reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

polna_N no wiem ze Grecja nie ma dziecka heh :) ale poprostu jakos nie wiedzialam o czym pisac bo ani doswiadczenia nie mam ani nic hehe ;p no ale zaczne sie juz udzielac ;p ale tez nie pisalam wczesniej bo jak cos napisalam to nikt nie pisalam i pomyslalam ze moze nikt nie chce zebym sie udzielala :)

reklama
Migocia czasmi trzeba cierpliwe sie wbijac :-)
kasie ja z matma radze sobie ale geniuszem nie jestm ale jak bym miala wybirec polski czy matmy to bez namyslu matma:-p
anetka nie wiem, boje sie wejsc na wage:-p

A mi tak dziwnie bez malego normalnie za cicho:sorry2::-)

ale fajnie się odwołujecie do mnie:-)
ja się właśnie załamałam... zabrakło mi 1pkt, żeby zaliczyć kolosa z ekonomii i w środę mam poprawę. co najgorsze jutro i w czwartek mam egzamin więc już nie wiem kiedy się uczyć:baffled: a jeszcze lepsze jest to, że na 60 osób na roku nie zaliczyło 27:szok: paranoja... jestem mega zła, bo nie wiem czemu nie zaliczyłam jak na 4 pytania odpowiedziałam na 3,5 i na bank miałam dobrze! może dla niego to za mało, albo trzeba pisać takim językiem jak w książce:dry:
więc dzisiaj zbytnio nie będę się udzielać, bo wiadomo... nauka. ale jeszcze wieczorkiem albo i wcześniej zajrzę to mam nadzieję, że nie będę musiała dużo nadrabiać:-)

a ja dzisiaj znów nie mogę się zmotywować do nauki wieczorem ma przyjść kolega z roku to może wtedy coś zajrzę a takiego mam niechcieja że szok:szok:

Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie :) Z całego serca liczę, że jeszcze w tym roku, albo najpóźniej do połowy przyszłego będę miała swojego małego groszka przy sobie już :)
Na razie szaleliśmy miesiąc temu, ale nic nie wyszło z tego :(
A teraz czekam na dni płodne i zobaczymy co z tego wyniknie :)

my staraliśmy się przez 4 miesiące i wyszło dopiero wtedy jak ja zwatpiłam po prostu stwerdziłam że nie będziemy mieć dzieci i od razu w tym samym miesiącu zaszłam:-):-):-):-):-)

reklama
Ale wiecie co przewaznie jest tak ze jak ktos bardzo chce to chociaz nie wiadomo co to nie zajdzie tak szybko a ten kto nie chce lub chce ale nie mysli o tym to zachodzi w ciaze szybciej niz by chcial heh ;)

Ostatnia edycja:
Do góry