reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Clio jak kupisz tą bluzkę to się pochwal;-)
Umi gratuluje pojętnego ucznia i udanego odpoczynku;-)
Byłam dziś w przychodni i uczepiły się mnie jakieś stare babki i usilnie chciały zmacać mój brzuch. Wrrr nie nawidzę tego

Umi gratuluje pojętnego ucznia i udanego odpoczynku;-)
Byłam dziś w przychodni i uczepiły się mnie jakieś stare babki i usilnie chciały zmacać mój brzuch. Wrrr nie nawidzę tego

UmiTo wakacje udane , super. No dla dzieci radocha straszna. Sama mam trzy koty, miałam psa no ale miała raka :-(. Szymon od początku wodził wzrokiem za zwierzakami... Teraz to już drze za sierść ale ma swoją ulubienice, która cały przychodzi do niego... Wcieka się ale nic mu zrobi... :-) Może dlatego ,że jak byłam w ciąży przychodziła do mnie kładła łebek na brzuszku i mu mruczała a on cały czas ją kopał ,że głowa jej podskakiwała ale nie poszła... :-)
Clio Doskonale Cie rozumiem..W ciąży sama miałam manie chodzenia po sklepach i kupowania rzeczy dla maluszka.. Ale do czasu bo później lekarz kazał mi mniej chodzić....Żebym wcześniej nie urodziła...Ale i tak urodziłam idealnie w terminie :-)
Clio Doskonale Cie rozumiem..W ciąży sama miałam manie chodzenia po sklepach i kupowania rzeczy dla maluszka.. Ale do czasu bo później lekarz kazał mi mniej chodzić....Żebym wcześniej nie urodziła...Ale i tak urodziłam idealnie w terminie :-)
Clio uwielbiam IKEE ale niestety w Bydgoszczy jej nie ma
Umi no Miki niestety jeszcze nie kominukuje, że chce siusiu więc dam mu jeszcze trochę czasu!
lolkak Nie ma to jak obce baby Cię dotykają
Ja wróciłam z przychodni i część leków dostałam na uczulenie a część na przeziębienie z tym, że w życiu uczulona nie byłam

Umi no Miki niestety jeszcze nie kominukuje, że chce siusiu więc dam mu jeszcze trochę czasu!

Ja wróciłam z przychodni i część leków dostałam na uczulenie a część na przeziębienie z tym, że w życiu uczulona nie byłam

lolkak
Październikowa Mama Mai
Clio uwielbiam IKEE ale niestety w Bydgoszczy jej nie ma
Ja wróciłam z przychodni i część leków dostałam na uczulenie a część na przeziębienie z tym, że w życiu uczulona nie byłam![]()
To jest straszne... Siedzę sobie, a tu nagłe wyrasta mi przed nosem Kółeczko Najświętszej Adoracji i wyciąga łapy w kierunku brzucha.... I jeszcze później pretensja, że się buntuję "Przecież tak się od wieków robi..." Może i się robi ale nie ma moim dziecku ;-)
Mnie kiedyś zamiast na zapalnie pęcherza babka chciała leczyć na korzonki ( w wieku 12 lat ;-) )
Asheara
I can't get no sleep.
clio tommee tippee - dobry wybór 
a ja od samego poczatku sledze Twoją ciąże i nie moge sie doczekac kiedy wejde tu wkoncu po raz xxx i przeczytam "Alex przyszedl na swiat.."
kolia a wiesz, ze dopiero teraz zauwazylam po takim czasie, jak blisko siebie mieszkamy?
normanie stado nowych mam
wszystkie witam
edit: clio - Artystka jest na... wczasach. Lada dzien wraca

a ja od samego poczatku sledze Twoją ciąże i nie moge sie doczekac kiedy wejde tu wkoncu po raz xxx i przeczytam "Alex przyszedl na swiat.."
kolia a wiesz, ze dopiero teraz zauwazylam po takim czasie, jak blisko siebie mieszkamy?

normanie stado nowych mam

wszystkie witam
edit: clio - Artystka jest na... wczasach. Lada dzien wraca

Ostatnia edycja:
lolkak
Październikowa Mama Mai
Witamy po przerwie :-)
umi2
Fanka BB :)
lolkak jak ja sieciesze ze mnie cos takiego nigdy nie spotkało tzn kolezanka w szkole strasznie chciała to jej pozwoliłam ale mały miał ja w nosie... ale ja jednak sporo czasu znałam. A nie jakies baby które nie wiadomo kim są no sorry tez bym nie pozwoliła:/
Daff masz ten sam problem co ja... ja schudne i odrabiam:/
Kolia mój zaczał komunikowac bo mu sie spodobało ze mu brawo bijemy i muzyczka gra
misia2912 ha widze ze nie tylko mój uwielbia zwierzaki:-) ja sie ciesze ze tam są takie ze nic małemu nie zrobią, bo mimo to ze sie staram zawsze zeby mały nie pciagna pieska czy kotka za ogon albo za cos to jednak nie zawsze jestem w stanie go złpac
i raz zaczął tak głaskac kota ze biednego do ziemi przypilił, ale rozumie jak sie mówi ze nie wolno tak i był delikatniejszy
Kolia mój zaczał komunikowac bo mu sie spodobało ze mu brawo bijemy i muzyczka gra

misia2912 ha widze ze nie tylko mój uwielbia zwierzaki:-) ja sie ciesze ze tam są takie ze nic małemu nie zrobią, bo mimo to ze sie staram zawsze zeby mały nie pciagna pieska czy kotka za ogon albo za cos to jednak nie zawsze jestem w stanie go złpac

lolkak
Październikowa Mama Mai
lolkak jak ja sieciesze ze mnie cos takiego nigdy nie spotkało tzn kolezanka w szkole strasznie chciała to jej pozwoliłam ale mały miał ja w nosie... ale ja jednak sporo czasu znałam. A nie jakies baby które nie wiadomo kim są no sorry tez bym nie pozwoliła:/
A jakie były oburzone

reklama
niestety! po ciazy w gole wagi nie moge zgubic.. juz tak zle sie czuje...