kingusia1991 dziecko wszystko zmienia sama zobaczysz a kasy może Ci jeszcze nie daje bo on nie widzi dziecka i nie ma pojęcia ile trzeba kupić przed porodem jak będzie dzidzia to jakoś łatwiej sobie wyobrazić co potrzeba i zacznie wam dawać pieniążki a może warto by się było wybrać nawet na wspólne zakupy jak będzie taka możliwość niech zobaczy te śliczne małe ciuszki i te straszne wielkie ceny wiesz facetowi trochę trudno sobie wyobrazić to wszystko on nie wie co trzeba ile to kosztuje trzeba go w to wprowadzić po woli i nie wstydź się prosić o kasę dla dziecka bo to błędne koło.
Mój M też na początku nie kupił by ani jednej rzeczy sam ale razem chodziliśmy na zakupy i teraz bez problemu jedzie do sklepu i kupuje co trzeba ale w dalszym ciągu to ja decyduje o tym co trzeb kupić po prostu to my jesteśmy matkami a oni nie są aż tak zaradni w tych sprawach ale myśle że jak powiedziała byś mu w prost żeby Ci kupił ubranka (tylko podejżewam że musiała byś mu pomóc w wyborze bo sam bał by sie czy dobre kupi) to na pewno by pomógł może nie całą wyprawkę na raz ale małymi kroczkami dacie radę
Mój M też na początku nie kupił by ani jednej rzeczy sam ale razem chodziliśmy na zakupy i teraz bez problemu jedzie do sklepu i kupuje co trzeba ale w dalszym ciągu to ja decyduje o tym co trzeb kupić po prostu to my jesteśmy matkami a oni nie są aż tak zaradni w tych sprawach ale myśle że jak powiedziała byś mu w prost żeby Ci kupił ubranka (tylko podejżewam że musiała byś mu pomóc w wyborze bo sam bał by sie czy dobre kupi) to na pewno by pomógł może nie całą wyprawkę na raz ale małymi kroczkami dacie radę
Ostatnia edycja: