reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Co do drzemek to Malutka ma w zasadzie stałe pory spania. Zaczynamy wcześnie dzień bo na ogół 6-7, i pierwszą drzemkę robi w okolicach godziny 8. Kolejna 11-12, później 15-16 no a potem to idzie spac przed nocką o tej co jest padnięta. Na ogół jest to ok 19. Są wyjątki jak np dzisiaj, ale rzadko śpi 2h w ciągu drzemki=) Na ogół śpi godzinkę, czaasem 1.5. A czasem i 35min=D

Czy na oponkę jest dobre hulahop??

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :)

Ja dzisiaj byłam na zakupach z mamą i kupiła mi 3 bluzki ciążowe :) i przy okazji pozbyłam się 7 z 12 par spodni... ciekawe na jak długo mi wystarczą te 5 par...

A jutro do szkoły, a tak mi się nie chce :( nie wiem jak ja jutro pozałatwiam wszystko...

Vegas hulahop na talie w ogóle jest dobry ;-)

Ja sobie pwoinnam zrobić porzadęk z paznokcami bo odkładam od paru dni ale gdyby mi sie chciało tak jak się nie chcę to bym góry przenosiła ;-p

Kolia mam to samo=D ale jutro już nie mam Zosi do opieki to o ile skleroza mnie nie złapie to się zajmę pazurkami w dłoniach i stopach =D

za tydzień Martynka kończy 9 miesięcy =)

dziwne, że wczoraj przyjęłam zaproszenie na wątek zamkn. a w swoim prof. w ogóle nie widzę avatarka z grupy, w dodatku jest napisane, że do żadnej nie należę. Jedno wielki 0 jest napisane.Hmm

Ostatnia edycja:
Witam Dziewczyny!
Zrobilam test wyszedl negatywny a miesiaczki ani widu ani slychu,zaczyna mnie to powoli wkurzac...Raczej nie jestem w ciazy bo nie wieze zeby sie tak to odwlekalo....Poczekam jeszcze z pare dni i zobaczymy...Ehhh i starania trzeba bedzie odlozyc na pazdziernik bo wtedy wraca moj maz z pracy :( i nie wiadomo czy trafia nam sie dni plodne :( Jakis koszmar :(

Witam Dziewczyny!
Zrobilam test wyszedl negatywny a miesiaczki ani widu ani slychu,zaczyna mnie to powoli wkurzac...Raczej nie jestem w ciazy bo nie wieze zeby sie tak to odwlekalo....Poczekam jeszcze z pare dni i zobaczymy...Ehhh i starania trzeba bedzie odlozyc na pazdziernik bo wtedy wraca moj maz z pracy :( i nie wiadomo czy trafia nam sie dni plodne :( Jakis koszmar :(
radzę z rańca skoczyc na betę. Rozwieje to wszelkie wątpliwości bo ten test jest wiarygodny w 100% =)

reklama
Do góry