reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dzień dobry:-)
ja jadę odebrać pesel, potem może dziś spotkamy się z rodzinką z hiszpanii:-)
co do zwierząt mamy świnkę morską i żółwia, a chcemy w przyszłości psa.
macie jakiś sposób na ciemieniuchę, bo nam się zaczyna tworzyć?
miłego dnia:-)
ja alanowi nakladalam oliwke na glowe przed kompaniem i za jakies 15 min zczesywalam grzebyczkiem takim co jest w kompletach ze szcotkla dla niemowlakow:) pozniej kompalam i sladu nie bylo
:)

reklama
Mazia to nie reklama żebym musiała to usuwać:-)
confunded Kup sobie taka mięciutka szczotkę dla dzieci i oliwka traktuj główkę co dziennie a potem masuj ta szczotka :-) Ja w ciagu tygodnia pozbyłam sie ciemieniuchy u młodego. I w sumie mozna tak działac profilaktycznie:-)
Vegas Śliczną masz córę i chomiczek niczego sobie:-p:-)

dzięki dziewczyny, szczoteczkę i grzebyk już mamy od dawna i używamy też czasem przy kąpaniu:-) a ciemieniuszka jest malutka jak opuszek mojego palca na główce :-) więc to raczej zapobiegawczo, żeby więcej nie było. i troszkę między brewkami też, właśnie nie wiem jak to z między brewek traktować, też oliwką?

confunded tak troszeczkę oliwki na palec i masuj szczoteczką:-) młody tez miał na brwiach w sumie tam miał najpierw potem mu zeszło z brwi i na główce miał troszke

dzięki dziewczyny, szczoteczkę i grzebyk już mamy od dawna i używamy też czasem przy kąpaniu:-) a ciemieniuszka jest malutka jak opuszek mojego palca na główce :-) więc to raczej zapobiegawczo, żeby więcej nie było. i troszkę między brewkami też, właśnie nie wiem jak to z między brewek traktować, też oliwką?
a tego kochana to nie wiem bo maly mial tylko na glowce.Ale pewnie posmarowac tez nie zaszkodzi:)

Cześć dziewczyny :-)
Strasznie jestem zmęczona, nie wysypiam się ostatnio...
Wczoraj byliśmy oglądać kotka :-D
Chciałam już zabrać jednego do domu no ale nie mogłam się zdecydować i nie były zaszczepione . Kociaki śliczne :-D Kocham małe zwierzątka ale już się nie mogę doczekać kiedy urośnie... To jest rasa Main Coon Jakoś tak :-D Są wielkie do 12 kg
A Szymek jak zobaczył boziu jak on ciągnął do tych kociaków... :-D
No a dziś to nie mam planów......
No nic lecę. Miłego dnia :-)

Daff a ona schodzi tą miękką szczoteczką czy grzebyczkiem??

ja mieciutka szczoteczka czesalam... taka wsytarczy w zupelnosci... to tzreba wyczesywac i wyczesywac ale bron boze drapac.. jak widze jak niektorzy doradzaja zdrapywanie to kurde az mnie trzęsie! sama bym jej zdarpala.. mozna dziecku ran narobic w ten sposob. jak ma odpasc to odpadnie.. dobrze natluscic trzeba i pozniej tak jak mowie u nas rano sie dalo tylko wyczesac. jak bylo mokre to nic nie odchodzilo z glowki. mozesz sprobowac sama parafina najpierw moze zadziala a jak nie to idz do lekarza na pewno przepisze jakas masc i pomoze:) Julce ciemieniucha zeszla po 3-4dniach ale za to plesniawki miala dlugo i stale nawracaly paskudy.

misia a nie bałabyś sie ze taki kot cos zrobi dziecku? Od razu zaznaczam jestem uprzedzona do kotów:-p a ta jego wielkosc mnie przeraziła:-):-p

reklama
misia ja tez kocham zwierzęta, ale kotów sie boje:-p ja np wole pieski:-) kot mnie raz wystraszył i od tamtego czasu jakos sie przekonać nie moge.

Do góry