reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam wszystkie Mamusie!
Jestem studentką roku Wydziału Nauk o Zdrowiu i piszę pracę magisterską na temat ciąży zagrożonej i stanu noworodka. Uprzejmie proszę o wypełnienie poniższej anonimowej ankiety potrzebnej do przeprowadzenia moich badań Panie, u których wystąpiło choćby jedno zagrożenie w czasie ciąży:

 nadciśnienie tętnicze
 cukrzyca
 choroby nerek
 choroby serca
 choroby układu moczowego konflikt serologiczny
 krwawienie w II i III trymestrze ciąży
 ciąża wielopłodowa
 niewydolność cieśniowo-szyjkowa
 przedwczesne pęknięcie błon płodowych
 wielowodzie
 małowodzie
 zakażenia

W celu rozpoczęcia wypełniania ankiety proszę kliknąć poniższy link.
Z góry bardzo dziękuję za wypełnienie ankiety. Pozdrawiam serdecznie.

CIĄŻA ZAGROŻONA A STAN NOWORODKA - www.ankietka.pl

reklama
UMI - będę 3mać kciuki, mam nadzieję że dostaniesz tą prace
ASIOWO - jak córeczka? Mam nadzieję że juz lepiej

Jutro powinna przyjść @ kurcze już nie mogę znieść tej niepewności ale obiecałam sobie że wcześniej nie zrobię testu. Boję się że się zawiodę. W nocy temu pewnie spania nie będzie.

umi - Jak będe na zakupach to znowu kupie kalafior i wtedy przeslę Ci jeszcze ciepły. A jaki lubisz, taki z jajkiem?
Powodzenia na rozmowie. Ja nie pomogę, bo póki co nie starałam sie o posadkę.

paatti88 - Widać, że bardzo chcesz tego dzidziusia. Trzymam kciuki.

To może tak kilka zdjęć córci wstawię :

Załączniki

• P6132968.jpg
    P6132968.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 44
  • P6122921.jpg
    P6122921.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 50
  • P6153008.jpg
    P6153008.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 47
  • P6152997.jpg
    P6152997.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 49
  • P6142986.jpg
    P6142986.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 66
  • P6132982.jpg
    P6132982.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 44
  • P6112905.jpg
    P6112905.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 49
  • P6042769.jpg
    P6042769.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 69
czesc dziewczyny....

u nas pogoda dzis piekna,słoneczko swieci...wiec z Młodym na dworku dłuuuuugo bylam....tak go wymeczyłam ze bidulina padl na sen o 20.15....nie wiem czy to dobrze czy zle bo pewnie w nagrode dla mamuni wstanie jutro o 5!!!no ale cóz....

Umi-oj to bede trzymać kciuki za Ciebie!!!

Feeme-nie widziałam wczesniej zdjec Twojej Ninki i powiem ze oczka to ona ma przecódne....ach i super ze tak ladnie bawi sie ksązeczkami...moj nie chce jego kręcą piloty,telefony,laptopy....a ostatnio bawi sie moimi lakierami do paznokci:eek:

Pola-swietnie ze taki wesoły slub mialas....bedzie co na starosc wspominac:rofl2:ja swoj tez milo wspominam...widzialam zdjecia na NK-piekna mialas sukienke....

Patti-no to w takim razie trzymamy kciuki zeby @ nie przyszla...:tak:a sałata pod oknami tez ladnie wyglada:-Dtylko na slimaczki bedziesz musiala uwazac:-D

Lenka-sio na porodówke.....!!!

mazia89 Bardzo Ci dziekuję naprawde wiele mi to pomogło bo przynajmniej wiem czego sie spodziewac i są wieksze szanse ze nie zrobie z siebie idiotki. Mam nadzieje ze dostaniesz to stanowisko no chyba ze juz Cię przyjęli:-)
Asiowo
Bardzo dziękuje to wezme jedna to CV najwyzej sie nie przyda a jak cos to zabłysne:-p Kurcze to ty doswiadczenie masz w taich rozmowach az zazdroszcze bo ja sie boje ze źle wypadne albo zrobie z siebie głupka
paatti88 Bardzo dzieuje i ja równiez bede trzymac ciuki za Ciebie ale najlepiej zrobisz ja sie wyspisz i nie bedziesz sie denerwowac
Maagda_ Napewno zdałas :-)
panistepelek Nie wiem czy o taie jao ci chodzi ja jajo sadzoe bo ja alfior to własnie z taim jajkiem a poza tym alafior musi byc z bułka tartą tai uwielbiam:-) A córcia sliczna a z Ciebie laska jeszcze raz to napisze, iedys juz to pisałam ale musialam sie powtórzyc
mamaola Daruś ci zrobi prezent i da pospac:-) Trzymaj mocno:-p

oj ale był dziś u mnie piękny słoneczny dzień:-) dawno tyle słonka nie było
no i wygadałam i wyśmiałam się z przyjaciółkami za wszystkie czasy:) no a @ dalej nie ma:(:(:( buuu..........
lenka87 a ja myślałam, że ty już masz swojego skarba przy sobie, a tu taka niespodzianka...coś chyba nie pcha się na ten świat....coś Ty mu naopowiadała, że boi się wyjść??:p:-p trzymaj się cieplutko
umi2 chyba musimy otworzyć wirtualną knajpke, bo co któraś upichci coś smakowitego to zaraz jednej z nas też by się chciało takie coś zjeść....eh...babki to mają zachcianki:p skoro Twój Kacperek taki klocuś to pewnie bolą rączki od noszenia go?? a co bedzie potem!!:szok: będziesz miała mięśnie wyrobione:p
trzymam kciuki za rozmowe;-)(nic Ci nie poradze boi nigdy na takiej rozmowie nie byłam, ale chyba pewność siebie to podstawa;-))
paatti88 ale pojechałąś z tą sałatą przed domem:-D ale ja widzę plusik jeden tego-nie będziesz musiała daleko chodzić po nią, aby zrobić sałatkę do obiadku:p też trzymam kciuki żeby @ nie przyszła;-) a jeśli można wiedzieć to jesteś mężatką?
mazia89 nic nie szkodzi;-) każdy może udzielać się na forum
panistepelek no no ale z Klaudi pannica:cool2: chyba lubi zabawy w piaseczku?
Asiowo i jak się czuje córeczka?? przeszło jej??
mamaola no to domęczyłaś Darusia....a powiedz mi, ze strony Twojego męża to jakaś tradycja z imieniem Dariusz??

mamaola - Ja tez z córcia byłam dzis duzo na dworzu i poszła spać godzine wczesniej niż zawsze.

umi - Ja kalafior lubię najbardziej sam albo polany własnie bułką tartą. Rodzice jedza z jakiem (tak jak jajecznicę)
Pozatym to bez przesady z tą laską :p

domikcw - Córcia jeszcze za bardzo nie umie bawic się w piaskownicy. Trochę podziobie piach łopatką, powyjume ręką piach z wiaderka i tyle. Ale widac, że to cos nowego i jest skupiona. A jak dziś ja wyjmowałam z tej piaskownicy to popłakała się.

Męzowi wreście jakoś tam układa sie w pracy. Z tej radości przywiózł piwko, ciasteczka, chipsy. :p

reklama
madzia90 to tzymam kciuki żeby to nie była ciąża...
panistepelek no zawsze to nowość. widocznie się jej spodobało:) a nawiasem mówiąc to córcia podobna do tatusia jest:)
dziewczyny przestańcie już o tym kalafiorze bo mi już ślinka cieknie przed tym komputerem!:p

Do góry