reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Teraz męcze sie ze zgagą, mleko wogóle nie daje rezultatów. Już nie wiem co mam robic, pali jakby bezyne mi wlał i podpalił ;/

Mnie też dzisiaj zgaga męczy cały dzień :wściekła/y: więc witaj w klubie...

Kobietki na zgage cos z imbirem zjedzcie Jakies ciasteczko czy krakersa takowego :))

Mnie też przez większośc ciązy męczyła zgaga... I w sumie była to największa uciążliwość przez to 9 miesięcy... niestety nic nie pomagało :-/
Dziewczyny - przepraszam, że tak się wam w paradę trochę wtrącam - ale przez przypadek tu trafiłam i czytam, że się męczycie ze zgagą. Ja też przeżywałam tą masakryczną dolegliwość. Zauważyłam, że pojawiała się u mnie w zależności od tego, co jadłam - u mnie to było najczęściej po rosole lub po soku pomarańczowym i nic nie pomagało. W końcu jak przestałam jeść właśnie te rzeczy, to już zgagi nie miałam - czasem na wieczór mi się tylko pojawiała, jak za dużo zjadłam.
Może u was jest podobnie - pomyślcie, co zjadłyście wcześniej, jak się wam ta zgaga pojawi i tych potraw unikajcie;-)
Pozdrawiam

reklama
Co do zgagi mamuski to mi grejfruty czy jak to sie tam pisze tylko pomagaly:-p...

Ja mialam wyszstko od krwi po porodzie ale ja dostalam niesamowitego krwotoku i jak chluslo to niestety nawet lekarz i polozna byli wszyscy obryzgani...bo jak cos sie tam zaczelo dziac to znalazlo sie u mnie na sali 3 lekarzy nagle:-p.

Artystko co do Twojego porodu to ja uwazam,ze nie mmasz sie czym martwic i sluchac innych ludzi o strasznych meczarniach,bo prawda jest taka,ze kazdy porod jest inny i kazda z nas inaczej go przezyla:tak:. A tak wogole to skad jestes???

Ja miałam taka mini koszule szpitalną że tyłek było widać. I nic a nic się nie zaplamila. Poprostu jak kładzie się dziecko na brzuch mamy to wtedy ona się brudzi.
FIRANKA Ale pojechałas :-) :-) :-) :-) :-) :-) normalnie ty to zawsze prosto z mostu walisz :-) :-) :-) :-)

ekstasia no widzisz kochana! A ja mam ten problem, bo odstawialam różne rzeczy a mnie zgaga nawet po zwykłej wodzie łapie! Wiec nie mam rady..

firanka ja z Płocka jestem ;) a co do Twojego porodu.. Krwotok.. No nieźle :D WIdze że podnosicie mnie na duchu :D
Nie no żartuje ;) Jestem nastawiona że wszystko sie może zdażyć, ale wytrzymam! Dam rade! Hehe ;]

Dziś mnie łapią takie skurcze że szok... I nieźle mnie tam w dole wszystko boli.. Jakbym miała coś włożone... Brrr

Hej mamuśki ;-)
oj dawno mnie nie było praca mnie nieco wykańczała:sorry2: ale teraz mam miesiąc wolnego i od marca zaczynam prace z pasją :-D powiedzcie mi czy wam ciąża jakoś w pracy przeszkadzała? wogóle to wy takie zaawansowane a ja na samym początku :-p ale uporałam się z mdłościami okazało się że to z głodu mnie tak skręcało i męczyło teraz jem przekąski owocowe jogurtowe itp średnio co 3h i jest ekstra :-)

No tak na suwaczku widać :-) dawno mnie nie było bo trochę zajęta ale teraz mam zamiar nadrabiać nowinki :tak: a jak u Ciebie?

Rośnie że HEJ :cool2: ostatnio sie śmiałam że mój B (bo ja na wrzesień mam termin) na zimę to mi narty ro wózka przyczepi :-D ja mieszkam na wiosce chodników jakby nie było i w śniegu spacer masakra ale gdzie tam do zimy :-p dzisiaj byłam w centrum handlowym i znalazłam super spódnicę ciążową :-)dżinsową z pasem specjalnym

Czesc MAmusie znowu troche mnie nie bylo,bo wiadomo praca,jeszcze Mala miala zapalenie oskrzeli...

artystka u mnie w szpitalu byly pizamy szpitalne,oczywiscie mozna bylo miec swoja,ale w wiekszosci wszystkie mamuski uzywaly szpitalnej.

Motylicaja szerze to im wiecej czytam Twoich postow tym bardziej jestem zirytowana...piszesz tak flegmatycznie i wogole...nie zauwazylas jeszcze,ze nikt Ci nie odpisuje???[/QUOTE]

wiesz co jakies tam dziewcyzny mi odpisuja......

Myslama ze do dobrego watku trafilam jednak sie pomyslam.....Cozz.....

Powiem TYLKO TYLE>>>>

ze dziekuje za wspolprace.....

Kulko wzajemenj adoracji.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ZEGNAM.....

ps; Nikogomu nie bede poleca tego watku.....

reklama
hej spokojnie nam się denerwować nie wolno :-)
a ja sobie robie pedicure póki daje radę sama :D potem będzie zaangażowany B haha

Do góry