Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
jesteś pewna, że ten @ miał już byc?No tak tylko z eja tak z ranca to nie bede miala jak pojechac bo mieszkam 15 km od miasta....Wszystko pod gorke
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jesteś pewna, że ten @ miał już byc?No tak tylko z eja tak z ranca to nie bede miala jak pojechac bo mieszkam 15 km od miasta....Wszystko pod gorke
![]()
dla mnie, w takim razie, jest to strasznie dziwne. Ginka mi mówiła nieraz, że do 5 dni okres ma prawo się spóźnic ot tak, bez większej przyczyny, ale żeby o prawie miesiąc się spóźniał a @ nadal brak..... Nie masz możliwości wyskoczyc na betę jak najwcześniej? Do której są lab czynne te o których wiesz?Oczywiscie 3-8 sierpnia![]()
dla mnie, w takim razie, jest to strasznie dziwne. Ginka mi mówiła nieraz, że do 5 dni okres ma prawo się spóźnic ot tak, bez większej przyczyny, ale żeby o prawie miesiąc się spóźniał a @ nadal brak..... Nie masz możliwości wyskoczyc na betę jak najwcześniej? Do której są lab czynne te o których wiesz?
Są też testy na allegro z czułością 10. Ja taki zrobiłam sobie 2 dni przed spodziewaną @ i wyszły II kreski. To zaraz po becie najlepszy teścik.
Kurcze, Ewcia, trudna sprawa. Jak chcesz to kup zestaw tych testów o czułości 10. Skoro się staracie to się przydadzą. No a przy okazji zrób test jak tylko do Ciebie dojdą. Jak wyjdzie neg. to wątpię w ciążę.