprawde coś nieciekawie się z Tobą dzieje....dziwne, że cię tak boli...i te wymioty....trzymaj się cieplusio:* aaa i zazdroszcze Ci, że możesz zamieszkać ze swoim ukochanym:)
ja też, już patrzymy po sklepach coby jakieś wygodne łóżko kupić, bo te moje niewygodne i skrzypiące :sorry:

właśnie Justynka1 jak wyniki ?

madzia90 Gratuluje wyniku:-) A bedziecie wynajmowac czy macie juz cos własnego?
domikcw a ciebie jakas choroba dopadła czy tak sama od siebie kiepsko sie czujesz?

madzia90 to dobrze:) zawsze to coś własnego. a jak twoi rodzice zareagowali na to, że chcecie razem zamieszkać??
umi2 wiesz co kochana sama już nic z tego nie rozumiem...czuje się taka słaba...cały czas mnie boli brzuch jakbym miała dostać @ i teraz mi jest tak niedobrze, że.......masakra poprostu....

madzia90 mamy zawsze się martwią o swoje pociechy. poprostu ona chce żeby było Ci dobrze i żebyś była szczęsliwa:) a co to za dietę "cud" stosujesz??

Ostatnia edycja:
Witam Was:):-)

umi- jak tam z Kacperkiem??? Jakim mleczkiem go karmisz???

madzia90- to w takim razie gratuluję:tak:

domikcw- bardzo dziękuję, mam nadzieję,że ułozy się nam:tak:

femme- wielkie dzięki, może będzie dobrze(sama się pocieszam:-D) JEstem oglnie dobrej myśli:tak:;-)

Ja zmykam do fryzjera i bileciki na stoły rozłożyć:tak: Papa moze potem jeszcze zajrzę,zobaczę....

3majcie się!!!!!;-):-) i 3majcie kciuki;-)

reklama
pola997 nie ma za co:* bądź dobrej myśli a wszystko się ułoży:) mam nadzieję, że po ślubie zaprezętujesz nam jakieś foteczki?:p
madzia90 odpocznij...może to z nerwów albo z przemęczenia?...

Do góry