reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a ja mam kota,od kad pamietam u mnie byly koty:) Alan go lubi:) ale kot o ile go ja nie zlapie nawet do niego nie podejdzie:) po porodzie tylko przydzedl,powachal go i od tamtej pory sie nie zbliza:)
ja jeszcze chyba nie slyszalam przypadku by ot krtzywde jakas wielka zrobil,za to slyszalam ze pies wlasniciela potrafil zagrysc. Wiadomo to sa zwierzeta,rozne moga byc przypadki. Ja mialam moze w sumie z 7 kotow i tylko jeden trafil sie taki grozniejszy,ze drapal i gryzl,a reszta potulne:)

Ostatnia edycja:
reklama
moi rodzice jak się wyprowadziłam kupili pudelka miniaturkę Amorek ma 4 lata i nie sądziłam że te psy są tak mądre nie gryzie maniakalnie biega i lubi tylko najlepsze wędlinkii kabanosy rozpieścili sobie psiaka

Czesc dziewczynki;) u mnie wszystko dobrze tylko teraz spędzam czas z przyjaciółmi wiecie koniec wakacji itp;) trzeba się jeszcze nacieszyc hehe;) widze ,ze ti temat Animlas rozkręcił się na dobre;) ja lubie kotki wczoraj u nas taki malutki biegł sobie po ulicy hehe;) sąsiadki chyba;)..ale wiecie co chcialabym miec małpe wdomu :-D:tak:super są;D

Dziewczynki wyslijcie mi namiary na nk na pw to was zaprosze.bo nie mam pojęcie jak macie na imię...dafus i fikusek juz mam...;-).jak będe miala czas to wejde ..;)

a teraz cmok cmok dla was mamusie i dla waszych bobaskow:-D ;*****

a ja mam kota,od kad pamietam u mnie byly koty:) Alan go lubi:) ale kot o ile go ja nie zlapie nawet do niego nie podejdzie:) po porodzie tylko przydzedl,powachal go i od tamtej pory sie nie zbliza:)
ja jeszcze chyba nie slyszalam przypadku by ot krtzywde jakas wielka zrobil,za to slyszalam ze pies wlasniciela potrafil zagrysc. Wiadomo to sa zwierzeta,rozne moga byc przypadki. Ja mialam moze w sumie z 7 kotow i tylko jeden trafil sie taki grozniejszy,ze drapal i gryzl,a reszta potulne:)

no kochana pies to pies tez niebezpieczny dlatego nie mam zwierzat ale ja slyszlaam o przypadku jak dziecko w wozku spaloi kkot wskoczyl by popatrzec... dzieck uskakal puls i dzaibnal je pazurem w szyje uszkodzajac aorte i dziecko zmarlo na wskutek wykrwawienia. oczywiscie nie kazdemu musi sieto przydarzyc.

Czesc dziewczynki;) u mnie wszystko dobrze tylko teraz spędzam czas z przyjaciółmi wiecie koniec wakacji itp;) trzeba się jeszcze nacieszyc hehe;) widze ,ze ti temat Animlas rozkręcił się na dobre;) ja lubie kotki wczoraj u nas taki malutki biegł sobie po ulicy hehe;) sąsiadki chyba;)..ale wiecie co chcialabym miec małpe wdomu :-D:tak:super są;D

Dziewczynki wyslijcie mi namiary na nk na pw to was zaprosze.bo nie mam pojęcie jak macie na imię...dafus i fikusek juz mam...;-).jak będe miala czas to wejde ..;)

a teraz cmok cmok dla was mamusie i dla waszych bobaskow:-D ;*****

Andzia a jak ty sie nazywasz? bo ja cie na nk nie mam? mnie zaprosila tylko patrycja....
no chyba ze o czyms nie wiem.

Ostatnia edycja:
Daff widzę, ze nie jestem odosobniona:-) ale to samo fani kotów mogą powiedzieć o psach które ja akurat ubóstwiam:-)
clio ja w życiu nie powiedziałabym ze pudle są mądre sąsiadka miała ale to był wybitnie glupi pies... i pewnie dla tego wyrobiłam sobie o pudlach zdanie " głupie psy" co pewnie uraza madre pudle

Daff widzę, ze nie jestem odosobniona:-) ale to samo fani kotów mogą powiedzieć o psach które ja akurat ubóstwiam:-)
clio ja w życiu nie powiedziałabym ze pudle są mądre sąsiadka miała ale to był wybitnie glupi pies... i pewnie dla tego wyrobiłam sobie o pudlach zdanie " głupie psy" co pewnie uraza madre pudle

dokladnie dlatego napisalam ze pies to pies... niby najwiekszy pupil a potrafi mu odbic.. dlatego ja mimo ze kocham psy to jednak nie posiadam ich a tylko dlatego zeostatanio majac psa kilka lat temu byl dla mnie wszystkim i co? mial 4 miesiace jak zachorowal i zdechł.. wiec powiedzialam zwierzakom NIE! nie chce patrzec na to i tez cierpiec bo latwo sie przywiazuje. a mojemu dziecko moge kupic cos takiego :p
https://ssl.allegro.pl/item1089319396_interaktywny_chomik_go_go_hamster_zwierzatka_pets.html

Daff e taki zwierzak to nie dla mnie:-p ja małemu kupie pas jak bedzie wiekszy:-):-p ja uwielbiam zwierzeta tez sie bardzo do nich przywiązuje niestety no ale co zrobic

Daff e taki zwierzak to nie dla mnie:-p ja małemu kupie pas jak bedzie wiekszy:-):-p ja uwielbiam zwierzeta tez sie bardzo do nich przywiązuje niestety no ale co zrobic

NO WLASNIE SZKODA ZE ONE TAK SZYBKO ODCHODZA MIMO WSZYSTKO.. AJ AK BYM MIALA MIEC Z 15 LAT CZY WIECEJ I BY MI ZDECH TO JUZ W OGOLE ZALOBA W DOMU!
sorki za caps lock... wcisnal mi sie niechcacy.

daff ja miałam żałobe po psie który mi tragicznie zginą... wariatka z niej by la jakich mało ale tak wiernego psa ze swiecą szukac:-( tez miałam żałobe po niej:/ masakra dosłownie a miałam ja 5 lat

reklama
hej dziewczeta ja tak na szybko teraz bo musze zerknac w sowaczku ktory to tydzien bo ppiery na macierzynskie musze zlozyc i o kase znowu...urwanie glowy z tymi papierami!!
pozdrawiam goraco was pozniej wpadne to wam napisze co sie u mnie w rodzinie wczoraj smiesznego zdarzylo pa

Do góry