reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Oczywiscie 3-8 sierpnia :(
dla mnie, w takim razie, jest to strasznie dziwne. Ginka mi mówiła nieraz, że do 5 dni okres ma prawo się spóźnic ot tak, bez większej przyczyny, ale żeby o prawie miesiąc się spóźniał a @ nadal brak..... Nie masz możliwości wyskoczyc na betę jak najwcześniej? Do której są lab czynne te o których wiesz?

Są też testy na allegro z czułością 10. Ja taki zrobiłam sobie 2 dni przed spodziewaną @ i wyszły II kreski. To zaraz po becie najlepszy teścik.

Ostatnia edycja:
dla mnie, w takim razie, jest to strasznie dziwne. Ginka mi mówiła nieraz, że do 5 dni okres ma prawo się spóźnic ot tak, bez większej przyczyny, ale żeby o prawie miesiąc się spóźniał a @ nadal brak..... Nie masz możliwości wyskoczyc na betę jak najwcześniej? Do której są lab czynne te o których wiesz?

Są też testy na allegro z czułością 10. Ja taki zrobiłam sobie 2 dni przed spodziewaną @ i wyszły II kreski. To zaraz po becie najlepszy teścik.

Dopiero pod koniec tygodnia bede miala mozliwosc wyjazdu do Zamoscia...

Kurcze, Ewcia, trudna sprawa. Jak chcesz to kup zestaw tych testów o czułości 10. Skoro się staracie to się przydadzą. No a przy okazji zrób test jak tylko do Ciebie dojdą. Jak wyjdzie neg. to wątpię w ciążę.

Kurcze, Ewcia, trudna sprawa. Jak chcesz to kup zestaw tych testów o czułości 10. Skoro się staracie to się przydadzą. No a przy okazji zrób test jak tylko do Ciebie dojdą. Jak wyjdzie neg. to wątpię w ciążę.

;) Dzieki no jak ciazy nie bedzie to trudno ale bardzo bym juz chciala :)Ide juz spac:) Dobranoc! :)

reklama
Witam i ja sie :-)
I z rańca pragne przypomniec dziewczyny o wypowiedzenie sie w grupie na wątku użytkownicy! :dry:

No a pozatym ja dzis juz nie w lóżku, bo hania z danielem mnie zwlekli,a mikołaj spi jeszcze sobie na łóżku;] ale szczerze to pogoda straszna, wieje i wogóle... no brak słów....
nigdzie sie ruszyc nie mozna nawet:/// a do sąsiadki mialam isc heh.

Ostatnia edycja:
Do góry