reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anetka zuzka slicznie rosnie :-D
elwiwas Witaj:-) a co do glosu dzisaj kolejny raz dowiedzila sie ze czyzni cuda sie MIki obudzil w nocy co mu sie nie zdarza i nie mogl zasnac i plakal az zaczelam go drapac po brzuszku i do niego mowic nie mogla przestac przez ponad pol h bo odrazu oczy byl otwarte:-p
sylcia to ty energiczna kobieta jestes:-)

Mialam gosci przez weekend i duzy harmider byl a Miki to sie wybaiwl za wszytki czasy tylko z rak do rak przechodzila a i musze sie pochwlic nauczyl sie dawac buzki tak slodko otwiera ta buzka na haslo buzki:-D

reklama
anetka zuzka slicznie rosnie :-D
elwiwas Witaj:-) a co do glosu dzisaj kolejny raz dowiedzila sie ze czyzni cuda sie MIki obudzil w nocy co mu sie nie zdarza i nie mogl zasnac i plakal az zaczelam go drapac po brzuszku i do niego mowic nie mogla przestac przez ponad pol h bo odrazu oczy byl otwarte:-p
sylcia to ty energiczna kobieta jestes:-)

Mialam gosci przez weekend i duzy harmider byl a Miki to sie wybaiwl za wszytki czasy tylko z rak do rak przechodzila a i musze sie pochwlic nauczyl sie dawac buzki tak slodko otwiera ta buzka na haslo buzki:-D
kolia- średnio zrozumialam, wybacz;) Czy chodzi o to, ze tez twierdzisz ze glos matki dziala kojąco i łagodzaco ;> ?

elwiwas ;) ja jak poszlam po test zrobiłam to usieszona wyszłam z łazienki (test co lepsze robiłam w łazience w galerii bo nie moglam wytrzymać żeby sie dowiedzieć co i jak) poszłam do domu zaczełam płakać, kupiłam drugi test zrobiłam i znowu pozytywny. pozniej pomyślałam, nie,pewnie pomylił sie test. (moja kumpela zrobiła 4 testy 3 na tak jeden na nie i nie byla w ciazy) pozniej po miesiacu znowu okresu nie widać, poszlam do ginekologa i to z mamą... No i ginekolog mowi ze idziemy na badanie. Poszłam a ginekolog no to jeszcze drugie badanie, zobaczymy czy ciąża będzie wykluczona. Zrobiła drugi i mówi: jest pani w 9 tygodniu ciąży..
Serce mi bardzo mocno biło,płakałam na ramieniu ginekolog jak głupia a tu trzeba było do drugiej sali iść gdzie była mama... ponieważ mam tylko 17 lat mama musiala sie dowiedzieć.. Ginekolog jej powiedziała obie siedziałyśmy płakałyśmy. Miałam w domu niezlą "jazde" po tygodniu tylko czasem byl glupi tekst, po 2 tygodniach juz nic sie nie odzywali rodzice.a po 3 tygodniach biegać zaczeli jak czuby... A to soczki dla mnie a to jabłuszka a to banany a to ogórki ,śledzie. Teraz doczekać sie niemogą dzidzi chociaż boją sie czy damy rade finansowo
(jak dowiedzialam sie o testach poszlam do chłopaka na 3 dzień (bo dopiero wrócił z wawy z pracy) powiedzialam mu płacząc, a on zamiast mnie przytulić i pocieszyć krótko i na temat: napewno nie ze mną, wogole w co ty chcesz mnie wpakować? Myslisz że sie nabiore na te Twoje testy?)
I koniec...
Załamalam sie.. Ale teraz jestem szczęśliwą samotną przyszłą mamą
A co lepsze od września jest ktoś kto mnie bardzo wspiera i chce być ojcem dla dziecka... A to już oddzielny temat i oddzielny moj dylemat co zrobić...

Aneta pieeekna dzidzia !! :) Naprawde prześliczna !

A mój brzdąc w brzuchu buszuje... :D :)

elewis bo tak nie skaldnie napislam bo mi Miki sie wpychal tak o to chodzio:-p
artystka to ty musisz byc naprawde fajna i ladne jak nawet jako 2w1 zbudzasz za interesownie:-p nie no oczywiscie zartuje;-)

Ostatnia edycja:
elwiwas ;) ja jak poszlam po test zrobiłam to usieszona wyszłam z łazienki (test co lepsze robiłam w łazience w galerii bo nie moglam wytrzymać żeby sie dowiedzieć co i jak) poszłam do domu zaczełam płakać, kupiłam drugi test zrobiłam i znowu pozytywny. pozniej pomyślałam, nie,pewnie pomylił sie test. (moja kumpela zrobiła 4 testy 3 na tak jeden na nie i nie byla w ciazy) pozniej po miesiacu znowu okresu nie widać, poszlam do ginekologa i to z mamą... No i ginekolog mowi ze idziemy na badanie. Poszłam a ginekolog no to jeszcze drugie badanie, zobaczymy czy ciąża będzie wykluczona. Zrobiła drugi i mówi: jest pani w 9 tygodniu ciąży..
Serce mi bardzo mocno biło,płakałam na ramieniu ginekolog jak głupia a tu trzeba było do drugiej sali iść gdzie była mama... ponieważ mam tylko 17 lat mama musiala sie dowiedzieć.. Ginekolog jej powiedziała obie siedziałyśmy płakałyśmy. Miałam w domu niezlą "jazde" po tygodniu tylko czasem byl glupi tekst, po 2 tygodniach juz nic sie nie odzywali rodzice.a po 3 tygodniach biegać zaczeli jak czuby... A to soczki dla mnie a to jabłuszka a to banany a to ogórki ,śledzie. Teraz doczekać sie niemogą dzidzi chociaż boją sie czy damy rade finansowo
(jak dowiedzialam sie o testach poszlam do chłopaka na 3 dzień (bo dopiero wrócił z wawy z pracy) powiedzialam mu płacząc, a on zamiast mnie przytulić i pocieszyć krótko i na temat: napewno nie ze mną, wogole w co ty chcesz mnie wpakować? Myslisz że sie nabiore na te Twoje testy?)
I koniec...
Załamalam sie.. Ale teraz jestem szczęśliwą samotną przyszłą mamą
A co lepsze od września jest ktoś kto mnie bardzo wspiera i chce być ojcem dla dziecka... A to już oddzielny temat i oddzielny moj dylemat co zrobić...

Aneta pieeekna dzidzia !! :) Naprawde prześliczna !

A mój brzdąc w brzuchu buszuje... :D :)
artystka- Napewno dacie sobie rade! Dobrze, ze rodzice sa przy Tobie bo to mimo wszystko bardzo wazne by miec w nich wsparcie. Teraz skup sie przede wszystkim na sobie i malenstwie. A co do ojca Twojego malenstwa... strasznie nieodpowiedzialny facet, i jak mogł Ci tak powiedziec, zeby tylko nieoprzytomnial jak juz bedzie za pozno...

Jak jak sie dowiedzialm, ze jestem w ciazy nie bylam ze swoim chlopakiem. Aktualnie mamy dobry kontakt ze soba ale co bedzie, czas pokaze...

Trzymaj sie!

kolia ładna? ja w ciąży to zbrzydłam mam krosty na twarzy, wogóle wczoraj wieczorem mama mi doradziła zebym krosty posmarowala szamponem przeciwłupieżowym bo zawiera cynk. A dziś rano wstałam z wysypką.
Mam juz 6 i pol kg do przodu xD :p Nie wiem czemu mnie chce ten chłopak i być moze albo jest głupi albo poprostu wrażeń szuka :p a może poprostu trafił się naprawde mądry i kochający mężczyzna? To się okaże
No ale co powiem to powiem ale wlosy i paznokcie są w lepszej kondycji
Jutro do dermatologa ide z rana niech mi zaczaruje moją cere.
Juz 5 miesiąc a mam krosty, wysypke i jakieś liszaje. Mam nadzieje że zniknie

;)

elwiwas tak na marginesie, nie przejmuj sie czy facet bedzie z Toba czy nie to każda kobieta da sobie rade !! jesteśmy o wiele silniejsze od facetów :) Oni by nie przetrwali 39 stopni gorączki bo przy 36 umierają. O porodzie nie wspomne.

A co do tego mojego byłego.. Niech spada... Życie uczy nas dużo na przyszłość no i jestem pewna że czeka ktoś tam na mnie albo już jest nawet kto jest mi przeznaczony. A nie jakiś egoista.( nie chce go obrażać ale mimo wszystko jakby nie patrzyl jest egoistą i ćpunem! i nie chce go znać)

reklama
Do góry