reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Wg tego kalendarza wychodzi ze powinnam miec chłopca:-p i mam chłopca z reszta od poczatku czułam, ze to będzie Kacperek hihi:-p

UMI no zobaczymy co ja będe miała;-) Mam czuja na chłopca, ale wychodzi mi dziewczynka. ;-)Mój Artek się śmieje że też czuje chłopca:-D:-D Ale jak będzie dziewczynka to też dobrze.:tak:

Ja już lece, będzie wieczorem papa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny. ja juz po sniadaniu i mam 3 godzinki wolnego bo na 14 do gina.
boje sie troche bo malenstwo ostatnio troche mniej ruchliwe ale to pewnie znowu przez te upały... mam nadzieje

z tego kalendarza wyszło mi że dziewczynka... miejmy nadzieje ze tak własnie bedzie :-)

Ostatnia edycja:
sprawdzi się :) tyle czasu cie w niepewności trzyma to Twoje dziecię :D tzn Ona cie trzyma w niepewności hihi
a ja zdezynfekowałam odkurzacz ^,^

Hej
Weszłam i jak zobaczylam ile mam stron do nadrabiania to nawet nie spróbowałam tego czytac.... bo uzbieralo sie chyba cos kolo 250.... :dry:

U nas wszystko oki, tylko dzieciaczki zachorowaly (Daniel najmocniej na katar, |Hania sie lekko smarka) a Miki na szczescie narazie zdrowy... :-)
A pogoda mnie wkurza.... za gorąco... a deszczu daaaawno u nas nie bylo:dry:
A u was jak tam?;-)
u mnie Hania z Danielem sie sprawdzili wedlug tego chinskiego kalendarza a teraz Wyszlo mi ze bedzie dziewczynka a jest Mikołaj wiec niewiem:-)

reklama
Elizka21 no długo cie nie było ale co tam :-D ważne ze się zjawiłaś ;-)
a dzieciaczki może się przegrzały? wiesz upał potem chłód i lekki wiaterek i już katar gotowy :-( ja uciekam po wózeczek :laugh2: ale sie cieszę

coś się zaciągnęło chyba na deszcz :sorry: Alex wariuje w brzusiu hehe :rofl2: mój skarbek kochany ma coraz mniej miejsca :-p

Do góry