reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kiniorek moze najpierw coś mniejszego a potem dokupić zawsze można :) to ja sobie u ciebie coś zamówię na zimę żeby mieć :D
Vegas ja to się przyznać muszę że mało grillowaliśmy nie wiem czy to ciąża i smaki czy coś innego ale smaka mi dzisiaj narobiłaś :)
fikuseka co to za zupka była?
Cherie witaj :)

a co dzisiaj wieczorkiem robicie??

Firanka a teraz jest lepiej? co tam?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
my teraz netujemy, ale niedługo bo mąż ma na rano i o 5.25 wstajemy;p mężuś wyjątkowo jutro pracuje.

Clio spoko spoko ;) jak coś rzeczywiście kupię to powstawiam w tedy foty na nk i zrobię wtedy folder sobie :)
Ale chyba kupię ten zestawik żeby zacząć od czegoś. Szkoda że nie mogę tego sobie zażyczyć na prezent ślubny ;D

Tak liczyłam to z jednego zestawu wyjdzie jakieś 30 kolczyków, jak sprzedam to w tedy sobie dokupię inne koraliki i hurtownika alb na qnszt.pl ;]

Takie plany a pewnie nie nazbieram na to :(

a to parę fotek moich z córeczką:)

Zobacz załącznik 276370Zobacz załącznik 276378Zobacz załącznik 276377Zobacz załącznik 276376Zobacz załącznik 276375Zobacz załącznik 276374Zobacz załącznik 276373Zobacz załącznik 276372Zobacz załącznik 276371Zobacz załącznik 276379

Firanko
co się stało?:(
pencil.png

to nawet mężowi nie mówię :p a sobie smaka narobiłam :D zrobię w tym tygodniu i to na pewno nic nie powiedziałaś bo delektowałaś się smakiem :)
Vegas a niedziele pracujące są okropne :(

on baluje dziś a ja sobie odbije jak bedzie panieńskie...:-)
ja włąsnie wcinam sałatke bo moja mama zrobiła;-)
pośpiewałabym sobie teraz ale tata w sąsiednim pokoju ogląda piratów z karaibów to by mnie chyba zamordował..
clio moje plany są takie że mianowicie siedze sobie teraz z wami jednocześnie oglądając tak to leciało na you tube a później zmykam do łóżeczka..:-) a jak chcesz to zapraszam na ciasto ...

vegas cudne fotki...;-)

reklama
Do góry