reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi no to mam nadzieje, że mu przejdzie:-)
Elizka no właśnie z tym zasiłkiem jest jakaś porażka, my mamy dostać ok 50zl/m-c i przeciez dla naprawdę potrzebującej rodziny to bardzo malo, nawet na pampersy nie starczy... a dochód udokumentowany z urzędu skarbowego mamy jako 0zł, mam nadzieję, ze nikt nie będzie się czepiał :D bo niestety na uczelni aby dostac socjalne któreś z nas musiałoby pracować, inaczej wliczają nam rodziców i średnia na osobę jest troszkę za duża ;/
Sylcia no to męczyłas męczyłaś i wymęczyłaś i jest Nadia:-) my odstawiliśmy zabezpieczenia i po miesiącu bylam w ciąży:-)

reklama
Co do rodzinnego ja w czwartek bede składac papiery bo im za duzo przepusciłam niestety z mojej winy u nas jest to 68 zł i akurat na 2 paczki pampersów wystarczy a zawsze to cos

no my sie staralismy 3-4 miesiace :p w sumie nie dlugo ale jakos tak bylam nastawiona ze stosunek i juz bedzie ciaza :)
no staralismy sie staralismy :) nie byla to niespodziewana ciaza :) ale i tak sie zdziwilam bo co robilam test to jedna kreska a tu nagel dwie :))

sylcia a ja sie zdziwiłam jak 3 testy jedna kreska a gin stwierdził ciaża:-p ale wtedy myslałam ze ginekolog ślepy poszłam do drugiego i tez ciąża:-p Nawet nie mam tesu pamiątkowego a chciałabym
pauluś89;-)

confunded:-p widzisz teraz ci na paczkę pampersów wystarczy:-)
sylcia Ja robiłam album taki dla nas i tam wkleiłam tą obrączke co kacper miał po urodzeniu na rece:-p i jeszcze by mi sie test przydał bo jest tam kilka zdjec USG i testu mi brakuje:/

reklama
confunded:-p widzisz teraz ci na paczkę pampersów wystarczy:-)
sylcia Ja robiłam album taki dla nas i tam wkleiłam tą obrączke co kacper miał po urodzeniu na rece:-p i jeszcze by mi sie test przydał bo jest tam kilka zdjec USG i testu mi brakuje:/

ja mam w pudeleczku te obraczki z lapek i moje i klamerke i pepuszek wysuszony i karteczke ze szpitala i zdjecia z usg tez mam ale tego testu to tez mi brakuje :(

Do góry