reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej laski:-)
No tyle piszecie ze nie zdołałam wszystkiego nadgonic, a tylko jeden dzien mnie nie bylo czy tam dwa:-)
Dzieciaczki juz troszkę lepiej sie czuja, Mikuś to lekko złapał ten katarek a wiec jest dobrze:-)
Co do roczników to ja jestem '88 a mąż '84.
YYyyy.... wiecej nie pamietam co miałam napisac.... hmmm
Aaaa no ja dzis bede robić naleśniki z nadzieniem malinowym <mniam> :-D
No a tak to widze ze u was wsio oki:-)
Wstawiam fotkę z moim Skarbem najmłodszym:-) bo chyba nie wstawiałam... :dry: :-D
Buźki:***

edit: a i jak któras chce to mam profil na nk, to podajcie linki na prv to pozapraszam was:-)
sliczny est Twoj robaczek. co do rocznikow to widze ze u nas tak smao.. ja 88 a mza 84:)

Pauluś jasne, ze napaliłam;-) fajne Ci rozrywki facet zapewnia tak swoja droga:D
kiniorek ja rysować lubię, ale nie ma w necie moich prac :-) zdjęcia podejrzę w wolnej chwili
Elizka słodziak z niego:-)
ixi disneya rzeczy dla dzieci są przesłodkie:-)

ja chyba jakaś dziwna jestem, bo nie mam profilu na nk i fb :-p

Kinorek ja nie ma zdolności do niczego :-p ale interesuję się koszykówką trenowałam przez całe gimnazjum i pierwszą klase LO ;-) Tort super szczególnie te ptaszki mi się podobały;-)
Elizka naleśniki za mną chodzą od dawna :zawstydzona/y::-)

Fikusek Moje dzieci wstały równo o 8.00. A ja na nogach to już od 6.30 jestem i jestem wyspana, co innego kiedy wstaję po 7, wtedy to jest tragedia dla mnie.
Vegas To ty w trakcie sprzątania na necie siedzisz? :-D Ja to wszystko na raz i dopiero skończyłam robotę.
Misia92 Ja dzisiaj będę tiramisu robić. Już od kilku tygodni się przymierzam do tego ciasta.
Kolia Mój S to zjadłby każde ciasto, nawet jeśli wyszedłby zakalec, wszystko jedno aby słodkie :-p
Pauluiś Udanej zabawy
Kiniorek Tort wygląda smakowicie. Super te Twoje zdjęcia. bardzo mi się podobają.Ja rysuję, amatorsko. Mam parę swoich rysunków.
P1180522.jpg

UTF-8BWmRqxJljaWUxMTEyLW1pbmkuanBn.jpg

UTF-8BWmRqxJljaWUxMDgyLTAwMi1taW5pL.jpg

dzikuska.jpg

Ixi A co będzie miała Twoja mama? Bo przegapiłam.
Elizka Śliczne zdjątko.

Ja jak pisałam wcześniej niedawno skończyłam sprzątanie. Jeszcze łazienka mi została ale to dopiero po kąpieli bo wtedy zawsze robi się straszny sajgon.

.

Ostatnia edycja:
reklama
kolia ja też koszykówkę trenowałam :-)
ewi jestem zachwycona rysunkami, to NIE jest amatorstwo ;-) pełen profesjonalizm.
kiniorek podobają mi się zdjęcia :-)

Do góry