reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
fikusek u mnie wieje jak nie wiem :( coś bym zrobiła ale mój B jest ze mną cały dzień i ciągle każe mi leżeć, podam ci itp ... ale troskliwy widze ze sie denerwuje bardzo porodem
ale z innej beczki dzisiaj moja babcia kupiła Alexowi piękny kocyk cieplutki milutki i duuży ale jest śliczny :D

no u mnie tez wiej niezle ,ale ubralam malego prawie jak na zime:D raczki caly czas cieple mial:) no ale pod kocem byl:D
Oj ja jak bylam w ciazy to tez tak mi sie te wszystkie rzczy dla malego podobaly ze nie moglam sie doczekac kiedy go w to ubiore albo tym przyryje:D

Witam wszystkie mamy :-)
U mnie dzisiaj max 13 stopni za oknem było :-/ Tragedia... Dobrze, że koleżanka podrzuciła mi trochę cieplejszych ciuchów dla dziecko, bo by mi zamarzło w drodze do domu ;-) Muszę się w końcu zabrać za pakowanie torby, bo stanie na tym, że będę się pakować w ostatniej chwili i wezmę tonę rzeczy z czego prawie wszystko będzie niepotrzebne ;-);-)

Clio jak tam po fałszywych alarmach ;-)?
confounded nie słuchaj się męża - zostań

lolak ja ci powiem że to już bliziutko plecki tak bolą że hoho :( to już bliziutko wiem o tym i się troszkę denerwujęale jestem za to spokojna o szpital persolensuper
a ciuszki mam przygotowane bo ja np lubie ciepełko i mam nadzieję ze dobrze przygotowałam wyprawkę na jesień i zimę :D

No troszke tu odzylo wieczorkiem ale i tak marni postów do czytania;] heh
U mnie wszyscy spią juz. Musze Mikiego na łóżeczko przeniesc no i czekam na hausa.:) ja jak wczesnie zasne to pozniej godzina 5 i jak karmie malego to ciezko mi zasnąc...:dry: takze teraz normą jest ze chodze spac kolo 23-24. ;-) a kiedys godzina 21 i juz spalam:D hehe

Dziewczyny co do pleców i puchniecia.... heh plecki to normalka i jeszcze po porodzie beda bolec. ale cieszcie sie ze teraz jest chlodno bo w te upaly to ja strasznie w ciazy wygladalam.... caaala opuchnieta i dosklownie brak slów.... porazka.... :dry:

ja lubię późno chodzic spac. Ew. pobudki do Małej w nocy mi nie przeszkadzają, ale zaczynanie dnia od 6 czy czaasem 7 to dla mnie noc=D Ta godzina 7 rzadko się zdarza, na ogół Mała ciut po 6 już czikita na buzi i budzi gaworzeniem czy piskami=)

reklama
Witam sie wiecvzornie:) poszlam do mamy zeby nie siedziec w domku i jakos czas zlecial. przyjechal brat z synkiem i Julak z nim rozrabiala po czym dostala nerwa i poszla spac. obecnie po kapieli jest i ani widu snu! łozeczko az sie trzesie a ona biega i jak sie do niej odezwe to mysli ze ja gonie i mi ucieka piszczac:p

Do góry