reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Grecja a ty zaczelas brac te tabletki moze od tego tak sie zachowujesz
Polna dokladnie tak samo ale lepsze to chyab niz chorowac chociaz zanja zycie to ja zachoruje jak wszyscy zdrowi beda:-p

A ja juz sobie z siostra zaplanowalam kaloryczne sniadanie usmazymy sobie chleb maczany w jajku, uwielbiam:-) a maly jeszcze spi:szok:

reklama
kolia nie wiem właśnie czy to od tabletek. bo jeszcze zanim zaczęłam je brać to już miałam te humorki swoje... ale wczoraj to było przegięcie. mi się wydaje, że to przez tą sesję i że R. już nie widziałam 1,5tyg i zobaczymy się dopiero w piątek wieczorem:baffled:
EWI pewnie stres...

Grecja co sie dzieje? Czemu płaczesz tyle? Cos sie stało?

Właśnie wiem ze musze powiedziec ze jestem w ciazy od razu na to wpadłam :p Umowilam sie na wizyte na 10 30 no i mam nadzieje ze mnie jakos uratuje bo czuje sie fatalnie. Na sniadaie zjadłam bułke z czosnkiem i mleko z miodem i czosnkiem ale juz mleka nie wypije fuj, obrzydliwe. Bede pila herbate z miodem i cytryna i tyle. Najgorsze ze do niedzieli musze byc super zdrowa. W poniedzialek wyjezdzam na ferie ;/ Ciezko sie zapowiada..

kolia a ja nie pamietam kiedy tak powaznie sie rozchorowalam , zawsze gardlo boli albo katar , nigdy nie mam wszystkiego razem :-D

Grecja no i sama sobie wytlumaczylas ten placz ;-)

Madzia ja juz wolalabym wypic mleko(nie lubie mleka) niz zjesc czosnek :baffled:

witajcie;)

znow sie u was pojawiam.....:tak:

Witam przyszle nowe mamusie....

u mnie 16 zlamalam noge a 21 mialam operacje na nia juz jestem w domku i jakos dochodze do siebie.....:)

Milego Dnia!!!

madzia18 właśnie nie wiem co się stało. tak jak napisałam, pewnie przez tą sesję i w ogóle... jak pójdziesz do lekarza i będzie kazał zrobić AAA to nieźle mu tam czosnkiem pojedzie:-D
motylicaja wspólpczuję. ja miałam 2 razy złamaną nogę to wiem jaki to ból:baffled:

polna_N tak samo nie znosze mleka, zimne jeszcze ujdzie ale gorace , okropne jest. A uwierz lub nie czosnek posiekany drobniutko na swiezej bułeczce z masełkiem i sola jest pycha :D

Grecja no lekki dołek z przepracowania zdarza sie, domowe sposoby na lekka depresje to jakas podnoszaca na duchu muzyka , najlepiej twa ulubiona i dosc wesoła, albo jakas super komedia. U mnie działa...
A co do lekarza, a niech mu smierdzi :D co mnie tam :D wazne zebym jak najszybciej wyzdrowiala bo nie powiem ze nie ale martwie sie o niunie zeby jej nie zaszkodzilo to.

motylicaja wspolczuje !! dlugo czekalas na operacje i szybko Cie wypuscili do domu ;-)

Grecja a ja jak narazie nigdy nie mialam nogi zlamanej:-p

madzia eeee nieraz moj P robil sobie taki czosnek jak go gardlo bolalo to potem kazalam mu nie oddychac bo tak mu je.... z buzi:baffled::-D nie wiem jakby mnie gradlo bolalo i tak czosnku nigdy nie zjem :no:
powiem Ci ze ja mleko pilam jedynie w ciazy i to wmuszalam w siebie a najlepsze ze pilam jedynie mleko ..Łaciate.. po innych mi bylo niedobrze :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Noga tak naprwde to nie bolala i boli..... i ztego sie ciesze bolala tylko tuz po zabiegu jak znieczulenie puszczalo....:-(

a wsumie to 16 zlamalam ja a na 21 byla operacja bo szpitale sa przepelnione.....wiec poszlam w sr.do szpitala w czwatek operacja a wczoraj wrocilam do domciu....

Do góry