reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej,
Na temat Andzi już myślę, że można wszelkie wypowiedzi zakończyć ;)

No ja chyba swoją tożsamość potwierdziłam Vegas i Misi :)

Ja od wczoraj wysprzątałam całe mieszkanie! Wszystko praktycznie, oprócz okien, bo się boję, bo mieszkam na 2 piętrze.

Już mamy wybrany tort weselny :) ale kwiatuszki będą w dwóch odcieniach czerwieni.

Do tego moja mama na jutro od rana pichci. Przyjeżdżają przyszli teściowie i trzeba się wykazać. A ja muszę zrobić tylko sałatkę z gyrosa :) <mniam>

Hej,
Na temat Andzi już myślę, że można wszelkie wypowiedzi zakończyć ;)

No ja chyba swoją tożsamość potwierdziłam Vegas i Misi :)

Ja od wczoraj wysprzątałam całe mieszkanie! Wszystko praktycznie, oprócz okien, bo się boję, bo mieszkam na 2 piętrze.

Już mamy wybrany tort weselny :) ale kwiatuszki będą w dwóch odcieniach czerwieni.

Do tego moja mama na jutro od rana pichci. Przyjeżdżają przyszli teściowie i trzeba się wykazać. A ja muszę zrobić tylko sałatkę z gyrosa :) <mniam>

super torcik:)
ja zaraz postaram sie uspic malego i pojde malowac wloski:) no i po obiadku i jak mally wstanie zjemy obiadek i na festyn:)
Paulus baw sie dobvrze:)

Witam mamuśki:-):-)

Nie było mnie trochę ale miałam tyle spraw na głowie...:tak: Kompletowanie wyprawki na pełnych obrotach.. zamówiłam łóżeczko- nie te safari, a inne: białe.. śliczne!

Pochwalę się nim jak już będzie stać, a to nie prędko bo czas oczekiwania na nie to ok 3 tygodnie:wściekła/y:.

Co do nk, kilka dziewczyn napisało mi już że mam podać nazwe i ogólnie dodać Was do znajomych:rofl2: ale nie mam konta na nk:zawstydzona/y: nigdy nie założyłam.. Mam za to na facebooku jakby ktoś chciał to zapraszam:Zaloguj się | Facebook :-p

Kupiłam też pościel, pięęękna! z Kubusiem Puchatkiem:tak: tak jak przewijak:rofl2: mam jakąś obsesje na Disneyowskie rzeczy ostatnio...:-)

A co do ciacha.. to u mnie dzisiaj chyba tylko babka..którą upiecze babcia:happy:
Ja czuję się jak słoń i tak mnie Oliś uciska gdzieś w środku, że czasem nawet siedzieć nie moge;-). A kręgosłup to łoh.. szkoda słów.:-(

Moja mama idzie już do szpitala we wtorek rano:-) ciekawe kiedy jej zrobią tą cesarke.. teraz wszyscy w domu odliczają dni:rofl2:

Hej laski:-)
No tyle piszecie ze nie zdołałam wszystkiego nadgonic, a tylko jeden dzien mnie nie bylo czy tam dwa:-)
Dzieciaczki juz troszkę lepiej sie czuja, Mikuś to lekko złapał ten katarek a wiec jest dobrze:-)
Co do roczników to ja jestem '88 a mąż '84.
YYyyy.... wiecej nie pamietam co miałam napisac.... hmmm
Aaaa no ja dzis bede robić naleśniki z nadzieniem malinowym <mniam> :-D
No a tak to widze ze u was wsio oki:-)
Wstawiam fotkę z moim Skarbem najmłodszym:-) bo chyba nie wstawiałam... :dry: :-D
Buźki:***

edit: a i jak któras chce to mam profil na nk, to podajcie linki na prv to pozapraszam was:-)

Załączniki

• mama uspi&#322;a synusia.JPG
    mama uspi&#322;a synusia.JPG
    79,1 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
JUPI nadrobiłam :-)
ixidixi a ja sie o ciebie już martwiłam :zawstydzona/y: ale widzę ze działasz już cie na Facebook zaprosiłam :-p
artystka ciebie to przez kolano normalnie :-p ktoś pisał ze gdzieś wyjechałaś a ja sie zastanawiałam czemu cie nie ma :tak: Michaś ma już 5 miesiecy ale zleciało a zdjęcie ma super :rofl2:
ja mam dzisiaj sesje w plenerze w końcu :sorry2: rano malowałam panne młodą i jej świtę :-D mąż zrobił obiadek (tzn odgrzał) :-p

Dziewczyny co wy na spotkanie w Katowicach lub Parku w Chorzowie z dzieciakami i brzuszkami ? ja mam jeszcze 2/3 tygodnie a potem może być rożnie a teraz jeszcze pogoda jest przyzwoita :-D

reklama
Witam mamuśki:-):-)

Nie było mnie trochę ale miałam tyle spraw na głowie...:tak: Kompletowanie wyprawki na pełnych obrotach.. zamówiłam łóżeczko- nie te safari, a inne: białe.. śliczne!

Pochwalę się nim jak już będzie stać, a to nie prędko bo czas oczekiwania na nie to ok 3 tygodnie:wściekła/y:.

Co do nk, kilka dziewczyn napisało mi już że mam podać nazwe i ogólnie dodać Was do znajomych:rofl2: ale nie mam konta na nk:zawstydzona/y: nigdy nie założyłam.. Mam za to na facebooku jakby ktoś chciał to zapraszam:Zaloguj się | Facebook :-p

Kupiłam też pościel, pięęękna! z Kubusiem Puchatkiem:tak: tak jak przewijak:rofl2: mam jakąś obsesje na Disneyowskie rzeczy ostatnio...:-)

A co do ciacha.. to u mnie dzisiaj chyba tylko babka..którą upiecze babcia:happy:
Ja czuję się jak słoń i tak mnie Oliś uciska gdzieś w środku, że czasem nawet siedzieć nie moge;-). A kręgosłup to łoh.. szkoda słów.:-(

Moja mama idzie już do szpitala we wtorek rano:-) ciekawe kiedy jej zrobią tą cesarke.. teraz wszyscy w domu odliczają dni:rofl2:

Też mam fazy na Kubusia Puchatka ;-) i facebook'a też ;-) Profil

Elizka słodki Mikuś :-)

Ostatnia edycja:
Do góry