reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

elewiwas no chyba ale elektryk gniazda kontakty piloty komputery telefony i wszelki takie rzeczy interesuja go najbardziej:-p
artystka to pewnie Ci mowia ze corke bedziesz miala a chlopak moze faktycznie jakis wyjatek sie trafil:-p

reklama
ja wolałam bym coreczke gdyz latwiej mi bedzie z naszymi relacjmi w przyszlosci, bardziej bede jej mogla pomoc niz dorastajcemu chlopcu... ale wiekszego znaczenia to dla mnie nie ma, najwazniejsze by zdrowe bylo :)

Dzień dobry mamusie ;) Ale ten czas leci !!:tak: Dzień mi mija za dniem i nawet nie mam ostatnio czasu ani natchnienia żeby zaglądać na BB...;/ Ciągle coś mi dokucza..Ząb mądrości przestaje boleć widocznie już sie przebił przez dziąsło...za to złapała mnie jakaś grypa żołądkowa i non stop mi jezdzi po brzuchu ;/ Ja to mam pecha...heh..Właśnie mój Ł. poszedł do pracy więc idę coś przekąsić , posprzątać..może jeszcze się położe na godzinkę bo ostatnio to ciąglę bym spała i spała...Nie wiem czy to wina ciąży...:-D

Witam. Czytałam, czytałam i zapomniałam co miałam napisać. :-)
fajnie dziewczyny że dajecie sobie radę bez chłopaków. Dla niektórych są oni tylko ciężarem.
ELWIWAS Witaj. Planowałam zapytać jak układa Ci się z chłopakiem, ale widzę że sama napisałaś o nim. Najważniejsze że ułożyło się i kochasz te malenstwo. To jest najważniejsze.

Witam. Czytałam, czytałam i zapomniałam co miałam napisać. :-)
fajnie dziewczyny że dajecie sobie radę bez chłopaków. Dla niektórych są oni tylko ciężarem.
ELWIWAS Witaj. Planowałam zapytać jak układa Ci się z chłopakiem, ale widzę że sama napisałaś o nim. Najważniejsze że ułożyło się i kochasz te malenstwo. To jest najważniejsze.

Witaj,
układa sie jak układa:eek: Kocham to maleństwo i zrobie wszystko by było szcześliwe. Zawsze marzyłam by dać dziecu wspaniała rodzine dlatego zależy mi by moje relacje z Bylym byly bardzo dobre. Gdyż nie chce zeby dziecko mialo "weekendowego tatusia". Pozatym nie jest mi on obojetny, wrecz przeciwnie.
Zaznaczylam mu jednak, ze z Nim czy bez Niego dam sobie rade :tak:

reklama
Do góry