reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

sukubus myślałam kiedyś tak jak ty z tym że najważniejsza byłam "ja", to mnie dziecko zniszczyłoby życie. Nie poszłabym na studia... Było na poczatku ciezko, ale miałam wsparcie ty tez je masz w chłopaku:-) ja z ciazą oswoiłam sie w 4 miesiacu do tego czasu marzyłam wrecz zeby sie obudzic, żeby cos sie stało, żebym sie nigdy nie obudziła.... Teraz jak przechodze obok łózeczka Kacpra i patrze jak spi widzę co w życiu jest najważniejsze. Za pieniadze kupisz sobie magistra ale nigdy nie kupisz miłosci małego człowieka a to najwiekszy skarb

Ostatnia edycja:
reklama
eee idę do męża. Śpi zamiast się mną zajmowac a ja mu ubrania wyprasowałam, no to Ci mąż hehehe;D

sukubus myślałam kiedyś tak jak ty z tym że najważniejsza byłam Ja, to mnie dziecko zniszczyłoby życie. Nie poszłabym na studia... Było na poczatku ciezko, ale miałam wsparcie ty tez je masz w chłopaku:-) ja z ciazą oswoiłam sie w 4 miesiacu do tego czasu marzyłam wrecz zeby sie obudzic, żeby cos sie stało, żebym sie nigdy nie obudziła.... Teraz jak przechodze obok łózeczka Kacpra i patrze jak spi widzę co w życiu jest najważniejsze. Za pieniadze kupisz sobie magistra ale nigdy nie kupisz miłosci małego człowieka a to najwiekszy skarb

Może Twój post da jej do myślenia trochę ;-)

Ixi jak mama?

Witam dziewczynki!

Dzisiaj robilam pre test i negatywny po godzinie wyszla druga ledwo widoczna kreska:/ jakas masakra....Chcialam pojechac do gina to wisiala kartka ze wraca po niedzieli jak nie dostane do tego czasu @ to pojade :(

sukubus masz rację, nie dorosłaś do bycia matką...
lepiej oddaj swoje dziecko do adopcji, będzie miało lepsze życie niż to przy matce, która go nie chce.

ja sama studiuję i jakoś godzę obowiązki związane z byciem żoną, matką i panią domu z nauką. wszystko jest możliwe, wystarczy tylko chcieć.

reklama
fikusek. to super że na rtg nic nie wyszło...
misia gratki... od czegoś trzeba zacząć.;-) teraz to juz poleci
elizka u mnie też pada ale nie tak żeby od razu lało.
ewciam caly czas trzymam kciuki żeby to jednak była ciąża...
a ja dziś miałam niezapowiedzianych gości. przyjechały do mnie dwie kumpele z którymi sie z rok nie widziałam bo nasze drogi sie rozeszły jak każda poszła do innej szkoły...;-)
a teraz miałam oglądać po raz setny moj najukochańszy film uprowadzenie agaty ale przez tą pogode i popsuty zasilacz dwójka mi wściekle śnieży..... mam ten film na kompie ale na wiekszym ekranie to co innego...;-)

Do góry