reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lenka GRATULACJE
pola997 zapraszamy 18 osób znaczy zapraszamy wiecej ale wiadomo ze niektórzy nie beda mogli sie zjawic z uwagi na to iz mieszkaja daleko
domikcw zamierzam stosowac 1000 kcl przedtem ja zaczynałam ale brałam tabletki i uznałam ze to bez sensu a teraz juz koncze opakowanie i zamierzam wrócic do niej albo do jej odpowiednika 1500 bo zamierzam biegac wiec musze miec siły:-p
dorom5 z ciebie to szczesciara my jak chcemy uchwycic jak kacper sie smieje to nigdy nam sie nie udaje bo zaraz ta swoja powazna mine wali i mozna go rozsmieszac a ten nic, a jak sie aparat odłozy to wtedy mu sie usmiechac chce

edit
kingaMZ bardzo ładny garniturek:-)

reklama
Lenka gratuluje synusia!!!!:-)
Layla dziękuję bardzo:* no widzisz praktyka czyni mistrza:tak: to dobrze, że czerpiesz z tego radość. oby tak dalej.
dorom dziękuję:* ooo to nad jakim teraz kierunkiem się zastanawiasz?? ale musisz być dumna z synusia:) uśmiech to chyba coś najlepszego. wyraża sowoje zadowolenie z mamusi:)
pola997 również dziękuję:* szczerze to nie wiem już czego chcę.....z jednej strony to bym się bardzo ucieszyła, ale z drugiej strony cholernie się boję........
umi2 podziwiem Cię bo ja nie mam samozaparcia w sobie!!! wkurzają mnie diety bo potem wraca się do tego co było......... masakra
KingaMZ bardzo ładny ten garniturek:) mały elegancik z Twojego synusia był:)

dorom5 ale Ci zadzroszcze,mój Iguś sie uśmiecha,ale jeszcze ie smieje:)

lenka kawał chłopa:)gratulacje!!!!!!!!

pola997 ten kierunek to było moje marzenie,nie dostałam sie,poszłam na bioinformatyke.po 2 latach zdecydowałam sie sprobowac zdac egzaminy i sie dostałam,na poczatku było ciezko,inny tryb nauki,wiecej nauki,rzeczy cieższe,duzo materiału,ale mnie sie to podobało,ciągneło do tego,polecam...

KingaMZ ładny garniturek:)

czesc

sorki ze nie pisalam ale nie bylo bardzo jak bo maly romont w domu mialam....nie nadrobie Was dziewczyny bo klepiecie jak szalone....:-)

LENKA-GRATULUJE!!!!!!!!!!duzy chlopczyk...

Dorom-śliczne masz zdjęcie w podpisie....

madzia - Myslałam, że dzieli Was jakas spora odległość ale w takim razie nie ma co się smucić. Wiem, że ciężko rozstac się po kilku wspólnie spędzonych dniach, ale tęsknota też jest potrzebna by potem jeszcze bardziej cieszyc się spotkaniami.

umi - Sukienka po jednym razie jest jak nowa no ale dobre i 60 zł, bo i tak leżałaby tylko na strychu.
Co do "kursów" to kursowałam wczoraj autkiem, bo woziłam rodzinkę po imprezach.

domkcw - ja też już zapomniałam o tym zdjęciu ale pierscionek bardzo łany.

No i lenka dużego chłopaczka urodziła. Pogratuluje jej jak już na forum wróci.

Ostatnia edycja:
LENKA.... GRATULUJE!!!:-D

u mnie pogodna do du..y mo doslownie masakra caly dzien w domu a naMikiego tez chyba ta pogoda dziala bo starsznie marudny jest no a poza tym pokazuje juz swoje humorki jak cos mu nie pasuje to taka krzywda sie dziecku dzieje ze jest taki [placz ze ho ho:-p

reklama
Lenka Gratuluje Syneczka ;)

anetka911
Witaj wśród Nas ;) Wiesz ze mną jest podobnie jak z Tobą..Mój instynkt i niesamowita chęć tworzenia rodziny były silniejsze ;) :-)Więc życzę ci owocnych starań..I mam nadzieje że już niedługo podzielisz się z nami dobrą wieścią...
umi2 Ja też dziś się strasznie czuje..Pogoda nie sprzyja..Cały dzień chce mi się spać:-(
kolia W sumie to małe wesela też mają wady...Zawsze marzyłam o tym aby spotkac się z całą rodzina..Dawno zapomnianymi ciociami...kuzynostwem mieszkającym daleko...A takie ograniczone wesele sprawiło że połowy nie zaprosiłam..;/ Ale mimo wszystko ciesze się że będą osoby które dobrze znam i z którymi sie dobrze zabawie...
dorom5 ślicznie wyglądasz ze swoim Skarbkiem ;) ja tez przerwałam szkołe przez ciążę ale do szkoły zawsze mozna wrócic..Na nauke nigdy nie jest za pozno..Miałam w klasie (zaocznej ) koleżanki które miały po 40 lat ...Ale czekając tyle czasu na dziecko można się przeliczyć bo natura zrobi swoje i może byc za pozno...

Do góry