reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

elizka jak miło wróciłaś :-)
o katar teraz nie trudno miejmy nadzieje że Ci Mikusia nie zarażą.
dobra dziewczyny ja zmykam na wizyte, okaże sie ile moja ukochana waga pokaże teraz. do później buźka :*

reklama
Witam dziewczyny:) Przepraszam że dawno pisałam ale nie miałam neta w domu a teraz jestem u rodziców na parę dni:)
Byłam u ginekologa:) ciąża rozwija się prawidłowo i na usg widziałam już bijące serduszko;) Super;)
Do tej pory nie mam objawów ciąży:p Dopiero dzisiaj zwymiotowałam ale nie wiem czy cos mi zaszkodziło czy jak;p
Kwaśnego też mi się nie chce jesć ale za to słodycze wcinam;p i mam ochotę ciągle na jakies owoce, jogurty i ciastka;p za czym nigdy nie przzepadałam;)
I mam pytanie do was. Czy przy drugiej wizycie tez są jakieś badania na samolocie? Bo ciała bym pojsc z mężem żeby zobaczył bobaska na usg:) Co tam u Was ? U mnie tak gorąco że nawet jak siedzę to cała się pocę.

Firanka z dobra rada, milam ten wozek przez miesiac, fakt z wygladu jest naprawde swietny ale w praktyce porazka. W momencie gdy wieziesz dziecko i zawiesisz 2 reklamowki z zakupami na raczkach, przednie kola sie wykrzywiaja, a po miesiacu byla porazka kola wogole byly juz nie do uzytku. Wiec szczerze odradzam :)

Tak wogole dziendobry. Ide sie troszke polozyc z moim dzieciem ;)

Witam dziewczyny:) Przepraszam że dawno pisałam ale nie miałam neta w domu a teraz jestem u rodziców na parę dni:)
Byłam u ginekologa:) ciąża rozwija się prawidłowo i na usg widziałam już bijące serduszko;) Super;)
Do tej pory nie mam objawów ciąży:p Dopiero dzisiaj zwymiotowałam ale nie wiem czy cos mi zaszkodziło czy jak;p
Kwaśnego też mi się nie chce jesć ale za to słodycze wcinam;p i mam ochotę ciągle na jakies owoce, jogurty i ciastka;p za czym nigdy nie przzepadałam;)
I mam pytanie do was. Czy przy drugiej wizycie tez są jakieś badania na samolocie? Bo ciała bym pojsc z mężem żeby zobaczył bobaska na usg:) Co tam u Was ? U mnie tak gorąco że nawet jak siedzę to cała się pocę.
U nas zawsze było u gin tak, że wpierw wywiadzik, potem badanko na samolocie a potem jak się już ubrałam to doktorka prosiła męża jeżeli byłam z nim:) On do czasu wołania przez ginkę siedział w poczekalni:) Badania na samolocie miałam co wizytę, ale nie mam pojęcia jak jest na NFZ.

Mam mojego ukochanego chomika:) jest cudowny:p

hej dziewczyny, ja wstałam dopiero o 13, bo męczył mnie potworny ból zatok, dobrze, że Malwinka spała wtedy kiedy mamusia i dała mi pospać :-) mamy dziś z mężem przygody, poszedł wyrzucić śmieci i jak wrócił to drzwi nie mógł otworzyć, musiałam walić w nie i rozwalać zamki młotkiem, a i tak skończyło się na wizycie ślusarza z łomem i drzwi/zamek do wymiany :D akurat dopadło nas to w najgorszym finansowo momencie, jeszcze nie dostaliśmy becikowego, szczepionka do kupienia, bo jutro mielismy szczepić a do tego nowe rachunki do zapłaty, w tym m-cu za gaz /płacimy raz na 3 m-ce/. no nic, poszedł kupić zamek, zobaczymy co z tego będzie, bo drzwi teraz drogie są z tego co patrzyliśmy w Internecie ;/
Justysia ja przez całą ciążę nie byłam badana na samolocie, tylko na pierwszej wizycie i przy porodzie :-) nie licząc badań takich jak cytologia posiew itd. a jak byłam na takich badaniach to mąż był zapraszany po do gabinetu:-) zawsze mozesz powiedzieć, że chcesz zawołać męża, ja tak zrobilam i nawet przed badaniem wszedł jak byłam u innej gin niż mój i siedział za parawanem.
vegas jaki w końcu chomiczek?
a mnie głowa dalej boli, chyba się połozę, chociaż dziwnie tak się siedzi samej w mieszkaniu bez drzwi :D

Vegas To pochwal się nim.
Elizka Zdrówka dla dzieciaczków. moje też chorują, a najmocniej Mareczek bo już piąty tydzień idzie kiedy on kaszle. Myślę że sporo udziału w tym ma nasza pogoda, raz upały a raz chłodniej. Dzieci się pocą i wystarczy że lekko wiatr powieje to już zaczyna się choroba.

U mnie rano tylko lekko popadało i po grzmiało i tyle. Do południa był chłodek lekki ale teraz znów jest upalnie.

a ja już po wizycie. dostałam skierowanie na USG i morfologie, mocz który ostatnio badałam w porządku tętno dziecka tez stanełam na wadze a tam tylko 700 gram w 4 tyg. kamień spadł mi z serca bo myślałam że ze 3 kilo to min bedzie.:):):)
vegas i jaki chomiczek w końcu imie już macie???
justysia ja chodze na nfz ale to zależy od lekarza ile razy bedzie badał na samolocie, bo mój to dziś stwierdził że nie bedzie mnie męczył...;-)

Witam:)
powiedzcie mi czemu motylek1135 usuneła konto?
nadrabialam ale nic nie doczytalam by cos sie stalo!

ps. mi wg kalendarza wyszlo ze powinna byc dziewczynka i jest dziewczynka :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry