reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi2 i jak tam na rozmowie,do mnie nikt nie dzwonił,ale w piatek idę już gdzie indziej na rozmowę:)) więc zobaczymy.Mam nadzieję,że Ty sobie dobrze poradziłaś.Też mam konto w mbanku:)

Lenka a Ty w jakim szpitalu chcesz rodzić.Studiowałam na Ślumie więc trochę tych szpitali katowickich znam:)Ja wczoraj miałam straszną ochotę na winogrona gdzieś tak o 2 w nocy mój juz chciał do tesco jechać.

reklama
Lenko,no dłuuuuuuuuugo mnie tutaj nie było,no a Fruzia rośnie jak na drożdżach się zrobił z niej mój klon,wyszczekana i niegrzeczna,że szok....za dużo w pupuli ma...

Pięcząteczko ma w Kołobrzegu 9 dni:-D...

Nareszcie ładny dzień, tylko mi leń w d... wlazł nic się robić nie chce. Wysłałam dziś mojego K. po zakupy i po test a on co?! zapomniał ! i jak tu się nie zdenerwować. Sama bym skoczyła żebym na gości nie czekała a do najbliższej apteki mam 8km w jedną stronę, więc iść nie mam ochoty.

Femme - to dokładnie była pierś kurczaka w sosie boloński, lepiej mi smakuje niż mięso mielone (przynajmniej wiem co jem :p)

Polna - oj biedna malutka szok i dla Ciebie i dla niej. Ja pamięta jak mój braciszek miał 11 miesięcy i raczkował po podłodze i tak niefortunnie kichną, że ząbkami zarył o podłogę. I na niestety górne ząbki mu się naruszyły. I później dużo problemów z tym było... Chyba dzieci nie da się ochronić przed częścią wypadków - niestety.

Lenka - pewnie już jutro będziesz miała swojego skarbka przy sobie ;))

Witam nowe mamusie

Lenka i jak sie czujesz??
Femme my wsumie tez zaczynamy z nocnikiem i nawet juz 4 dni wychodzilo tylko ze Miki robi ja w malo mi odpowiadajcej porze bo o 6 rano:-p
paatti to trzymam kciuki za test;-)
Umi jak rozmowa poszla?

Miki dzisaj strasznie marudny, juz w nocy poplakiwal. I tak caly dzien no i jak takie 2 miesieczne dziecko chwile sie obawi i idzie spac do 13 juz trzy drzemi zaliczyl. Ale za to apetyt to ma nawet wieszky niz normalnie i nie mam pojecia co jet. A teraz poszedl z ciocia na spacer moze sie przewietrzy to bedzie lepij.

femme fatal - No prosze jak tu kobinujesz by się nie narobic a kasę mieć ;-)

firanka - Haha, tylko Ty tak na mnie piszesz. Wycieczki nad morze zazdroszczę :p.

A ja wróciłam niedawno ze spaceru z córcią. Poszłysmy do miasta do biedronki i po jabłka a potem na plac zabaw. teraz klaudia sobie smacznie śpi.

witajcie Kochane. sorki, że wczoraj się nie odzywałam, ale mam drobne kłopoty...wszystko się wali......mój W właśnie stracił prace (a raczej chyba sam odszedł...sama nic nie wiem już z tego) i teraz mi jest głupio bo się na niego wydarłam, że nieodpowiedzialny jest, a on biedaczej załamany tym wszystkim.... ale jak się wali to na całej lini....koszmarnie się czuje.....
ale widzę, że tu się coś ruszyło:-p nadrabiacie stronkami:p
witam serdecznie nowe mamusie i gratuluje skarbeczków;-)
firanka Ciebie również witam bo się nie znałyśmy wcześniej:)
umi2 jak rozmowa??
polna N ojjj....biedna Alunia.....musiałaś szok przezyć....
madzia90 a co za leki dostałaś?? lepiej Ci już...??
Asiowo Ty to masz przekichane z tymi dolegliwościami, ale dobrze, że Paulince biegunka przeszła:tak:
dziewczyny powiedzcie mi (bo ja tempa jestem w sprawach ciążowych) po co podają glukoze?? czemu ten smak taki okropny jest?? (sorki za pewnie głupie dla Was pytanie...ale kto pyta ten nie błądzi:p)
femme fatal niezły z Ciebie przekręt jest:p każdy kombinuje żeby mu było dobrze:p
kolia w szkołach to zawsze takie zamieszanie robią!! też miałam taką przygodę z książką....... oojjjj to Mikołajek wybrał idealną porę na sadzanie na nocniczek:-D 6 rano nie ma co....
layla, dorom5, Maagda, anetka551 co z Wami?? dzieciaki dają popalić??
panistepelekno zobaczysz Klaudia niedługo nabierze wprawy i ochoty na zabawy i nauczy się wszystkiego. Ale ją musiałąś na tym placu zabaw wymęczyć skoro tak padła:p
lenka oj to poród tuż tuż....trzymam kciuki za Ciebie i maluszka;-)
pola997i jak się czuje świeżo upieczona mężatka??:-p
mamaola pytałam z ciekawości bo wiem, że Twój mąż Darek i kiedyś pisałaś o jego wujku i chyba też Darek miał naimię (albo coś poplątałam:-D)
paatti88 i jak test??
Justysia1a uuuu to nieciekawie...ale ciąży przynajmniej nie ma, a i z miesięczną abstynęcją dasz sobie napewno radę:p narobiłaś mi tylko smaków na piiiiwko ze soczkiem:p
przepraszam jeśli kogoś ominełam....

Ostatnia edycja:
Dawno mnie tu nie było, nie dam rady Was nadrobic. Bede zagladac czesciej. :tak:
Na początek to witam wszystie nowe Mamusie. :tak:

domikcw - Wrecz przeciwnie, Alenek jak narazie dał mi mocno w kosc tylko 2 razy. :tak: Jest naprawde grzecznym Synkiem, z tym ze ost. pozno mi zasypia. A co u Ciebie?

pola997 - I ja na jazdach sie podobalo? ;-) No i opowiadaj jak sie czjesz w roli zony? :tak: Życze Ci dzo szczescia na nowej drodze zycia! :-)

lenka87 - A Ty jeszcze w 2-packu? ;-) Dalej, niech ten Twoj Synek szybko wyskakuje. Jak sie czujesz? Gotowa juz na porod? :-p
Ja urodzilam 5 dni po terminie. :tak:

Femme - Sper ze ninka juz z nocniczka korzysta. ;-) Sama nie wiem od ktorego miesiaca powinno sie uczyc dziecko siusiac do nocniczka, to teraz przynajmniej wiem. :-p

Umi2 - A Ty do pracy?? A co z Kacperkiem?

a ja chciałabym zobaczyc fotki :D tak jakos nie potrafie sobie tego wyobrazic hehehe na prawde masz szczescie! trojaczki i blizniaki. niejedna kobieta pozazdrosci . pozdrawiam goraco cala ósemke :D

reklama
mazia89- zamierzam rodzić na Raciborskiej w K-cach.

Dziś dzień prawdy. Mija tydzień od terminu i mam się zgłosić do szpitala. Mam nadzieje,ze zaczną działać. Bo moje bóle są już ciężkie do zniesienia, no i coraz bardziej martwie się o dziecko.
Mam nadzieje,ze mnie nie odeślą. Całą noc nie spałam dziś z przejęcia i strachu. Nie mogę uwierzyć,ze jak wszystko ułoży sie po mojej myśli to niedługo przytule swojego robaczka:)

Do góry