reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

confounded wiesz co ja nie mialam nigdy takich problemow ... niewiem co poradzic ... widac mozna by rzec swiezo po porodzie jestes wiesz mi kazali czekac do sexu 6 tyg i ja tyle czekalam i wszystko bylo ok czulam sie jak dziewica :p:p:p ale wiesz co moze za malo rozluzniona jestes ? albo nie jestes na tyle zwilzona ? i dosc sucho wchodzii i strasznie sie ociera ? moze jakas dluzsza gra wstepna ? albo jakies zabawy oralne ?

reklama
UMI Ja ci zaraz dam policję :-)
dzieci moje teraz mają tak jak mama. Jedzenie na godziny i nawet policzone ile kalorii dziennie powinny jeść żeby normalnie przybierać na wadze (w sumie to o Justynke chodzi). Więc nie mam sobie nic do zarzucenia.
SYLCIA NO z tym plasterkiem nie pomyślałam.
CONFOUNDET Czasami podświadomość tak działa że czujesz ból. A może tak jak Misia napisała to za wcześnie jeszcze

Mały zasnął:)

Kiniorek- teraz blisko centrum w pobliżu AWF. Kiedys na Giszowcu mieszkałam.

Confounded- też tak miałam, kilka numerków i minie:p
A jak narazie może jakiś lubrykant kup. Tylko taki zwykły. Bo te z durexa rozgrzewające ,mogą cie tylko zdekoncentrować,w sumie niedawno rodziłaś-dajcie sobie czas, próbujcie dłuższą grę wstępną.

Ostatnia edycja:
Jupi! Trzeci ząbek Martynce się przebił:D Na dole znowu:D Muszę potem zmienic w suwaku, ale teraz mi Mała nie da:p

Vegas Gratulacje!!!
Confunded co do stosunku ja nie rodziłam SN a teraz tez jakos na samym poczatku mnie boli i pod koniec ale im wiecej czasu upływa to jest lepiej a ja po porodzie ponad rok jestem:-p

Vegas- gratulacje. My czekamy na dwójki na dole-aż sie zastanawiam czy je ma wogole. Wygląda jakby mu 3 miały wyjść. Wogole dziąsła popuchnięte-widac ząbki w dziąsle-a 2 jakby nie widzę.Jakby mu wyszła choc jedna 2 bym sie uspokoiła.

Ja też ponad rok po porodzie i jakos mi nie idzie z tym sexem:p ciągle jakis dyskomfort mam. Mam nadzieje,ze mi to przejdzie. Rodziłam SN i byłam troszke popękana wewnętrznie-boje sie,ze mam jakies zrosty lub cos. Musze isc do gina.

reklama
Do góry