reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

nie mam czasem ochoty setki razy pisac jak zaszlam w ciaze i jak wygladal moj porod To po pierwsze a po drugie jak czlowiek ma problemy to nie ma za duzo czasu na przyjemnosci Potrzecie daje znac znajomym z ktorymi mam wiekszy kontkat ze wlasnie akurat zyje A i po czwarte zawsze mozesz sobie w ustawieniach zaznaczyc ze nie masz ochoty czytac wypowiedzi od jakiej kolwiek z osob i tyle Problem ktory stwarzasz masz z glowy ;]

reklama
femme- ale Wasz stosunek kończył się???:-p Dziwne,że przez tyle czasu nie zaszłaś.

Dziewczyny,które nie chcą mieć dzieci- jak bierzecie tabletki bierzcie je regularnie:-p Ja niby brałam, wszystko super, ale zdarzyło mi się faktycznie zapomnieć. Zapomniałam 2 tabletek z blistra i pyk:-D Coś w tym jest:dry: Potem sama siebie usprawiedliwiałam:-D

SYLCIA - o a jednak umiesz się rozpisać :-) nie jestem jedyną osobą którą to drażni... to po pierwsze a po drugie po co się unosisz ?;-) co taka dumna jesteś że uwagi nie można Ci zwrócić ?

MONA - jak myślałam że jestem w ciąży to nigdy nie byłam a jak w ogóle tego się nie spodziewałam to zaszłam :dry:

POLA - no kończył we mnie normalnie :-p i nic przez tyle czasu :-p przecież ja co miesiąc latałam testy z krwi robić i byłam pewna że teraz to już na pewno jestem a jak się rozstaliśmy i za nic bym nie podejrzewała ciąży okazało się że jestem :-p ...a z tabletkami to kurcze już któraś osoba na tabletkach wpadła a ja nigdy regularnie nie brałam i nic :-p jakoś słabo płodna jestem dobrze że mam już Ninkę :-p :-)

Poćwiczone nawet sobie potańczyłam troszkę :-p a co taki gratis :-) co tak dzisiaj tu cicho ? dziewczyny pewnie się uczą :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny :-)

U mnie OK heeeeh ... właśnie pieczemy z mamą ciasto murzynka :-D
ogólnie narzekam już na tą końcówkę ciąży...
najgorszy to jest ostatni miesiąc...
jutro będzie równy miesiąc do mojego terminu z @ ;-) ciekawe kiedy zechce wyjść łobuziara...

a co tam u Was słychać ciekawego??
współczuję tym co są w PL z tymi mrozami... ja nie wiem w ogóle bym się nie mogła wynurzać z domu w takie temperatury typu - 30 stopni :szok:

artystka92 pozdrawiam Cię gorąco :-):-D

W stosunku do Ciebie i Twojego odzywania sie do kogo kolwiek matko Tereso z kalkuty jestem pelna dumy I tu nie chodzii oto ze ktos mi uwage zwraca Tylko Twoich wiekszosc komentarzy Nie jest szczera Tylko po prostu chamska i nie uprzejma Czlowiek przeczyta nic nie pisze ale czasem ma juz po prostu dosc i mowii swoje

Sylcia - hehe :-) chamska może jest dla kogoś kto nie ma dystansu do siebie ;-) i tyle na ten temat nie mam o czym z Tobą rozmawiać jak widać dwa różne światy i tyle :-) a do matki Teresy to mi daleko :laugh2:

My mamy taki sposób : przed kąpielą sadzamy na nocniku i jak coś zrobi to bijemy brawo i mówimy że ślicznie. Dlatego chyba mu się to podoba.
Na początku też nie chciał siadać ale powoli powoli...:tak:

hehe no to teraz mi pocisnęłaś łaaa ... możesz być z siebie dumna dziewczyno z klasą :-p pokłon i strzałka jak dla mnie koniec tematu nie będę już nawet odpisywać na Twoje żałosne wypociny ;-)

reklama
Do góry