reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam w piękne popołudnie:):-) w końcu słonko do mnie zawitało:) jakiś plus w tym wszystkim... a co tu tak cicho??:confused:
Maagda jak egzaminy?? też słyszałam, że Jackson zmarł na atak serca...szkoda, ale sam się doprowadził do takiego stanu...:-(
KingaMZ a dziś zrobiłam na obiadek żurek i kotleciki z ryby. dla tatusia będzie w sam raz bo bardzo lubi:):tak: a tak na marginesie przez przypadek widziałąm Twoje zdjęcie na nk i powiem szczerze, że zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam:szok:
Karolina00 to witamy ponownie:):tak:
pola997 a no wiesz, że gril to dobry pomysł:) trzeba rodziców wykurzyć z domu<hahaha> a jal Ludwiś?? ale on podobny jest do Ciebie!!
anetka911 czas napewno Ci szybko zleci:) a staranka w 100% będą Ci się podobały więc jest na co czekać:p;-):-p

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny ... u nas mały problem :dry: Mamy tak skrzeczące łóżko że jak tylko chcemy się położyć to budzimy małą a później jest ryk co pójdę jej dać rączkę żeby zasnęła i zaśnie to jak kładę się z powrotem to znowy skrzeczy i znowu się budzi :wściekła/y::no::angry: i ryczy tak jak by się czegoś mocno bała strasznie:confused: ... więc nie ma opcji żebym do niej nie poszła bo ona po prostu się boi daje jej paluszka pogłaskam i znowu jest ok ale znowu muszę wejść do tego cholernego łóżka :angry::angry::wściekła/y: i tak w kółko aż biorę małą do łóżka bo inaczej to całą noc bym tak robiła :dry::sorry2:... i co ja mam zrobić ? skąd ja mam niby kasę na nowe łóżko wziąć ?! :sorry2:

ANETKA - jak ja byłam chwilę po porodzie to też mówiłam że nie chce następnego :-p a teraz się wszystko odmieniło :-p:-)

DOMI - a ja się wczoraj cały dzień zastanawiałam skąd u mnie taka ochota na gołąbki a to przez Ciebie :-D:-p ... a drugie bobo to jak tylko Kuba będzie miał stałą i dobrze płatną pracę :-) Z żyłami dziwne ale chociaż mama była spokojna że nigdy sobie w żyłę nie będę dawać :-D:-D:-p

POLA - każdy etap jest fajny :-) teraz zauważyłam że nie ma co chcieć więcej bo później i tak się tęskni więc rozkoszuje się każdą chwilą :-p :-)

KAROLINA - dawaj zdjęcia swojego bobasa ! :-) witaj z powrotem:-)

ANETKA - widocznie tak miało być ... dobrze że to Cię nie zniechęciło do starań o kolejną dzidzie :-)

MAAGDA - szkoda Jacksona ... co by o nim nie mówili to i tak był królem popu i szacun dla niego za to :-)

A i jeszcze się pochwalę że Ninka nauczyła się robić papa :-)

femme niby mozna jakas niedroga wersalke dostac czy cos ale osobiscie to odradzam kupowanie tego typu lozek..masakra spac na czyms takim :| ja spalam kiedys na lozku ktore bylo jedna wielka gabka :D gruba prawie na pol metra, szeroka. ale sie na niej bosko spalo..wstawac mi sie nie chcialo :) zadncyh sprezyn ani niczego co mogloby kiedykolwiek wydac jakis dzwiek.... :>

domi hehe przez przypadek mnie widzialas? a jak to sie zdarzylo? hihi aaa no i jak sobie mnie wyobrazalas? :D

Dołącze się do Was. ;)
Mam 19 lat i 5 miesięczną córeczkę. ;) Mała urodziła się 9.01 przez CC. :)

Jeśli możecie podpowiedźcie mi jak dodać suwaczek? szukam i nie wiem gdzie mam ten kod wstawić.
Póki co oswajam się z tym forum, więc jeszcze jest tu wszystko dla mnie nowe.

Ostatnia edycja:
ooo rany co Tu tak Cicho??!!:szok: żadnego postu od rana?? zalało was dziewczyny czy co??:p:-p
u mnie bez zmian...pogoda do kitu, ale przynajmniej nie jest zimno:) pola997 narobiłaś mi smaków na grila i postanowiłam upichcić coś na nim:) będe robić sałatke ziemniaczaną do mięska<pychota> znów się będzie mój W darł, że zgrubnie przeze mnie.

feeme fatal hehehe nie wiedziałam ,że moje gołąbki tak działają:p :-pz łożem to współczuje....wiem coś o tym bo moje też tak skrzypi......wku* to jest:angry::wściekła/y:
a co do drugiego dziecka to wiadomo, że wszystko zależy od kasy...pieniądze rządzą światwem..... a z żłyłam- to się uśmiałam z Twojej wypowiedzi:p
KingaMZ no przez przypadek bo buszowałam na nk i oglądałąm Layli synusia, a tam natknełąm się na Black, a potem na Ciebie. nie wiem w moim wyobrażeniu byłąś brunetką. a Ty taka laska, że aż mnie wcieło:szok:....na mamusie dwóch szkrabów to ty nie wyglądasz:-p
Kontrola witam i serdecznie gratuluję córeczki:):-) napisz coś o sobie, przeczytaj regulamin i udzielej się jak najwięcej. a co do sówaczka to tutaj znajdziesz wszystkie informacje Jak korzystać z forum

Ostatnia edycja:
Cześć kobitki trochę mnie nie było.. Brak czasu na wszystko. Przedwczoraj zaczęłam remont - w sumie malowanko, wczoraj pogrzeb tak więc też cały dzień zleciał, a dziś pół dnia spędziłam u mamy a potem reszta malowanka. Wpadła dziś do mnie koleżanka i od razu z tekstem "jak się czuję w ciąży?" - a ja w ryk i histeria nie mogłam się opanować i teraz jakoś tak mi ciężko:-(
FEMME - co do łóżka to znam ten ból, ostatnio widziałam w jysk'u niedrogie wersalki może tam coś znajdziecie, ja to napalam się na wielkie małżeńskie łoże tylko, że do póki nie wyremontujemy pokoju to nie bardzo mamy gdzie je wstawić ;/ A i co najważniejsze gratulacje dla Ninki za te "Papa" ;)))
KONTROLA - Witam :-)
DOMI - wiesz aż mi głupio ty ciągle piszesz co gotujesz i normalnie aż ślinka cieknie a ja nie dość że zaniedbałam kuchnię to jeszcze i faceta idę na łatwiznę bo chyba przez tą pogodę wolę poczytać książkę niż stać przy garach... Muszę się wziąść za siebię i może odświeżymy wątek o gotowaniu same przepisy i najlepiej z fotkami co wy na to? zawsze to lepiej bedzie znaleźć niż na głównym ;))

Dobra ja uciekam zerwał się straszny wiatr i chyba burza bedzie no i na reszcie się pranie skończyło uff.. Dobranoc.

Hej. :-) Wy też tak miałyście, że sporo osób w czasie rozmowy o ciąży wtrącało, że to za wcześnie??? Najśmieszniejsze, że te osoby miały dziecko jeszcze wcześniej niż ja bedę miała:tak:. No i muszę się podzielić wrażeniami z pierwszego USG, które przeżył ze mną mój ukochany. Po tym jak zobaczyłam tego małego wiercipiętę jeszcze bardziej się w nim zakochałam. Zreszta mój chłopak też no i oczywiście się upiera, że to bedzie chłopiec bo już ptaszka widział:happy2:

reklama
femme fatal ja też mam takie skrzeczące :-D ale na szczęście mała się jeszcze od tego nie budzi :-p a może i ja za jakiś czas będę chciała mieć drugie dziecko, chociaż pewnie nie nastąpi to szybko...

Kontrola witaj :tak: dlaczego miałaś CC? i jak się po nim czułaś ?

Pauluś89 mi nikt nie mówił, że za wcześnie, myślę że inni nie mają nic do gadania, przecież to moja sprawa i to ja wychowuję dziecko a nie inni. Jakie wrażenia z USG? a który to tydzień? ja USG miałam na każdej wizycie, ale i tak nigdy tam nic nie widziałam :-p zawsze tylko wyróżniała się główka, ale reszty nie mogłam rozpoznać :-p:-p

A co tu tak cicho? ;-);-) w sumie niedziela, lepiej spędzić czas z rodzinką :tak: więc i ja lecę na obiadek.

Do góry