reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
anetka mi ta spacerowka pasuje , aczkolwiek ja mam zawsze klopoty ze skladaniem Jej , moze to nie jest trudne ale zawsze zapominam jak to szlo i zanim dojde do tego to minie z kilka minut :-D ale radze Ci pojsc do kilku sklepow i wytestowac rozne rodzaje i firmy, mi w sklepie pozwolily nawet posadzic Ale i pojezdzic z Nia po sklepie ;-)

jestesaniolkiem tzn co ..popuscilas.. ? jaka mialo konsystencje, kolor ? moze to wody plodowe , sluz a nie mialas wczesniej czegos takiego ?

Ostatnia edycja:
jestesaniolkiem tak jak napisała już sylcia, może to śluz ? ze mnie, jak byłam w ciąży, często leciał taki śluz.. :-p

polna_N w sumie zapewne pójdę najpierw popatrzyć po sklepach i jak mi się coś spodoba to zobaczę na allegro, może taniej będzie :-)

U nas dzisiaj znowu pada śnieg, zamówiłam Zuzce na allegro sanki, mam nadzieję, że jutro dojdą, to pójdziemy pojeździć :-)
Jutro chyba pójdę wykupić karnet do tego fitness clubu, tylko żeby mi się nie odechciało:dry: w końcu trzeba coś ze sobą zrobić, bo już mnie kurcze kręgosłup bolał, po schudnięciu ważyłam 52 kg i było super, a teraz o ile więcej, to nie dziwne, że ciężko.. :baffled:

anetka a ja jak akurat kupowalam ten wozek to w sklepie wychodzilo taniej niz na allegro + przesylka wyszlo by mi 15 zl wiecej :sorry2:

Wogole ja czesto (nalogowcem nie jestem:-D) kupuje na allegro i nigdy nie mialam zadnego ..ale.. a teraz mam mieszane uczucie , szwagier chcial to zamowilam mu aparat foto Samsunga , mial byc nowy itd a przyszedl bez instrukcji, nie mial folii na tym ekraniku i ma 3 rysy :szok::wściekła/y: ja bym sie klocila ze sprzedawca bo wystawia nowe rzeczy a przysyla uzywane a jak juz to mogl napisac ze np. z wystawy czy cos innego ale szwagier powiedzial ze jemu to nie przeszkadza :sorry2::no:

Ide wykapac Ale i ja poloze spac a pozniej bede dzownila do P :-)
tak wiec Dobranoc Mamuski ;-)

ojj dziewczyny, ciężko mi was nadrobić jak nie było mnie tu prawie przez cały weekend:-D czytałam tylko tak pobieżnie....
madzia18 nic dziwnego, że się tak zbulwersowałaś. też bym pewnie tak zareagowała:baffled: i tak jak dziewczyny mówiły - nie zwracaj uwagi na to, co gada teściowa i chłopak tylko zmieniaj lekarza. obrazić się może nie obrażą:tak:

jejciu u mnie jest tak zimno i strasznie wieje, że nawet się iść nie da, bo wiatr tak zatrzymuje:szok:

Mamy 2 nocniczki pierwszy jest taki:
FISHER PRICE MUZYCZNY NOCNIK dla KSIEZNICZKI P4323 (881667975) - Aukcje internetowe Allegro
a drug to taki najzwyklejszy za 3 zlote kupiony w drogerii...

No lalkami sie nie bawie bo Nicole nie chce sie dzielic swoimi lalkami,chociaz ma ich 8:baffled:...jak wezme jakas do reki to krzyczy odda,odda i placze,jak tylko jej oddam wklada do kolyski,albo wozka i ucieka,tulac tak te lalki jakbym nie wiem tey chciala jej je ukrasc:baffled:

Asheara ja mam 21 lat,a Nicole ma 21 miesiecy:tak:.

jestesaniolkiem nie martw sie,moim zdaniem to sluz...;-)

co do wozka to ja pierwszy mialam jakis nowy za 100 zlotych malo znanej firmy,a pozniej przerzucilam sie na spacerowke,jak jechalismy nad morze to kupilismy jakis szajs za 300,ktory skrypi i wogole,ale teraz czaje sie na spacerowke maclarena,kumpela ma i jest zachwycona:tak:

Miunia,a moglabys pisac po polsku??? Piszesz niezrozumiale z takimi bledami,ze nie mozna sie doczytac i polapac o co comone:baffled::baffled::baffled:...

sluz wlasnie nie --- od poczatku ciazy mam gestawy bialy sluz, a to bylo jak woda, bezbarwne i slodkawym zapachu.... zobacze jak jutro znowu mi cos takiego poleci to lece do szpitala, a jak nie to najblizsza wizyte mam w srode - przeczekam i wtedy pogadam z ginem....

reklama
i tu sie nie zgodze ---> pierwsze USG powinno byc przed 10tc, a miedzy 11-14tc musisz miec przeciez pierwsze genetyczne USG....
ja mialam tak jak wy, z tym ze ja poszlam na samym poczatku na nfz i tez nic nie widzialam powiedziano mi: plod zywy.
aaaa i na wejsciu zostalam skrzyczana czemu sie nie zwazylam i nie zmierzylam cisnienia w domu, jak ja moge taka nieprzygotowana...

ja mam 164cm wzrostu, ale najlepsze to to ze jem za czterech a wogole nie tyje :)....
a pomyslec ze urodzilam sie pulpetem :D....

jestesaniolkiem ... czytaj uwaznie to co pisze, napisalam ze w ok 12 tyg jest WAZNE badanie bo sie sprawdza przeziernosc karkowa, a ty mi wyskakujesz ze sie ze mna nie zgadzasz bo miedzy 11 a 14 tyg wykonuje sie wazne badanie genetyczne... :sorry2:
Czytaj uwazniej, bo ja napisalam praktycznie dokladnie to samo tyle, ze inaczej.

firanka - oke, dzieki za info :tak:
niunia - moze poswiec na posta wiecej czasu, albo mniej napisz ale jakos bardziej... zrozumiale? Bo naprawde ciezko nam wszystkim Cie czytac :confused:
anetka - rany, sanki! Sama byl pojezdzila, a nie moge dac wiary, ze za rok bede z Damiankiem na sankach smigac...

i tutaj sie spytam ...

przy wstawaniu "popuscilam" ale wydzielina miala slodkawy zapach.... nie pachnialo to moczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o co chodzi???!!!!! zaczynam sie bac i martwic...

uplawy, badz sluz - tak sadze. mialam tak cala ciaze, siedzialam pod recznikiem.. naprawde, nie oplacalo sie majtek zakladac :dry: :sorry2:

Do góry