reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

EWI no masz racje Zuzka jest pulchniutka, 9200 juz wazy :-p

madzia18 ja prawie w ogole mdlosci nie mialam i mam dziewcznke, ale mysle, ze to od mdlosci nie zalezy. W ogole cala ciaze czulam, ze bedzie chlopak a tu niespodzianka :-)

lenka heh ja sobie nie wzobrazam mojej Zuzki w glebokim, zaraz by wstawala i pewnie niezle by sie wsciekla jakbym ja do glebokiego wlozla :-D

reklama
anetka Zuza wazy wiecej niz mój Kacper a ile ma cm?:-p
madzia18 Nie ma co sie czarowc ze dziecko usiedzi w gondolce:-D:-p mój Kacper miał 4 miesiace jak musiałam go lekko posadzic bo lezec nie chciał a jak skończył 6 miesiecy to w normalnej spacerówce jeździł

Madzia nie wiem czy Clio była już na swojej pierwszej wizycie ... Mi na pierwszej założyła kartę ciąży i dała skierowania na badania. Miałam miesiąc czasu na ich zrobienie. Zrobiłam je i dzisiaj właśnie idę z wynikami do gina - strasznie się denerwuje ... :((
A Ty już po badaniach?

Witam! nie odzywalam sie ze wzgledow dolow osobistych ale juz jest lepiej;-) Miki odkryl koncu do czego slyzy gryzaczek i mamy 5 zabka. Ja zaczelam pisac prace maturalna ale to nomalnie idzie mi wolniej niz krew z nosa 100 lqt bede to pisac:wściekła/y:

madzia Ja Mikiego do spacerowki przesadzlam jak mial 5, 6 miesiecy bo juz lezec nie chcial nie ma sily na ciekawskie jaj na poczatku jezdzil w pol siedzacej.
Umi jak ci idzie A6W bo widze ze roibisz ja sie przymiezam ale najpeie musze przygotowac miesnie bo to dramat ledwo na raz 50 robie:-p a i tak ide w gore bo 4 dni temu ciezko bylo 30.
baska no lenka ladna laseczka a jaki ziomek:-D

dobra reszta napisze pozniej bo ten moj smarkacz juz mnie zaczepia:-)

kolia wcale nie idzie:-D tzn tylko suwaczek sie posuwa ja zaczęłam robić zaniedbałam i tak jest do teraz:-p muszę ten suwak skasować ale mi się nie chce. Gratulacje ząbka.

umi2 nie wiem ile mierzy, bo u nas w przychodni nie mierzą :dry: ale ma ponad 70 cm

kolia jejjj przypomniałaś mi o maturze, ja to jeszcze nawet nie zaczęłam pisać pracy, nawet jeszcze tamatu na deklaracji nie zmieniłam :dry:

Co do A6W to ja kiedyś zaczęłam, jak jeszcze byłam szczupła i wymiękłam po kilku dniach, więc teraz nawet nie próbuję bo bym się chyba wykończyła :-p

Witam,

chcemy założyć stowarzyszenie atopików, żeby dzięki wymianie wiedzy można było lepiej rozpoznawać/leczyć tę chorobę.

Szukamy chętnych na spotkanie założycielskie, które odbędzie się w lutym (ustalamy termin i miejsce).

Czy ktoś jest zainteresowany? Proszę o wiadomość PW.

Rozumiem was z ta wytrwaloscia bo ja juz tez kilka razy podchodzilam i moj najwiekszy sukcej to 11dni:-p
anetka ja jak zaczelam pisac to tez nie wiem czy nie zmienic ale wydaje mi sie jeden z latwiejszych ja chyba z polskiego to na maksa beznadziejna jestem:-:)baffled:

Ja jestem z wszystkiego beznadziejna jeśli chodzi o szkolę więc się nie przejmujcie :p.
Dziewczyny a tak w ogóle to wiecie do kiedy jest ostateczny termin poprawiania deklaracji ? Bo ja chciałabym tam parę rzeczy zmienić , a jak się zapomnę to bedzie totalna klapa:p

reklama
mariola 7 luty, ale ja tez orzel nie jestem:-p
anetka "Dzielo lietrackie i jego filmowa adaptacja" wybralam min dlatego ze wystarcza 2 ksiazki a nie jal w wiekszosci 3 byc powinny. I ja wlasnie tez pisac w ogole nie umiem a znajac zycie i tak polowe przy mowieniu pomine.

Ostatnia edycja:
Do góry