reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

AguśZakochana u mnie niedawno tez przeszła ulewa ale nie jest najgorzejdomikcw ja byłam wczoraj na grzybkach ale nic nie znalazłam

a przy wspomnianej temperaturze w nocy nie moge spac bo jest mi strasznie gorąco obudziłam sie w nocy ok 2 i nie spałam chyba do 4

reklama
DOMIKCW - kurde nie mogę zapamiętać Twojego loginu tak właściwie czemu tak :-p ? będę pisała DOMI ok? :-p ja też nienawidzę igieł a raczej żył bo zwykłe zastrzyki mnie nie robią ale jak ktoś dotyka moich żył to już jest źle :-p jak masz tyle gołąbków to się podziel ja już dawno nie jadłam :-p

ANETKA911 - współczuje to musiało być straszne przeżycie ... ale o tyle dobrze że na początku ciąży... myślę że o wiele ciężej by Ci było jak byś straciła maleństwo w zaawansowanej ciąży... a to było planowane dziecko ?

AGUS - masakra z tymi powodziami u mnie w pomorskim to raczej nie grozi na szczęście...

ANETKA - ale bym chciała być teraz na Twoim miejscu :-) tak jak czytam o tych pierwszych uśmiechach itp to aż nabieram ochoty na kolejną dzidzie :-p gdyby była kasa to chyba byśmy się już starali ale kasy nie ma :dry:

Domikcw - ja się ogólnie bardzo dobrze czuje :) Nawet w czasie choroby nie było aż tak strasznie, tzn na początku było:p

Dzisiaj sobie siedziałam z mamą i pyta kiedy to mam okres dostać:p hehe ja mówię że 27-28 :D
A Ona do mnie że nie zdziwiła by się gdybym nie miała itd. I że by się cieszyła :p hehe zaskoczyła mnie tym:p

anetka911 współczuję i mam nadzieję, że następnym razem dzidzia urodzi się zdrowa :tak:

AguśZakochana to nie dobrze z tymi powodziami :dry: u nas pogoda niezbyt fajna. Strasznie duszno...:baffled:

domikcw ciemieniuchy się już pozbyłam, oby nie wróciła ;-) ja też nie lubię igieł :-p zawsze mają problem z wbiciem mi się w żyłę :-p w szpitalu 4 razy próbowali, po 3 myślałam, że zemdleje i musiałam się na chwilę położyć :-p:tak:

femme fatal a ja chciałabym być na Twoim miejscu, żeby mała potrafiła już siadać, bo ale wszystko w swoim czasie. Czyli planujesz następną dzidzię ? :-) ja chyba drugiej bym nie chciała, ale zobaczymy jak to będzie kiedyś..

Justysia1a czyli mama chciałaby wnuka :-) to fajnie, przynajmniej wiesz, że nie będzie jakaś rozczarowana jak okaże się, że jesteś w ciąży ;-)

ale przeszła u mnie burza!!! nienawidze takiej podody!! byłam w tym lesie i powiem Wam, że nic nie znalazłam!! grzyby się przede mną schowały, ale za to borówek nazbierałam i pierogi zrobiłam:)
IKAx no to tak jak ja! człowiek się tyle uchodzi a tu nici!! współczuje zarwanej nocy....a jakieś inne dolegliwości Cię już łapią??
feeme fatal nic nie szkodzi możesz pisać DOMI(i tak wszyscy do mnie tak mówią:) z miłą chęcią bym się podzieliła gołąbkami bo powiem szczerze, że dobre wyszły a zwłaszcza z sosem pomidorowym...mniam:p a kiedy planujesz drugie bobo?? a co żył czegoś takiego nie mam, ale mój kolega tak ma. nienawidzi jak ktoś dotyka jego żył...dziwne...
Justysia1a to tobrze:) fajną masz mamusia:) jakby co to przynajmniej nie będzie strachu się przyznać:p
anetka551 no to jak walka z ciemieniuchą zakończona to pozostało się tylko cieszyć:) mam nadzieję, że to cholerstwo nie wróci... a co chcesz, żeby Twoja Zuzia jedynaczką była?? też jestem panikarą jeśli chodzi o igły....dziś przy wbijaniu to pierwsze czytałam jakiś cennik a potem tylko ciemność zobaczyłam....dobrze, że nie zemdlałam...

oj dzień zaczął sie tak sobie Michael Jackson nie żyje , czyli zmarła legenda popu. Niestety z jego własnej winy, bo po co mu było tyle opreracji.
A u nas ok. w nocy Luska wstała dopiero o 4 a to dzięki temu, że przez cały dzień dostaje mleko z kleikiem :) Odezwę się później.

Witam-:-)

femme-
mam tak jak Ty gdyby była kasa to może i bym się zdecydowała na następnego dzidziusia:-p Mam chęć, ale tylko tyle:-) Też tęsknię za tą kruszynką, za uśmieszkami za tym jak karmiłam piersią itp....Chociaż teraz równie bardzo mi się podoba... Już się tak nie nudzę:-p;-)

anetka- ja tez walczyłam z ciemieniuchą,ale to normalne(pocieszałam się:-p).... Też udało się zwalczyć:-p Oby na zawsze:tak:;-)

domikcw- oj na imprezkę też bym sobie poszła:-p:-) Może nie długo uda mi się wyrwać gdzieś:-p Chociaż ja najbardziej lubię zaprosić do siebie znajomych np na grilla i posiedzieć:tak:

Justysia hehe to moze mama Ci cos sugeruje? ;P

anetka Zuzia ma dopiero niecale 2 miesiace, spokojnie, wiesz mi ze jeszcze przyjdzie taki czas ze bedziesz chciala miec drugie :) moge sie o to zalozyc hehe :) jak zacznie ci latac to dopiero bedziesz plakac heheheh ciesz sie poki jeszcze taka spokojna ;)

domik co dzis dobrego robisz? mi to sie tak ostatnio nie chce gotowac ze masakra...hehe :) ale zjadlabym cos dobrego nie powiem....

magda....M. Jackson byl chory na pluca i mial raka....tak w ogole :)

ale u mnie nedzna pogoda...wczoraj jaka burza byla brrr....za to moja Luśka od tygodnia zasuwa na nogach :D

Witajcie! Dziś postanowiłam od nowa Was śledzić i się znowu udzielać :)
Witam wszystkie nowe mamusie, które pojawiły się przez ten czas, kiedy mnie nie było.
Mijający czas najbardziej widać po swoich dzieciach :)
W maju skończyłam 18-tkę. Ale żadnych zmian po tej 18, ja dorosłe życie zaczęłam już jakiś czas temu :)
Od kwietnia R. pracuje w Urzędzie Gminy. W końcu praca równa Jego wykształceniu :)
Co do ciemieniuchy (że tak się wdrążę w temat :)) to my nue mieliśmy z tym problemu. Nie wiem, może zależało to od tego, że 2 razy dziennie smarowałam Filipowi główkę oliwką.
No co do Michaela Jacksona, to rzeczywiście był chory i z tego co słyszałam, to dostał ataku serca, reanimacja trwała godzinę, ale nic nie dało się zrobić. Szkoda faceta, młody był.
Pozdrawiam Was serdecznie i miłego dnia życzę.

reklama
femme fatal- dzidzia była planowana. Tez sobie tak to tłumacze że lepiej jak stało się to teraz niż miałabym urodzić ciężko chore lub poronić w zaawansowanej ciąży. Jedyne co mnie podtrzymuje i pociesza to oczekiwanie na następna dzidzie. Narazie musimy poczekać troszkę ale szybko zleci.

Milego dnia Wam wszystkim życzę;);)

Do góry