reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme fatal no niby tak. dlatego najlepiej zrobić badania hormonalne. ja trafiłam na dobrego gina bo to akurat znajomy rodziny. tzn prowadził wszystkie ciąże u wszystkich kobiet od strony mamy:-Dtakże mam do niego zaufanie...
a co do mojego nastroju to raczej wątpię, że to od tabletek. bo jeszcze zanim zaczęłam je brać to miałam taki nastrój:baffled:
artystka jak na samowyzwalacz to zdjęcia ładne. jedyne co bym zmieniła to oświetlenie, jakoś tak nieproporcjonalnie pada;-) ale ogólnie jest ok:-)
ależ ja wam zazdroszczę tych brzuszków...

reklama
artystka pamiatka wspaniala I w tych odcieniach szarosci bardzo ladnie wyglada A brzuszek nic tylko wycalowac :)) Jak ja tesknie za brzusiem :(

A co do tabletek to sie nie wypowiadam bo zadnych nigdy nie bralam i niechce zbytnio Za niedlugo sobie implant chce zrobic Bede miala na 3 lata spokoj choc jak przy wszystkim tylko na 99%

Hej dziewczynki!
Proszę o pozytywne fluidy, bo mam nadzieję dołączyć do Was jeszcze w tym roku:tak::tak::tak: zaczynamy starania o fasolkę, a że mam 22lata to nadal czuję się młodo, więc chcę być młodą mamusią :-)

Jesli chodzi o karmienie piersią to ja chyba przez pierwszy tydzien jak nie dłuzej nie miałam pokarmu... co najlepsze w szpitalu nie chceli mi młodego dokarmic on wisiał cały czas na mnie a pielęgniarki sie po mnie wydzierały ze dziecko głodne... Jak sie potem okazało dostawałam kroplówki które hamowały mi powstawanie mleka... ale to dopiero mi ciotka powiedziała miesiac później i takim oto trafie mleczko zaczęło buc jak młody miał cos ponad tydzien ale była go znikoma ilość... tak wiec jak ktos karmił miesiac to i tak wiecej niz ja:-D

Hej dziewczynki!
Proszę o pozytywne fluidy, bo mam nadzieję dołączyć do Was jeszcze w tym roku:tak::tak::tak: zaczynamy starania o fasolkę, a że mam 22lata to nadal czuję się młodo, więc chcę być młodą mamusią :-)

w takim razie trzymamy kciuki :tak:
pisz u nas jak najczesciej i informuj jak leci :blink:

artystka92 -bardzo fajna pamiatka... nie szkodzi, ze amatorska :tak:
femme - ja tez mam z kazdego tyg. stawalam pod sciana i pstrykalam :-p

Witam:-)

femme- ja mam w sumie mało zdjęć z okresu ciąży:tak: Teraz żałuję;-) W następnej postaram się robić więcej:-D

arystka-takich co sama soboe robiłam tez mam trochę
:-D Ale jednak to nie to samo co profesjonalne zdjęcia;-):-p hehe;-)

Grecja- wiem, że nie jest łatwo, ja psychologię i tam tez jest cholernie trudno:tak:

Kasie- o kurdę to może pomożesz mi z logika ,statystyką??? hehe:-pPodziwiam Cię;-)

anetka-
Ja po cc tez się czułam tragicznie....niby sama operacja to bajka, naprawdę nic nie czułam:tak: Po operacji jak znieczulenie puściło się zaczęło ;-)Przez miesiąc bolało jak cholera, potem niby lepiej,ale teraz coś mi się zrobiło na bliźnie:confused: Czemu rodziłas cc?

co do karmienia ,karmiłam ok 7 miesięcy i moje cycki nie wyglądają najlepiej:dry:

-właśnie na bliźniej pooperacyjnej zrobił mi się taki jakby guzek, który boli:confused:

reklama
Cały weekend mi nei bylo i myslalam, ze bedzie gorzej z nadrabianiem ale widze, ze standardowo przez wolne sie obijalyscie:-) A ja sie mlodego pozbylam:shocked2: wczoraj o 11 pojechal z moja siostra do mojej baci wrocic dopiero jutro a ja neiw iem co mam robic jakis nudno:dry::sorry2: Wczoraj z P zrobilismy sobie dzien objadania wydalismy 3 dychy na slodycze i zjedlismy na raz jak mi pozniwj bylo nie dobrze ale i tak fajnie bylko:-D

lovely mocno trzymam kciuki:-)

A ja tez nie mam zdjec z cazy tak jak anetka czulam sie jak slonic ale teraz zaluje nie ma co wspominac:zawstydzona/y:
Artystka super zdjecia:-)

Do góry