reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kolia dla mnie osoby ktore wybieraja matematyke to kujoni :-p:-D ja w szkole zawsze na 2 lecialam a najlepsza ocena na koniec roku to 3 :sorry2::-D
jednak odstawilas synka , ja bym nie mogla wyslac Ali do tesciowej na kilka dni :no:

Grecja uuuu to mizernie u was z zaliczeniem , tak ciezki byl egzamin ? ale pecha to Ty mialas jezeli 1 punktu Ci zabraklo :sorry2:

reklama
a ja myślę że wybór jakiego kolwiek kierunku nie oznacza nic innego jak talent i zamiłowanie akurat do tej a nie innej dziedziny nauki

anetka- niby tak,ale pewnie jakbym chciała bardzo to udało by mi sie urodzić SN bo Ludwik nie był duzy;)

umi- sama dokładnie nie wiem co to jest... Wiem tyle,że Robią się takie guzki np właśnie na szwie ( najczęściej ponoć po cc) One bolą, przy okresie pojawią sie bardzo silne bóle, krwawienie jest bardzo obfite ,silne bóle głowy itd. Mnie tylko pojawił się guzek, boli przy uciskaniu. :confused: Muszę iść do gina jak najszybciej...

polna no ja tez ostatnio na 3 ale zazwyczaj walcze o 4:-p a Miki nie u tesciowej ona tak blisko mieszka, ze by sie nie oplacalo u prabaci tzn mojej babci ona oszalala na jego punckie:-p
Grecja no mozna sie wkurzyc od nowa sie uczuc przez jeden punkt:sorry2:

Ale ja mam lenia musze wzisac sie za prasowanie cala kupa rzeczy lezy a ja sie wziasc za to nie moge:dry:

polna właśnie sęk w tym, że nie był ciężki i byłam pewna, że zaliczę a tu taka "niespodzianka":baffled:
pola997 nie chcę cię straszyć, ale słyszałam, że od tej endometriozy może się zrobić torbiel... ale jak masz taki mały guzek to może nic ci nie będzie;-)

ok dziewczyny, lecę się uczyć. chociaż ta cała ekonomia demotywuje do dalszej nauki:hmm:

kolia ano tak ,prababcia - teraz mi sie przypomnialo :-) a na ile tam zostal ?

Grecja no coz , widac skutki jezeli przez weekend szalalas na MM :-p:-D

A mi Ala dzis nie poszla spac , ciekawe kiedy padnie ale wolalabym zeby wogole nie poszla i wytrzymala do wieczora :tak:

co robicie z ubrankami i zabawkami, którymi wasze dzieci się już nie bawią? ja mam 9-cio miesięczną córkę i już nazbierało mi się mnóstwo rzeczy, których już nie potrzebuję. początkowo wymieniałam się z koleżankami, każda robiła paczkę i przekazywała kolejnej. ale pomysł się nie sprawdził ze względu na jakość oddawanych rzeczy, czasem zabawki nie nadawały się do uzytku. postanowiłam się wymieniać przez internet, np za pośrednictwem www.wymianyzabawek.pl .jak na razie jestem zadowolona, kiedy córcia wyrasta z ubranek, wymieniam je na rozmiar większe i dzieki temu mam porządek w szafie, dziecko ubrane i kase w portfelu. w Wy jak robicie?

reklama
Do góry