reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no to fajnie :)
tez schowam swoj tescik w jakies ladne pudeleczko i bede trzymac :)

mysle ze to mniej wiecej 3 tydzien, liczac od owulacji.

folik tez biore, sama z siebie zaczelam, bochcielismy rozpoczac starania, no i po okolo 7 tabletkach dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dorom oj duza mam rodzinke , Przemek zreszta tez :tak: nie wiem jak inni ale moim zdaniem jak ktos robi wesele jedno dniowe to tylko dla prezentow :sorry2::no: ja takich wesel nie preferuje :sorry2: wesele jedno czy dwu dniowe to strasznej roznicy cenowej nie ma bo i tak po 1 dni duzo zostaje jedzenia !!
taaaa Ty robilas w tamtym roku a ja juz 2 lata temu i sa nadal sliczne niebiesiutkie kreseczki :-p:-)

monis chowaj ,chowaj bo to niesamowita pamiatka ;-)

polna_N Bo twoja Ala to grzeczna dziewczynka i sie odrazu ujawnila:-p mój Kacper wolał sie schowac i nie pokazywac swojej obecnosci:-p
moniSkaBe Ja to zachcianki miałam jak @ dostawałam a w ciazy to tylko raz o 22 kazałam tomkowi leciec po lody wisniowe:-p
dorom5 a kąpiesz go ty czy Bartek? bo u mnie Tomek odwala brudna robote:-p

A ja to załuje ze wyrzuciłam testy, które mi nie pokazały ze jestem w ciazy w sumie to jeden mi pokazał jak juz wiedziałam ze jestem w ciazy poprostu chciałam zobaczyc czy tym razem tez nie pokaże i wtedy pokazał:-D. A teraz bym miała co wspominac:-p

Polna Nie zgadzam sie jesli ktos robi wesele typu wiejskiego to tak jedzennia duzo zostaje a jesli w lokalu od osoby płaci to tego jedzenia tyle nie ma. No i teraz ludzie przezucaja sie na ednodniowe bo skad kasy wziac na 2 dni. A ja 2 dniowych nie preferuje:p w sumie to nawet tych jedno ... strasznie nie lubie wesel za to na sluby mogłabym łazic:-)

Ostatnia edycja:
Smutne to co piszecie, po 3,5 miesiącach być w ciąży, to kiedy pierwszy stosunek był...??- nie chce nikogo osądzać, bo nie mam prawa i nie to moja intencją, no i może ktoś zaraz powie ze jestem staroświecka ale smutne to, ze odebrałyście sobie wiele pięknych chwil młodości, ze to co powinno być radością będzie w wielu sytuacjach komplikować życie...
to prawda, ze to bardzo bolesna lekcja dorosłego życia. Jak pomyśle sobie o tych wszystkich chwilach które dane mi było przeżyć z moim chłopakiem, który był pierwszym i jedynym i któremu ślubowałam, o tym za każdy moment był powodem radości a nie rozterki i o tym ze gdyby to zrobiła moja córka....no sama nie wiem co bym jej ( zartuje, bo to i tak nic juz nie zmieni ) i sama w takiej sytuacji jako matka zrobiła.

Ja Wam dziewczyny życzę dużo siły, wsparcia bo się chyba się przyda, i szczęscia w życiu. I niepozwólcie siebie unieszczęśliwić, jak facet nie chce to niech spada na drzewo - Dziecko jest najpiękniejszym darem! I to pradwa ze niegdy już nie bedziecie same...

Polna_N to twoja córka ma cos z cioci umi:-p ni wiem jak, ale ma ja sikałam do szafy...:cool2: a co twoi rodzice na to?

reklama
Monika, z tego co wiem, to jeśli ciąża nie jest jakoś zagrożona, to można się kochać do końca, no ale we wczesnej ciąży ciężko to stwierdzić.

Do góry