reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A ja dzisiaj koszmarną noc mam za sobą :dry::no: głupiemu kotu na zabawy się zebrało i co chwile mnie budził i Ninkę myślałam że go zabije:no::no: później mama przyjechała po telefon i samochód z tą nogą w gipsie zachciało jej się jeździć :no: oczywiście śniegu u nas po pachy więc się zakopała :dry: i tak oto po 9 już na dworze byłam :dry: jakoś ją wypchnęłam i pojechała z tą nogą :sorry2:

reklama
ja właśnie pomidorową robiłam i wyszła baaaardzo dobra:-) więc jestem zadowolona.
a teraz mamuśki lecę do mojego R. bo się długo nie widzieliśmy:rolleyes:

to super,,,jak sie udala

Witam .! Jestem przyszłą młodą mamą, czekającą na swój Skarb.
Mój bobas przyjdzie na świat kilka miesięcy przed Moimi 18-stymi urodzinami.
Na początku Moja ciąża była szokiem dla Mnie, dla Mojego chłopaka i ... Mojej rodziny.
Jednak teraz, będąc w 5 miesiącu ciąży, nie mogę doczekać się aż zobaczę i wezmę na ręce Naszą dzidzie. ; )
Mimo, że boję się tych wszystkich zmian w życiu, to wiem, że ZAWSZE mogę liczyć na Moją rodzinę- szczególnie mamę, która bardzo mi pomaga oraz na Mojego chłopaka.

witam i gratuluje...

Asheara bo chora jestem ;P

panistepelek - matma, polski, angielski i geografia, ogolnie nie ma tragedii z wyjatkiem matmy ktorej nie umiem bo nie i juz, nie chce mi sie nawet jej uczyc jest nudna i bez sensu ;d

my darling witamy w naszych skromnych progach :p

Kurde a ja z dnia na dzien coraz bardziej chora, a pomyslec ze w domu grzecznie siedze, leki biore to jest coraz gorzej. Dzis juz katar i kaszel mam na maxa wzielam Stodal i ma mi pomoc bo inaczej bede zła :p Wlasnie zycie jest okrotne, jak sie nie chce byc chorym to zawsze zachoruje , a dzis musze jeszcze do tego jechac w tyle miejsc tyle spraw zalatwic przed wyjazdem ...to juz na pewni mi nie przejdzie ;/
No nic... ide cos na sniadanie zrobic sobie : P

maszia to kuruj sie i uwazaj na siebie

A ja dzisiaj koszmarną noc mam za sobą :dry::no: głupiemu kotu na zabawy się zebrało i co chwile mnie budził i Ninkę myślałam że go zabije:no::no: później mama przyjechała po telefon i samochód z tą nogą w gipsie zachciało jej się jeździć :no: oczywiście śniegu u nas po pachy więc się zakopała :dry: i tak oto po 9 już na dworze byłam :dry: jakoś ją wypchnęłam i pojechała z tą nogą :sorry2:

ojj niedobry kotek.....

dzien dobry....

mnie dzis w nocy budzil wujek lunatykujacy:szok: ale jakos dalam rade pozniej zasnac....

milej Soboty buzka

Hej mamuśki :p aleee mnie dawno nie było...ale to przez to że najpierw byłam chora a później w szpitalu... eh nie lubię takich miejsc ;/ ale na szczęście wszystko dobrze :) tylko tyłek boli po zastrzykach :D

aaaa.... i mi USG zrobili w szpitalu :p pani stwierdziła że będzie dziewczynka :D

pozdrawiam :)

ja tak trochę z innej beczki mam problem musze kupić prezent dla 7-mio letniego chłopca na urodziny ale kompletnie nie wiem czym takie dzieci się bawią może któraś z was ma bliższy kontakt z takim dzieckiem i mi podpowie coś fajnego

Hej mamuśki :p aleee mnie dawno nie było...ale to przez to że najpierw byłam chora a później w szpitalu... eh nie lubię takich miejsc ;/ ale na szczęście wszystko dobrze :) tylko tyłek boli po zastrzykach :D

aaaa.... i mi USG zrobili w szpitalu :p pani stwierdziła że będzie dziewczynka :D

pozdrawiam :)

Noo hello :)) Najwazniejsze ze juz zdrowa i w domku jestes :) I gratulacje It'sa girl :))

kasie to zalezy ile chcesz na to wydac ... wiesz moze np lego duplo czy juz chyba nawet te normalne lego sa dla dzieciaczkow :)) te lego power miners sa superr ale one chyba od 9 roku zycia sa ... Moze jakies puzzle ? Z autami czy dinozaurami Albo takie 3d puzzle albo jakas gre na kompa czy na gre jak jakas ma ... ? Teraz to dzieciaczki z tym Ben Ten przepadaja wiec moze cos z tego ... Ja jak kupowalam siostrzencowii i siostrzenicy na swieta prezent to sie pytalam ich wprost czy jest cos co chcieliby dostac :) Ale dziecii czasem wyskocza z czyms takim co cala wyplate trzeba by bylo wydac ;/

kasie - jakis karabin moze? :-p
No i zostałyśmy dzisiaj same w domu. Tatuś nasz wyjechał do rodziny, na drugi koniec polski, i mamy babski wieczór z Małą :) dzięki Bogu będzie laba całe 2 tyg. wreszcie się wyśpie. a potem już z górki :) swoją drogą... wyprawiałyście jakies przyjęcie przed urodzeniem waszych maluszków?

zadnego przyjecia nie bylo... to raczej nie w polsce - za granica - owszem.

Witam .! Jestem przyszłą młodą mamą, czekającą na swój Skarb.
Mój bobas przyjdzie na świat kilka miesięcy przed Moimi 18-stymi urodzinami.
Na początku Moja ciąża była szokiem dla Mnie, dla Mojego chłopaka i ... Mojej rodziny.
Jednak teraz, będąc w 5 miesiącu ciąży, nie mogę doczekać się aż zobaczę i wezmę na ręce Naszą dzidzie. ; )
Mimo, że boję się tych wszystkich zmian w życiu, to wiem, że ZAWSZE mogę liczyć na Moją rodzinę- szczególnie mamę, która bardzo mi pomaga oraz na Mojego chłopaka.

Witamy :tak:
Wiec teraz masz... 16lat?
A dla rodziny Twojego chlopaka nie bylo to zaskoczenie?

Trzeba bylo go za uszy wytargac na wycieraczke !
Ja bym tak zrobila... :sorry2:

motylicaja - jak Ty to robisz, ze wczoraj w gipsie bylas 5 dni, a dzis juz 14? :confused::sorry2:

Co za sniezyca :szok:

A ja wcinam sniadanie... czekolada gorzka :-D
Niezle mam menu, co?

ostatnio kupiliśmy chrześniakowi mojego M zdalnie sterowany traktor i w sklepie działał a jak go włączyłam w domu to już nie ruszył z miejsca:szok:

reklama
Do góry