reklama
lolkak ciekawe jakby je ktos chciał macac to czy by sie dały:/
Daff a jestes na jakiejś diecie?
bylam na głodowej .... nie jadlam wiele.... rano sniadani jakas salate i owoce.... na obiad tez delikatnie ze zaoladek wiecznie nie ansycony... a koacji w ogole nie jadlam.. ogolnie duzo warzyw i salatek takich warzywnych.. ale juz nie moglam wytrzymac i 2 dni tak sie obzeralam ze przybralam swoje spowrotem.
Daff po głodowej zawsze kilogramy wracają, moim zdaniem nie opłaca w ogole się męczyć bo to głupota!
Ashera faktycznie całkiem blisko ;-) a jak druga pociech będzie parka czy samych chłopów będziesz miała :-)
Byłam w aptece się dowiedzieć ile zapłacę za te leki i kopra mi opadła 80 zł
. Będzie problem bo ostatnio auto nam się zepsuło i w portfelach świszczy!!
Ashera faktycznie całkiem blisko ;-) a jak druga pociech będzie parka czy samych chłopów będziesz miała :-)
Byłam w aptece się dowiedzieć ile zapłacę za te leki i kopra mi opadła 80 zł

Ostatnia edycja:
ixidixi
Fanka BB :)
Witam dziewczyny:-)
Sie rozpisałyście.. ja nie wiem, ostatnio takie aktywne jesteście.. a ja muszę nadrabiać
Chwalę się moim brzuszkiem z dzisiaj, prawie 26 tc..
Zobacz załącznik 272476
Jestem po nieprzespanej nocy.. mały mnie ugniatał na każdym boku.. i postanowił skopać mój pęcherz.. latałam co 5 minut sikać
Sie rozpisałyście.. ja nie wiem, ostatnio takie aktywne jesteście.. a ja muszę nadrabiać

Chwalę się moim brzuszkiem z dzisiaj, prawie 26 tc..

Zobacz załącznik 272476
Jestem po nieprzespanej nocy.. mały mnie ugniatał na każdym boku.. i postanowił skopać mój pęcherz.. latałam co 5 minut sikać

lolkak
Październikowa Mama Mai
Ładniusi. :-) A jak po upadku? Tyłeczek nie boli? ;-)
Mnie teraz mała namiętnie kopie podczas jedzenia, także prawie nic nie jem, bo zaraz zwracam do kibelka...
Umi pewnie swojego brzucha tez by broniły ;-)
Mnie teraz mała namiętnie kopie podczas jedzenia, także prawie nic nie jem, bo zaraz zwracam do kibelka...
Umi pewnie swojego brzucha tez by broniły ;-)
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
To zalezy od organizmu kobiety. Ja przytylam 4,2kgIle powinno się przytyć w ciąży?? Bo ja podczas ostatniej wizyty miałam 1,5kg więcej jak na początku...A jestem w 8 tyg...
confounded
oooo Vegas to malutko :-)
witam Was wszystkie :-)
cóż mam pewien problem, potrzebujemy z mężem min 200-300zł miesięcznie dorobić dorywczo, może byście poleciły jakąś prackę?;-) dodam, że od października oboje na studia idziemy i jeszcze Mała jest, więc będzie ciężko wszystko pogodzić razem, dlatego zależy nam na czymś dorywczym, zdalnym itd :-) i jeszcze jakbyście znały dobrego, taniego albo bezpłatnego radcę prawnego, bo mamy problem ze spadkiem i musimy się poradzić kogoś nawet telefonicznie :-)
przepraszam, że nie odp Wam, ale nie mam za bardzo czasu teraz ;/
miłego dnia:*
witam Was wszystkie :-)
cóż mam pewien problem, potrzebujemy z mężem min 200-300zł miesięcznie dorobić dorywczo, może byście poleciły jakąś prackę?;-) dodam, że od października oboje na studia idziemy i jeszcze Mała jest, więc będzie ciężko wszystko pogodzić razem, dlatego zależy nam na czymś dorywczym, zdalnym itd :-) i jeszcze jakbyście znały dobrego, taniego albo bezpłatnego radcę prawnego, bo mamy problem ze spadkiem i musimy się poradzić kogoś nawet telefonicznie :-)
przepraszam, że nie odp Wam, ale nie mam za bardzo czasu teraz ;/
miłego dnia:*
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
o proszę, moja córa nie lubi buszowac po sklepie, zaraz mi marudziNam niedziela minęła na zakupach...moja córka tak jak i ja uwielbia chodzić po sklepach...rośnie mi mała modnisia![]()
Sadagel tak w ogóle witam Cię gorąco;* Współczuję doświadczeń, ale ważne abyście teraz z Małą były szczęśliwe. Będzie dobrze bo jak czytałam nie jesteście same, możecie liczyc na bliskie osoby;*
Ostatnia edycja:
reklama
.Aneta.
Dziewczyny tak się rozpędziłyście, że nie da rady ogarnąć wszystkiego
ale to dobrze, w końcu wątek rozkręciłyście 
U nas bez zmian w sumie. Zuzka jak zwykle broi na każdym kroku, nocek jak nie przesypiała, tak nadal nie przesypia
. My z P. przygotowujemy się do ślubu.. już nie całe 2 tygodnie. Boję się strasznie, mimo, że to tylko cywilny
Vegas 4,2 kg?? Boże jak to możliwe??? To ile Twoja córka ważyła...?

U nas bez zmian w sumie. Zuzka jak zwykle broi na każdym kroku, nocek jak nie przesypiała, tak nadal nie przesypia

Vegas 4,2 kg?? Boże jak to możliwe??? To ile Twoja córka ważyła...?