reklama
Kinga no ostanio bylismy nad morzem wiec troche kasy poszlo a poza tym w wakacje w tak krotkim czasie zorganizowac wszytko to tez moglby byc problem
paula3 ja tam lubie gory ;latem bylam 4 razy, tzn ja no obozy jezdzilam i dopiero na morzem mi sie nudzilo
Umi to tez przemysle ale ja z moim zdoloscami kulinarnymi bym chyba pizze zamiowla
choc ostatnio staram sie rozwijac:-)
niunia ja tez mam rocznice 13 sierpnia
no lece bo sie moj maly obudzil i tak smiesznie na mnie kuka:-)

paula3 ja tam lubie gory ;latem bylam 4 razy, tzn ja no obozy jezdzilam i dopiero na morzem mi sie nudzilo

Umi to tez przemysle ale ja z moim zdoloscami kulinarnymi bym chyba pizze zamiowla

niunia ja tez mam rocznice 13 sierpnia

no lece bo sie moj maly obudzil i tak smiesznie na mnie kuka:-)
AguśZakochana
Mama Milenki ;)
dorom5 No trzeba korzystać puki się da...Puki pogoda ładna
:-)Ja to uwielbiam leżeć w ogródku na kocyku i się relaksować..Pozatym życie w bloku a życie jak można wyjść w każdej chwili z dzieckiem na pole to różnica
Patrycjaa Witaj na forum

paula3 No Mój też nie widział morza nigdy i też mam go zamiar kiedyś tam zabrać
truskawka Czuję się dobrze... Tylko ostatnio znów męczą mnie mdłości a myślałam że przejdzie ;( A ruchy już czuję takie delikatne jak położe ręke na brzuchu i się skupię haha...Ale za 2-3 tygodnie to już będzie norma...A co tam między Wami? No My już w sumie rok po zaręczynach jesteśmy....Jakoś na razie nie było takich większych sprzeczek między nami... Na szczęście
kingusia1991 Witaj
Napisz coś o sobie i udzielaj się... ;-)

Patrycjaa Witaj na forum

paula3 No Mój też nie widział morza nigdy i też mam go zamiar kiedyś tam zabrać
truskawka Czuję się dobrze... Tylko ostatnio znów męczą mnie mdłości a myślałam że przejdzie ;( A ruchy już czuję takie delikatne jak położe ręke na brzuchu i się skupię haha...Ale za 2-3 tygodnie to już będzie norma...A co tam między Wami? No My już w sumie rok po zaręczynach jesteśmy....Jakoś na razie nie było takich większych sprzeczek między nami... Na szczęście
kingusia1991 Witaj
agus jakos bardzo szybko odczuwasz te ruchy bo przy drugiej ciazy naet tak wczas konbiety nie wyczuwaja
ja poczulam w 19 tygodniu wyraznego kopniaka ( pierwsza ciaza moja
) a teraz to czasrem modle sie zeby sie uspokoila
polna nie kus nie kus, bo sie kiedys zwale Tobie na glowe z rodzinka ;P mi by pasowalo gdzies w bliskiej okolicy gor mieszkac 
agus faktycznie cos szybko poczulas ruchy...na mdlosci miod polecam.
umi przynajmniej dzisiaj nie za goraco to sie w pracy nie udusisz. Ja tez uwielbiam te cukierki -galaretki w czekoladzie
agus faktycznie cos szybko poczulas ruchy...na mdlosci miod polecam.
umi przynajmniej dzisiaj nie za goraco to sie w pracy nie udusisz. Ja tez uwielbiam te cukierki -galaretki w czekoladzie
Pauluś89
Grudzień 2009
Ja dokładnie to samo ale to było delikatne przemieszczanie dzidziusia itpniunia90 ja poczułam pierwsze ruchy w 16 tygodniu a za szczupła to ja nie byłam

Pauluś89
Grudzień 2009
AguśZakochana mi na mdłości pomagało picie mleka
reklama
A
AnOoLa88
Gość
AGUŚ dziwne ze w 14 tyg i to w pierwszej ciąży już czujesz ruchy oO
ja też jestem w pierwszej ciąży w 19 tyg i jakoś do tej pory poczułam dwa stuknięcia z czego pierwsze było w 17 tyg.
to chyba jednak jelita a nie dzidziuś
ja też jestem w pierwszej ciąży w 19 tyg i jakoś do tej pory poczułam dwa stuknięcia z czego pierwsze było w 17 tyg.
to chyba jednak jelita a nie dzidziuś