reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

:))) ja to sobie sama farbowalam od zawsze:-D

ixi nie za wczesnie co ty:-) jeszcze moze mu sie zmienic kilka razy :-D i byc glowa w góre;-)

fikusek fajnie wygladalas w tych niby rudych czy niewia=em jaki to kolor:)

Ostatnia edycja:
reklama
a od jakiej wagi zaczynalas:)

No i o to chodzi;)))

Co do włosów to ja mam tak jak Vegas, z krótkimi to sie meczylam:/ i wogóle zle wygladalam, a teraz mam dluzsze i albo susze szczotka albo wcale nie susze i mam takie krecone:-) no i wogle w grudniu jeszcze rok temu mialam blond pasemka:-D która wersja lepsza?

a mi sie podoba 3 wersja Elizy.

ja zaczynalam od 80 kg:( ale ja mam grube kosci i nie bylow po mnie widac ze waze az tyle:) a to moje metamorfozy:D

Zobacz załącznik 280272Zobacz załącznik 280271Zobacz załącznik 280278

Fikusku 2 i 3 sa jak najbardziej swietne:)

Aloooha:-D

No i już po wizycie..
wszystko ok..
Mały waży 1400g mierzy 43 cm i wg USG termin mam na 3.11 a wg OM na 21.11
Oliś jest już ułożony główką do dołu.. to nie za wcześnie???

nie za wczesnie:) moja julia juz od 26 tyg ciazy byla główką do dołu i tak zostało do samego końca:)
co do terminu USG to jest on mało wiarygodny już etraz tak mi lekarz tłumaczyl. ze najpewniejsze ejst to pierwsze USG bo pozniej to rozne tempo wzrostu maja maluszki a Twoja dzidzia ładnie wazy:)

Laski a wyobrazacie sobie w czymś takim iść do ślubu????
dla mnie :szok:

Zobacz załącznik 280187
o boze skat Ty to wzielas???????!!!!!!!

hej Mamusie :sorry2:
tak wiem miałam sie nie pokazywać bez Alexa ale jak widać jeszcze nie czas :rofl2:
widzę ze skrobiecie i skrobiecie hehe :laugh2:
ale te panny młode to jakiś EXTREME :-p:baffled:
dzisiaj taka pogoda że nic sie nie chce wieje i jest paskudnie :-(
Ty mi sie tu melduj czy sie cos dzieje czy nie!:D:D:D

ja zaczynalam od 80 kg:( ale ja mam grube kosci i nie bylow po mnie widac ze waze az tyle:) a to moje metamorfozy:D

Zobacz załącznik 280272Zobacz załącznik 280271Zobacz załącznik 280278
mi sie najbardziej widzi wersja nr, czarne wlosy postarzaja...

Aloooha:-D

No i już po wizycie..
wszystko ok..
Mały waży 1400g mierzy 43 cm i wg USG termin mam na 3.11 a wg OM na 21.11
Oliś jest już ułożony główką do dołu.. to nie za wcześnie???
super ze jest wszystko w porzadku!!!!

witajcie....u nas nic ciekawego...:/

a to moje metamorfozy=D

Zobacz załącznik 280281Zobacz załącznik 280283Zobacz załącznik 280284Zobacz załącznik 280285Zobacz załącznik 280286Zobacz załącznik 280289Zobacz załącznik 280297Zobacz załącznik 280294Zobacz załącznik 280299

Ixidixi moja Martynka prawie całą ciążę była główką w dół, po prostu jej było tak najwygodniej=D Pięknie Twój Maluch waży i mierzy. Aż się zdziwiłam, że Ci miarę podał lekarz, jak Martynka nie mieściła się na ekranie monitora to od tego czasu miar mi lekarka nie podawała już.

Fikusek mi się najbardziej podobasz na 1 i 2 fotce. Jakoś mi te czarne nie pasują do Ciebie.

Wiem, że najpoważniej wyglądałam w króciutkich, np 1 fotka czy 2 nawet, ale ja nie lubię już krótkich=]

Ostatnia edycja:
o rany:] a to moje:
img046.jpg DSC02129.jpgDSC_0250.jpgLloret 2009 014.jpg i obecne img055.jpgslub6.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Ixidixi Ty na modelkę idź=D we wszystkim Ci pięknie. Najlepiej długie jasne blond włoski =) ale to ciężki wybór był.

Do góry