reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja dzisiaj zebrę upiekłam i już prawie połowa poszła.
Już mam posprzątane. Jeszcze dzieci wykąpać i spać :-)
ARTYSTKA Myślę że gdybyś namalowała wizerunek jakiegoś przystojniaka to znalazłaby się taka co kupi takowy obraz. :-)

artystka ja wtrącę ;) na dzień dzisiejszy ciężko jest sprzedac sztukę podczas gdy ludzie nie mają co do garnka wrzucic, nawet pewnie nie oglądają obrazów na allegro. Pisałaś, że znajomi robią na zlecienie, może to jest recepta dla Ciebie? Powiem szczerze, mam nadzieję, że się nie obrazisz a dziewczyny mnie tu nie ochrzanią, ale takich obrazów jak Twoje jest mnóstwo i nie raz można kupic je za o wiele mniej niż 20 zł, co prawda nie są na płótnie, ale jak wrzucisz na ściane do mieszkania to nikt się nie zorientuje ;), może spróbowałabyś bardziej awangardowej kreski czy raczej powinnam powiedziec nowoczesnej (nie za bardzo jestem zaznajomiona z żargonem artystycznym ;)) może to by coś dało?
ale oczywiście bez dwóch zdań przepięknie malujesz ;)

matosia ja napisałam ze znajomi robią u mnie zamówienia :D :) więc na tym zarabiam, nie dużo. Ale same malowanie sprawia mi przyjemność więc i tak bede malować. A wiadomo gdyby każdy zarabiam conajmniej 7 tys miesiecznie to kupywałby obrazy, a że jest kryzys to wiadomo ludzie wolą w co innego zainwestować :) więc ja dobrze to rozumiem.
A co do nowoczesności to powiem Ci ze ja sie nie odnajduje w dziełach picassa czy na abstrakcji takiej kompletnej ;) jestem raczej perfekcjonistka i bardziej mnie kręci malowanie tego co rzeczywiste ;)
KingaMZ tatuaże zaprojektowałam już paru osobom. na jednym zdjęciu jest diabeł taki to ten tatuaż ma mój kolega ;)

Kochane czy czujecie że za 2 i pol tyg beda jakiekolwiek swięta? Ja wcale nie czuje tego klimatu tym bardziej że w tym roku jakoś skromnie i to bardzo będzie...
A wczoraj poszłam sie przejsc po sklepach i weszlam do jednego sklepu z nowymi i używanymi ciuszkami. Wiecie że kupilam dla synka nowiuśki z metką kombinezon firmy Next za 8 zl? :) W ogóle mnóstwoo ciuszków tam było. Prześliczne i strasznie tanie. Widziałam body które w smyku kosztowały 39 zł a tam te same identyczne za 6 zł. Czasami warto poszukać :)
Pozdrawiam

ARTYSTKA U mnie to święta czuć tylko dlatego że trzeba sprzątać :-)

my byliśmy dzisiaj w kościele, zaraz obiadek i może potem jakiś film się obejrzy.

Hehe u mnie w sumie nie bo porządki o 3 tygodni robilam i zostało umycie okien, wyszorować szafki w kuchni i lodówke rozmrozić ;) No a kurze to wiadomo swoją drogą ;)
Poza tym nic do roboty nie ma. :) Hehe nawet choinki nie mam. Tzn mam taką malutką ktora ma 18 lat i strasznie juz wygląda i trzeba nową kupic.
Ja z tatą po obiedzie, mama w pracy. I jakoś tak milo jest od paru dni :) Wreszcie przełknął moją ciąże i jakoś sie dogadujemy :)
Pozdrawiam ;)

Hej mamy :-)
Hop, hop, hop jest tam kto? :-)
czyżby przedświateczne pożądki tak Was zajęły?

mnie chyba zapalenie gardła bierze. Coś czuje że tam coś siedzi

Nikomu nie musi się podobać,że ktoś zostaje młodo matką.Jedynie wasi rodzice,którzy w wielu wypadkach ponoszą tego koszty i konsekwencje mają tu coś do powiedzenia.To oni powinni wypowiedzieć się jak skomplikowało to ich życie...bo jednak niewiele dziewczyn rodzących w wieku 16-19lat ma za co utrzymać siebie i dziecko.To,że taka mamusia nie pójdzie na jakąś imprezę czy do koleżanki po lekcjach bo ma dziecko w domu jest znikomym problemem.Problem mają młodzi dziadkowie;-).

reklama
Do góry